Kesätreenit läpi koko kesän

Kesä on parasta aikaa pistää itsensä kondikseen. Moni liikuntakeskus karsii tai jopa lopettaa osan toiminnasta kesän ajaksi.
Meillä taas kesäksi pyritään lisäämään tarjontaa niin, että päästään myös nauttimaan lyhyestä ja kauniista kesästä mukavien treenien lomassa raikkaassa ulkoilmassa.

Tänä vuonna tarjontaa on useamman eri setin ja valmentajan voimin.

Osa treeneistä jää väliin?

Mikäli et pääse ryhmäsi kaikkiin tapaamisiin, voit korvata väliin jääneet treenikerrat Studiollamme Malmilla treeniryhmän tuntikalenterin mukaisesti.
Voit siis huolella pitää lomaviikon välissä tai mikäli satut sairastumaan, voit korvata nämäkin kerrat Malmilla.

Army Camp

Kesä on perinteisesti aloitettu Army Campilla. Tapanilan Army on jo kovassa vauhdissa. Mikäli et tähän ehtinyt mukaan, alkaa ensimmäinen Kuusijärvellä pidettävä Army Camp

Kuusijärven Army Camp alkaa 6.8.2018

Yhteensä 10 toiminnallista treeniä saadaan mahdutettua 4 viikon sisään.
Army on kesän kovin rykäisy ja soveltuukin näin parhaiten aktiiviliikkujille, jotka kaipaavat vähän vaihtelua omiin treeneihinsä.

Boot Camp

Haluatko polttaa rasvaa, kasvattaa voimatasoja ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta mukavassa seurassa? Hyvä, nimittäin tämän kesän ylivoimaisesti kovin Boot Camp on täällä!

Boot Camp on 4 viikon fyysinen toiminnallinen leiri, joka jatkaa kesätreeni teemaamme Army Campin jälkeen. Armytreeneistä poiketen, Boot Camp otetaan vähän iisimmällä otteella ja sopii näin ollen kaikille, jotka haluavat nauttia kesäilloista tiukkojen treenien lomassa mukavassa ja kannustavassa ohjauksessa. 4 viikkoon mahtuu yhteensä 8 monipuolista, hauskaa ja motivoivaa treeniä.

Tämän vuoden Boot Camp pidetään jo legendaksi muodostuneen portaiden ympäristössä Malminkartanossa.

Boot Camp Jätemäki alkaa 11.6.2018

Lähde siis mukaan viimeistelemään oma kesäkuntosi vähän normista poikkeavista treeneistä ulkoilmassa.

Porrastreenit

Portaat on monipuolinen ympäristö kohottaa lihas- sekä aerobista kuntoa. Lähde hakemaan vinkit monipuoliseen harjoitteluun portaissa sekä nauttimaan (toivottavasti) kauniista kesäilmasta ja hyvästä seurasta mukavassa ohjauksessa.

Porrastreenit vedetään tänä vuonna Herttoniemessä, Majavakallion portaissa.

Porrastreenit Herttoniemi alkaa 5.6.2018

Jos et oikein tiedä mihin haluaisit mukaan ja epäröit jotain. Tule mukaan ilmaiselle testiviikolle testaamaan treeniryhmää tai sovi tapaaminen valmentajamme kanssa niin keskustellaan tarkemmin sinun toiveistasi.

Kesätreenit odottaa sinuakin. Sisällä tai ulkona.

Jätä alle yhteystietosi ja ilmoittaudu mukaan kesän treeneihin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.