Yritysvalmennus.
Työkykyä ja hyvinvointia henkilöstölle

JM Syke tarjoaa työyhteisöliikuntaan liittyviä palveluja kuten liikunta- ja henkilöstöpäiviä, kuntotestauksia ja -kampanjoita, sekä työterveystapahtumia.
Teemme myös Inbody720-kehonkoostumusmittauksia ja kaiken kattavia kuntokartoituksia yrityksissä sekä tapahtumissa.

Yritysvalmennus asiakkaitamme:

Finnvera, Finnvacum, Posti/Itella, Kassamagneetti, Cramo, SITA, ST1, Lidl, Vantaan kaupunki, Helsingin kaupunki, HS, Nordicmind, Roteva, Isover, Suomen Hissiurakointi, Taloustutkimus, Finlit, PGP-Putki, Showlink…

Sijoitus omaan työyhteisöön tuottaa:

  • Terveyden hoitokulut pienenevät
  • Sairauspoissaolot vähenevät
  • Työntekijä on tyytyväisempi ja tehokkaampi työssään
  • Työntekijöiden vaihtuvuus pienenee
  • Stressinhallinta paranee

Liikunta-aktiivisuuden on tutkimusten mukaan todistettu olevan yhteydessä vähentyneisiin sairauspoissaoloihoin, terveydenhoitokuluihin, tehokkuuteen ja pidempiin työuriin. Ihminen tarvitsee pysyäkseen terveenä fyysistä kuormitusta. Vain kymmenesosa 15-64 -vuotiaista liikkuu terveyssuositusten mukaisesti. Liikunnalla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia myös ihmisten aivoterveyteen. Tarkkaavaisuus, muistaminen oppiminen, luovuus ja motivaatio ovat yhteydessä työkykyyn. Liikunta edistää aivojen verenkiertoa ja hapensaantia. Myös monien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen taustalta löytyy yhteinen tekijä: pitkäkestoinen istuminen. Toimisto ja päätetyössä pitkään istuminen on yksi niska- ja hartiavaivojen suurin vaaratekijä.

Miten?

Aluksi teemme lähtötilanteen kartoituksen, jonka pohjalta luodaan tavoitteet ja suunnitellaan yhdessä toteutus. Tavoitteena on saada kaikki työntekijät liikkumaan itselleen mieluisalla tavalla. Yhdistämme yritysvalmennuksissa parhaat elementit yksilö-, sekä ryhmäliikunnasta.
Valmennukset tapahtuvat pienryhmissä (3-8 hengen ryhmät), jolloin pystymme paremmin palvelemaan yksilön tarpeita myös yritysliikunnassa.

Ryhmät koostetaan tavoitteiden ja nykyisen kuntotason mukaisesti. Näin saadaan myös aktivoitua henkilöitä jotka eivät muuten harrasta liikuntaa.

Pyydä tarjous, tulemme kertomaan yritysvalmennus palveluistamme lisää.

Marko Erkkinen
marko(at)jmsyke.fi
045-2022921