Personal trainer studio

PT ja valmennus Studio Helsinki

Osoite: Malmin raitti 17, 00700, Helsinki (B-rappu, 4krs.)

JM Syke Personal Training Studio on moderni ja nykyaikainen valmennuskeskus, jossa pääosassa ovat asiakkaamme. Tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin Malmilla. Malmin juna-asemalta kävelet meille noin 5 minuutissa.

Uusimme Studion kesällä 2019. Avasimme samalla myös uuden “lisäosan” joka toi meille yhteenä yli 100m2 lisää monipuolista harjoittelutilaa.

Studiomme toimii päänäyttämönä markkinoiden monipuolisimmalle treeniryhmä – konseptillemme. Treeniryhmään voit tutustua ilmaisella testiviikolla.

Kokonaisuudessaan Personal Training Studio pitää sisällään n. 370m2. Tilat koostuvat erillisestä 110m2 tilasta sekä n. 160m2 avoimesta tilasta, josta osa on päällystetty kumilla ja ruohomatolla. Mukava oleskelutila ja keittiö löytyy myös tilan takanurkasta.
Tilat ovat suunniteltu ja rakennettu ensisijaisesti palvelemaan pienryhmävalmennuksia sekä yksilöasiakkaita. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös mahdollisuuden rauhalliseen tapaamiseen oman valmentajan kanssa. Yleisillä saleilla se on monesti mahdotonta. Studiolla tapaat vain valmentajia sekä heidän valmennettaviaan.

Kumpikin tila on varustettu videotykein ja asianmukaisella äänentoistolla. Isommasta tilasta löytyy 110″ kangas ja pienemmästä salista 90″
Lapsia ja synttäreitä varten kummastakin huoneesta löytyy myös Xbox 360 konsolit Kinect sensorein.

JM Syke Personal Training Studio varustus:

 • Kahvakuulia noin 50 hengelle
 • Gymstick – jumppakeppejä 20 hengelle
 • Gymstick – Fitness bag 20 hengelle
 • Käsipainot 1-40kg / Useampi sarja
 • Kuntopallot 20 hengelle
 • Levypainot / Tangot 12 hengelle
 • Kyykky / Penkki mahdollisuus 6 hengelle samaan aikaan
 • Jumppapallot 20 hengelle
 • Monitoimi räkki 10 hengen samanaikaiseen harjoitteluun
 • Renkaita, köysiä, kuminauhoja, bokseja läjäpäin.
 • Testipyörät 12 hengelle
 • Suihkut /pukuhuoneet / vessat miehille ja naisille.

JM Syke Studion Valmentajat

Marko Erkkinen
Marko ErkkinenToimitusjohtaja
Valmennushommia takana 20v. Joka päivä kehittyy ja oppii uusia asioita itsestään ja asiakkaista. Taistelen omien vanhojen urheiluvammojen kanssa ja oma valmennusajatus tähtää enemmän yleiseen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen isompaan kuvaan. Mielestäni kaiken liikkumisen pitäisi olla hauskaa ja edistää jollain tavalla omaa hyvinvointia. Inhoan selityksiä. Teet tai et tee 😉
Suvi Mattila
Suvi MattilaJM Syke valmentaja
Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan.
Marianne Särkiniemi
Marianne SärkiniemiJM Syke valmentaja
Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä.

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa.

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus.

Kati Pallasvuo
Kati PallasvuoJM Syke valmentaja
Olen 32-vuotias vantaalainen ja monipuolisesta liikunnasta sekä sen ohjaamisesta nauttiva yrittäjä. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja amk, personal trainer ja joogaopettaja sekä opiskelen työn ohella fysioterapeutiksi. Liikunta-alalla olen työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan ohjaten erilaisia ryhmiä, kursseja ja yksilöitä. Ohjausurani aikana olen saanut paljon kiitosta välittävästä asenteesta, asiantuntevasta otteestani sekä aidosta kiinnostuksesta asiakkaitani kohtaan. Minun kanssani ei tarvitse liikkua otsa rypyssä, vaan rennosti ja hymyillen, tehokkuutta unohtamatta.
Ohjaan treeniryhmän tunteja, Joogaa sekä Pakusalilla ulkotreenejä.

TILOJEN VUOKRAUS

Tarvitsetko monipuolista tilaa omalla kurssille, tunneille tai valmennuksille?

Personal Training Studio
Tilavuokrat alkaen (hintoihin lisätään alv. 24%)
* Toiminnallinen sali (160m2) vakiotunti alkaen 55€/h
* Jumppasali (110m2) vakiotunti alkaen 35€/h
Vuokraamme tiloja seuroille, yrityksille ja yksityisille. 

 Tilojen vuokraus marko(at)jmsyke.fi tai 045-2022921

 • Toivottu ajankohta tapaamiselle