Ilmainen treeniviikko

Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan suosittua treeniryhmäämme ilmaiseksi testiviikolla JM Syke Studiolla.

Ryhmävalmennus ei suinkaan ole ryhmäliikuntaa, vaikka se helposti siihen sotketaankin. Meillä ohjaaja keskittyy vain tunnilla olevien asiakkaiden ohjaamiseen. Tunneille otetaan 10-14 hlö / tunti. Näin pystymme ottamaan huomioon jokaisen harjoittelijan myös henkilökohtaisella tasolla.

HUOM! Testiviikon tunneille otamme vain rajatun määrän uusia kokeilijoita mukaan, joten ilmoittaudu mukaan pikaisesti, niin mahdut varmasti mukaan haluamillesi tunneille.

Asiakkaiden kommentteja meidän tunneista:

“Isot suositukset täältä. Tämä sohvaperuna on saanut ryhmätreenien myötä innostuksen liikkua. Kivat treenikaverit tsemppaavat . Tunneille on todella mukava tulla. Kannattaa siis käyttää hyväkseen ilmainen treeniviikko :)”

“Yksilövalmennusta ryhmässä. Jokainen treenaa omalla tasollaan. Kokonaisvaltainen paketti päästä varpaisiin ????
Kehosi on temppelisi. Pidä huolta itsestäsi!”

“Suosittelen ihan täydestä sydämestä. Huiput pt:t, yksilöllistä ohjausta vaikkakin ryhmässä, todella vaihtelevia tunteja. Ja ihan mahtavia, tsemppaavia kanssatreenailijoita”

“Hyvät ja tsemppaavat PT.t, mielenkiintoiset ja vaihtelevat tunnit. Ei lainkaan sellaista ryhmäliikuntaa mitä ajattelin, vaan ihan toisenlaista ja innostavaa. Treenaaminen ennenkaikkea lihasvoimaa ja liikkuvuutta kehittävää. Ryhmähenki on hyvä ja aina uudetkin pääsee hyvin mukaan. Suosittelen, jäin kerrasta koukkuun????????”

“Kannattaa tulla ainakin kokeilemaan. 🙂 Ihan eri asia kuin ryhmäliikuntatunnit, ja korvaa takuulla salitreenin. Suosittelen!”

“Ihan huippumesta, yksilöllistä ohjausta mukavassa porukassa, riippumatta omasta lähtötasosta. Tykkään !!!!”

“Kokeilin ja koukkuun jäin! Huippuohjausta ja kanssatreenareiden kanssa usein hien päälle saa vielä hyvän mielen naurut. Nämä treenit houkuttaa enemmän kuin sohva ???????? Tule mukaan!”

“Voin kyllä lämpimästi suositella ryhmävalmennusta!”

“Olen käynyt ahkerasti ryhmäliikuntatunneilla monta vuotta 3-4 kertaa viikossa muualla. En vaihtaisi tätä takaisin.”

Mikäli haluat vaihtelua omaan arkeen, ja olet riittävästi hakannut päätäsi seinään tuloksettomien treenien kanssa. Tervetuloa mukaan testaamaan mistä treeniryhmässä on kyse.

Ilmoittaudu mukaan testiviikolle Suville, suvi(at)jmsyke.fi tai 040-5343343 tai alla olevan lomakkeen kautta.

Katso itsellesi sopivat tunnit tuntikalenterista ja ilmoita mille tunneille haluat tulla mukaan.


HUOM!
Vain sitovat ilmoittautumiset. Mikäli et ole varma oletko tulossa, älä ilmoittaudu, muuten viet paikan joltain muulta!