InBody 970 kehonkoostumusmittaus

Ensimmäisenä suomessa saimme uuden lippulaivan käyttöömme Inbodylta. Inbody 970 vie kehonkoostumuksen mittauksen täysin seuraavalle tasolle käytettävyyden, seurannan sekä mittaustarkkuuden osalta.

Teemme Inbody 970 / sekä Inbody 720 mittauksia päivittäin klo 8-20 välillä Studiollamme Malmilla. Soita tai meilaa ja varaa itsellesi aika mittaukseen. 040-9000228 tai marko (at) jmsyke.fi

Olemme tehneet tuhansia Inbody mittauksia viimeisen 12 vuoden aikana.
Meiltä et saa vain paperia mukaasi, vaan annamme sinulle myös käytännön vinkkejä kuinka lähdet omia tuloksia kohentamaan. Tervetuloa asiantuntevaan mittaukseen.

Mittaamme yksittäisiä henkilöitä ja ryhmiä studiollamme Malmilla, sekä teemme myös paljon mittauksia yrityksissä, tapahtumissa ja kuntosaleilla.

InBody 720/770 Mittaria käytetään nykyään kaikilla suurimmilla urheiluopistoilla, lääkäriasemilla, sekä yksityisillä kuntosaleilla ja testiasemilla. Nyt meiltä saat ensimmäisenä mittauksen myös täysin uudella Inbody 970 mittarilla. Mittaus on nopeaa ja soveltuu käytännössä kaikille ihmisille.
Poislukien kuitenkin raskaana olevat, sekä sydämen tahdistimella varustetut henkilöt.

Mittaus ja siitä saatu tulos on aina kokonaisuus. Meillä mittaukseen sisältyy aina laaja henkilökohtainen palaute tuloksista. Ilman palautetta, on mittauksen tuoma hyöty minimaalinen mikäli et osaa itse tulkita mittarin antamia tuloksia. 

Luotettavaa ja tarkkaa kehonkoostumusmittausta

Uudella Inbody 970 mittarilla saadaan mm. seuraavat mittaustulokset:
* Rasvaton massa
* Rasvaton pehmytkudos
* Lihasmassa
* Lihastasapaino
* Rasvamassa
* Segmentaalinen rasva
* Painoindeksi
* Rasvaprosentti
* Viskeraalirasva
* Viskeraalirasvan taso
* Proteiini
* Mineraalit
* Luun mineraalit
* Kehon vesi
* Solunsisäinen vesi
* Solunulkoinen vesi
* Nestetasapaino (ECW/TBW)
* Segmentaalinen nestetasapaino
* Vaihekulma
* Segmentaalinen vaihekulma
* Perusaineenvaihdunta
* Suositeltu kalorinsaanti
* Energian kulutus liikunnassa
* Solumassa
* Mittaushistoria
* InBody-pisteet
* Painokontrolli
* Lihas- ja rasvakontrolli
* Vartalotyyppi
* Vyötärö-lantiosuhde
* Vyötärön ympärys
* Olkavarren ympärys
Jne.

Tulosten seuraaminen pilvipalvelusta
Uusi mittari vie myös tulosten seuraamisen uudelle aikakaudelle. Mittari tunnistaa sormenjäljistä käyttäjän ja halutessa siirtää mittaustuloksen automaattisesti Inbodyn omaan pilvipalveluun, johon jokainen käyttäjä pääsee lataamalla apin oman puhelimeen. Näin omat tulokset ovat aina varmasti tallessa ja helposti seurattavissa.

Inbodyn luotettavuus

BIA (Bioelectrical Impedance Analysis) on InBody-laitteissa käytettävä menetelmä kehon koostumuksen mittaamiseen. Menetelmä perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. Koska vain kehon sisältämä vesi johtaa sähköä, voidaan kehon koostumus laskea mittaamalla kehon impedanssia, eli sen sähkövirralle aiheuttamaa vastusta. Menetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, luotettavuus ja helppous.
Uusi mittari käyttää ensimmäistä kertaa 3 Mhz-mittaustaajuutta
Ensimmäisenä laitteena InBody 970 hyödyntää tarkkaa 3 Mhz:n mittaustaajuutta (ent. korkein taajuus 1Mhz). Korkea taajuus yhdistettynä uuteen mittauselektroniikkaan tarjoaa entistä tarkemman mittauksen henkilöille, joiden nestetasapaino on poikkeava.

Uusi Big Data
Big Data (13 Milj.): Voit verrata mittaustulostasi nuoren aikuisen tulokseen (T-arvo) tai saman ikäisen tulokseen (Z-arvo). Viitearvot on muodostettu laajasta, 13 Miljoonan ihmisen globaalista aineistosta. Ikäryhmän tuloksiin suhteutetut tulokset auttavat lähtötilanteen arvioinnissa, motivoinnissa ja yksilöllisten tavoitteiden muodostamisessa.

Inbodyn tarjoama hyöty on kiistaton
Usein edelleen painonpudotuksen yhteydessä puhutaan nimenomaan vain painon vähentämisestä. Kestävien ja hyvien tulosten kannalta on myös tärkeää tietää, MISTÄ paino putoaa. Moni pudottaa edelleen painoa liian nopeasti ja menettää samalla huomattavan määrä lihasmassaa rasvan mukana. Liian nopea painonpudotus saattaa näin ollen johtaa jopa kokonaisrasvaprosentin nousuun.

Olemme käyttäneet Inbody-mittausta osana kaikkia valmennuksia jo 9 vuoden ajan. Inbody on helppo, luotettava ja näppärä väline kertomaan mihin suuntaan jokaisen henkilökohtainen tavoite on menossa. Mitä enemmän harjoittelusta ja sen hyödyistä saadaan dataa selville, sen motivoimampaa treenaaminen ja tulosten metsästys on. Tervetuloa asiantuntevaan mittaukseen Malmille sekä keskustelemaan mihin suuntaan sinun kannattaisi omien tavoitteiden kanssa keskittyä.

InBody 970 mittauksen hinta:

35€/hlö (Meillä mittaus sisältää myös aina palautteen)

Varaa oma aikasi  mittaukseen marko (at) jmsyke.fi tai 040-9000228