Valmennuspalvelumme koko Etelä-Suomen alueella.

Yhteystiedot

Toimisto / JM Syke Studio:
Malmin raitti 17
00700 Helsinki
B-rappu, 4.krs / Hankkija-talo

Y-tunnus 2343414-3

Puhelin: 045 2022921

Ota yhteyttä!

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle

Henkilökunta Studiollamme Malmilla

Marko Erkkinen
Marko ErkkinenToimitusjohtaja
Valmennushommia takana 20v. Joka päivä kehittyy ja oppii uusia asioita itsestään ja asiakkaista. Taistelen omien vanhojen urheiluvammojen kanssa ja oma valmennusajatus tähtää enemmän yleiseen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen isompaan kuvaan. Mielestäni kaiken liikkumisen pitäisi olla hauskaa ja edistää jollain tavalla omaa hyvinvointia. Inhoan selityksiä. Teet tai et tee ;)
Suvi Mattila
Suvi MattilaJM Syke valmentaja
Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan.
Joni Sundström
Joni SundströmJM Syke valmentaja
Moikka kaikille!
Olen Joni, 35-vuotias fysioterapeutti, hieroja ja liikunta-alan ammattilainen.

Aloitin liikunta-alalla toimimisen JM-Sykkeellä sen alkutaipaleella, ollessani silloin tuore personal trainer. Useampi vuosi siinä vierähtikin hyvässä seurassa! Nyt välissä kävin kouluja mm. Fysioterapeutin ja hierojan tutkinnot sekä syvensin liikunta-alan osaamistani. Kesällä palasin “kotiin” JM-sykkeelle pakusalia ohjaamaan.

Ohjaamisessa painotan hyvää suoritustekniikkaa ja hallintaa. Harvoin on olemassa pikavoittoja, mutta oikeita asioita tekemällä tavoitteet saavutetaan nopeammin ja mikä usein tärkeintä muutoksista saadaan pysyviä. Monipuolinen koulutustaustani ja kokemukseni ovat varmasti avanneet kokonaisvaltaista ymmärrystä kehon toiminnasta ja kuinka juuri sinun tavoitteet saavutetaan.

Nyt syksyllä minut voi tavata studiolla ohjaamassa kremppa-, kehonhuolto-, treenimix- sekä rapakuntoryhmiä. Minulta voi myös varata yksilö- ja pienryhmävalmennusta, fysioterapiaa sekä hierontaa. Otathan rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tilanteestasi.

Nähdään studiolla! ?

Sanni Telaranta
Sanni TelarantaJM Syke valmentaja
Moikka!
Mä oon Sanni. JM Sykkeen yksi uusimmista valmentajista. Liityin mukaan 2021 keväänä pakusalin merkeissä. Syksy on polkaistu jo kovaa vauhtia käyntiin ja tällä hetkellä mut voikin bongata salilta keskiviikkona Muscle Max tunnilta tai meidän valmennusryhmistä rapakondiksessa ja miesten voimavalmennuksessa.
27- vuotias entinen vauhdin ja vaarallisten tilanteiden päivystyksen sairaanhoitaja, nykyinen liikunta-alalla yrittävä! Oma ura on vaihtunut liikuntaan tylsällä perinteisellä tarinalla; olen aina harrastanut liikuntaa ja liikunta tuntuu omalta elämältä. MUTTA, erityistä omassa uranvaihdoksessa kuitenkin on se, että vahva hoivaviettiä ei sammutettu sairaalan parrasvaloissa, vaan tyydytystä tuo enemmän ihmisten auttaminen sairauksien ehkäisyssä ja terveyden edistämisessä.
Harrastukset: Lätkää pelaavana poikatyttönä, etsin itseäni fitnesslavoilla tekorusketuksen ja öljyn peitossa, joka lopulta toi minut tasapainoisen hyvinvoinnin pariin. Lätkänpelaajasta koville ruoan punnitus dieeteille ja sieltä armolliseen, hyvinvoivaan liikuntaan.
Kaikkea on koettu, mutta mikä tärkeintä, olen löytänyt sitä kautta intohimoni työskennellä elämän tasapainoa etsivien ihmisten kanssa. Ruoka, nukkuminen ja palautuminen on omia lemppari lapsia, joista riittäisi höpöteltävää, vaikka mullan alle saakka. Kohtuudella kaikkea on Sannin slogan, johon myös kaikki SISUkas valmennus perustuu.
Kiva olla osa teidän jengiä, nähdään! ?
Terhi Kaijanniemi
Terhi KaijanniemiJM Syke valmentaja
Moikka…Oon Terhi, 43v Helsinkiläinen liikunta-alan ammattilainen.
Omaa treenitaustaa on yli 10v ajalta ja harrastukseen tykästyin niin paljon että halusin siitä itselleni ammatin.

Ohjasin fustraa muutaman vuoden mutta muu alan kouluttautumiseni on painottunut voimaharjoittelun saloihin.
Erityisosaamistani onkin toiminnallinen Voimaharjoittelu, kehonpainoharjoittelu ja myös kehonhuolto/liikkuvuusharjoittelu vaikka toisaalta Voimaharjoitteluhan on myös kehonhuoltoa!

Olen tässä vuosien saatossa itsekin kärsinyt pahoista tule vaivoista, osittain raskaan työn- mutta myös liian kovan ja ehkä vähän vääränlaisen treenaamisen seurauksena.

Tämä on opettanut itselle valmentajana paljon mutta myös muuttanut näkemystäni treenistä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
Ihminen on kokonaisuus jolloin kaikki vaikuttaa kaikkeen eikä treeniä voida ajatella vain yksittäisenä erillisenä asiana vaan kaikki elämän osa-alueet pitää huomioida niitä suunnitellessa.

Mun mielestä Voimaharjoittelu kuuluu kaikille ja mulle valmentajana se tarkoittaa nimenomaan toimintakyvyn ylläpitämistä mahdollisimman pitkään…sen avulla parannetaan sekä lihaskuntoa että liikkuvuutta ja tehdään siten elämästä piirun verran helpompaa myös iän karttuessa.
Ajattelen myös että vaikka tekniikat liikkeiden taustalla on hyvä olla hallussa
jollain tasolla, tärkeämpää on itse liikkuminen ja siihen kannustankin ettei liikunnan aloittamista pelättäisi turhaan.
Jokainen aloittaa joskus jotain uutta eikä voida olettaa että kaikki olisi syntyneet puntit kädessä eli asioita opetellaan matkan varrella eikä sitä kannata stressata liikaa.

Vaikka meikäläisestä yleensä nähdään ensimmäisenä tatuoinnit, ei niitä kannata pelästyä koska oon aika rento- ja ainakin omasta mielestä hauskakin tyyppi.
Tiukka valmentajana ja osaan vaatia paljon mutta myös kannustaa ihmisiä takuulla ylittämään itsensä.
Mun treeneihin on tervetulleita ihan kaikki eikä tarvitse olla aiempaa kokemusta, sitä varmasti karttuu matkan varrella kun vain itse uskaltaa
ottaa sen ensimmäisen askeleen…nähdään salilla!