Valmennuspalvelumme koko Etelä-Suomen alueella.

Yhteystiedot

Toimisto / JM Syke Studio:
Malmin raitti 17
00700 Helsinki
B-rappu, 4.krs / Hankkija-talo

Y-tunnus 2343414-3

Puhelin: 045 2022921

Ota yhteyttä!

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle

Henkilökunta Studiollamme Malmilla

Marko Erkkinen
Marko ErkkinenToimitusjohtaja
Valmennushommia takana 20v. Joka päivä kehittyy ja oppii uusia asioita itsestään ja asiakkaista. Taistelen omien vanhojen urheiluvammojen kanssa ja oma valmennusajatus tähtää enemmän yleiseen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen isompaan kuvaan. Mielestäni kaiken liikkumisen pitäisi olla hauskaa ja edistää jollain tavalla omaa hyvinvointia. Inhoan selityksiä. Teet tai et tee 😉
Suvi Mattila
Suvi MattilaJM Syke valmentaja
Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan.
Marianne Särkiniemi
Marianne SärkiniemiJM Syke valmentaja
Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä.

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa.

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus.

Kati Pallasvuo
Kati PallasvuoJM Syke valmentaja
Olen 32-vuotias vantaalainen ja monipuolisesta liikunnasta sekä sen ohjaamisesta nauttiva yrittäjä. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja amk, personal trainer ja joogaopettaja sekä opiskelen työn ohella fysioterapeutiksi. Liikunta-alalla olen työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan ohjaten erilaisia ryhmiä, kursseja ja yksilöitä. Ohjausurani aikana olen saanut paljon kiitosta välittävästä asenteesta, asiantuntevasta otteestani sekä aidosta kiinnostuksesta asiakkaitani kohtaan. Minun kanssani ei tarvitse liikkua otsa rypyssä, vaan rennosti ja hymyillen, tehokkuutta unohtamatta.
Ohjaan treeniryhmän tunteja, Joogaa sekä Pakusalilla ulkotreenejä.