Boot Camp harjoitusleiri Malminkartanossa!

Huipulla tuulee! Tämän kesän Boot Camp vedetään legendaaristen Malminkartanon portaiden ympärillä.

Haluatko polttaa rasvaa, kasvattaa voimatasoja ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta mukavassa seurassa? Hyvä, nimittäin tämän kesän ylivoimaisesti kovin Boot Camp on täällä!

Boot Camp on 4 viikon fyysinen toiminnallinen leiri, joka jatkaa kesätreeni teemaamme Army Campin jälkeen.  Armytreeneistä poiketen, tämä leiri otetaan vähän iisimmällä otteella ja sopii näin ollen kaikille, jotka haluavat nauttia kesäilloista tiukkojen treenien lomassa mukavassa ja kannustavassa ohjauksessa. 4 viikkoon mahtuu yhteensä 8 monipuolista, hauskaa ja motivoivaa treeniä.

Treenien lisäksi saat itsellesi helpon kesätreeniohjelman, jonka kanssa vedät hiet pintaan vaikka laiturin nokassa. Uusia ideoita terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon saat MealMyDay palvelun avulla, johon saat myös kuukaudeksi käyttöoikeuden.

Kenelle Boot Camp leiri sopii?

* Kunto- ja aktiiviliikkujille ilman liikuntarajoituksia

Sisältö:

* 8 yhteistä harjoitusta 4 viikon aikana
* Inbody kehonkoostumusmittaus (Malmilla JM Syke Studio)
* Valmis ruokavalio resepteineen (MealMyDay – palvelu)
* Kesätreeniohjelma

Ryhmän ohjaa valmentajamme Katriina “Kata” Pulkka.

Miten toiminnallinen harjoittelu oikeasti toimii?

Ajattelin aikaisemmin liikunnan suhteen, että mitä enemmän sen parempi. Otin oppini pitkälti lukemistani lehti- ja nettijutuista sekä telkkariohjelmista. Treenien taso oli aina sama, eli täysiä, niin kovaa kun kropasta lähti joka päivä. Kärsin tuolloin tosi usein erilaisista tulehduksista, vastustuskyky oli olematon, koko ajan väsytti ja treeneissä tulokset junnasi paikallaan. Mietin silloin, että miksi tulokset ei nouse, vaikka koko ajan treenaan.

Aloitin personal trainer koulutuksen ja heräsin omaan tilanteeseeni saman tien. Olin treenannut oman kroppani aivan tukkoon! Ratkaisuna puolitin treenimäärät ja aloin suosia toiminnallista harjoittelua. Näiden muutosten seurauksena sain energiani takaisin, voimatasot nousuun, juoksuvauhdin kasvamaan, kehoni tilan paremmaksi ja kroppani pysyy terveenä sekä urheilullisena.

Suuren määrän sijaan laatu on huomattavasti tärkeämpi asia. En tuomitse eristäviä salilaitteita, mutta en käytä niitä itse, enkä myöskään valmenna asiakkaitani käyttämään niitä. Olen todennut omissa ja asiakkaideni tuloksissa, että toiminnalliset harjoittelut kehittävät kuntoa todella monipuolisesti, auttaa painonhallinnassa ja on oikeasti myös todella mielekkäitä tehdä, joten en näe yksinkertaisesti syytä olla käyttämättä toiminnallisia harjoituksia, jolloin koko kropan potentiaali on käytössä.

Olen itse tehnyt todella monia virheitä oman hyvinvointini kustannuksella treenatessani, joista olen oppinut kantapään kautta ja liikunta-alan koulutuksista saanut faktatietoa, mitä tuhoja huonosti suunniteluilla treeneillä saa aikaseksi. Ymmärrän, että on todella vaikeaa löytää luotettavaa tietoa netin syövereistä, sen takia haluankin jakaa omia tietojani ja taitojani järkevästä treenaamisesta. Jokaiset treenit on suunniteltu huolellisesti ja huolimatta siitä, että kyse on ryhmästä, tulen huomioimaan jokaisen ryhmän jäsenen yksilönä ja treenejä tarvittaessa muokataan niin, että ne ovat jokaiselle sopivia ja tehokkaita.


Boot Camp Malminkartano 11.6. alkaen | Ohjaaja Kata Pulkka
Ma 11.6. klo 18:00 – 19:00
To 14.6. klo 18:00 – 19:00
Ma 18.6. klo 18:00 – 19:00
To 21.6. klo 18:00 – 19:00
Ma 25.6. klo 18:00 – 19:00
To 28.6. klo 18:00 – 19:00
Ma 2
.7. klo 19:30 – 20:30
To 5.7. klo 18:00 – 19:00

Hinta
129€/hlö

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ryhmä toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 8.

Treenipaikkana toimii Malminkartanon jätemäki
Osoite:
Naapuripellontie, 00410 Malminkartano

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.