Personal trainer studio

Personal Training Studio Helsinki

Osoite: Malmin raitti 17, 00700, Helsinki (B-rappu, 4krs.)

JM Syke Personal Training Studio on moderni ja nykyaikainen valmennuskeskus, jossa pääosassa ovat asiakkaamme. Tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin Malmilla. Malmin juna-asemalta kävelet meille noin 5 minuutissa.

Uusimme Studion kesällä 2019. Avasimme samalla myös uuden “lisäosan” joka toi meille yhteenä yli 100m2 lisää monipuolista harjoittelutilaa.

Studiomme toimii päänäyttämönä markkinoiden monipuolisimmalle treeniryhmä – konseptillemme. Treeniryhmään voit tutustua ilmaisella testiviikolla.

Kokonaisuudessaan Personal Training Studio pitää sisällään n. 370m2. Tilat koostuvat erillisestä 110m2 tilasta sekä n. 160m2 avoimesta tilasta, josta osa on päällystetty kumilla ja ruohomatolla. Mukava oleskelutila ja keittiö löytyy myös tilan takanurkasta.
Tilat ovat suunniteltu ja rakennettu ensisijaisesti palvelemaan pienryhmävalmennuksia sekä yksilöasiakkaita. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös mahdollisuuden rauhalliseen tapaamiseen oman valmentajan kanssa. Yleisillä saleilla se on monesti mahdotonta. Studiolla tapaat vain valmentajia sekä heidän valmennettaviaan.

Kumpikin tila on varustettu videotykein ja asianmukaisella äänentoistolla. Isommasta tilasta löytyy 110″ kangas ja pienemmästä salista 90″
Lapsia ja synttäreitä varten kummastakin huoneesta löytyy myös Xbox 360 konsolit Kinect sensorein.

JM Syke Personal Training Studio varustus:

 • Kahvakuulia noin 30 hengelle
 • Gymstick – jumppakeppejä 20 hengelle
 • Gymstick – Fitness bag 20 hengelle
 • Käsipainot 1-35kg
 • Kuntopallot 20 hengelle
 • Levypainot / Tangot 4 hengelle
 • Kyykky / Penkki mahdollisuus 4 hengelle samaan aikaan
 • Jumppapallot 20 hengelle
 • Monitoimi räkki 10 hengen samanaikaiseen harjoitteluun
 • Renkaita, köysiä, kuminauhoja, bokseja läjäpäin.
 • Testipyörät 12 hengelle
 • Suihkut /pukuhuoneet / vessat miehille ja naisille.

JM Syke Studion Valmentajat

Marko Erkkinen
Marko ErkkinenToimitusjohtaja
Valmennushommia takana 20v. Joka päivä kehittyy ja oppii uusia asioita itsestään ja asiakkaista. Taistelen omien vanhojen urheiluvammojen kanssa ja oma valmennusajatus tähtää enemmän yleiseen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen isompaan kuvaan. Mielestäni kaiken liikkumisen pitäisi olla hauskaa ja edistää jollain tavalla omaa hyvinvointia. Inhoan selityksiä. Teet tai et tee 😉
Pasi Koivukari
Pasi KoivukariJM Syke valmentaja
Valmennusfilosofiani on kehittynyt vuosien varrella kun kokemusta ja oppia on tullut lisää. Lähden aina asiakkaan kanssa liikkeelle samalla idealla kuin rakennusmestari uudella työmaalla – perustukset ensiksi kuntoon. Kun pohjatyöt on tehty kunnolla, keho kuin myöskin talokin, kestävät kuormitusta huomattavasti paremmin.
Aina pitäisi muistaa miettiä, miksi mitäkin tehdään? Mikä on harjoituksen tavoite? Eikä vaan tehdä sen takia kuin muutkin tekee tai kun tämä nyt sattuu olemaan muodissa tällä hetkellä. Pystyt kyllä ihan hyvin kehittymään harjoittelussasi vaikka et aloitakaan päivääsi bulletproofkahvilla ja kuusenkerkkäacaimarjasmoothiella 🙂
Suvi Mattila
Suvi MattilaJM Syke valmentaja
Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan.
Jyri Lahtinen
Jyri LahtinenJM Syke valmentaja
Valmentajana lupaan kuunnella sinua tarkasti molemmilla suurilla korvillani ja pyrin auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi suurella intohimolla.
Minulla on pitkä ja erittäin laaja-alainen kokemus sekä yksilön, että monenlaisten ryhmien valmentamisesta. Oma monipuolinen liikunta-ja valmennus
historiani yhdistettynä uunituoreeseen liikunta- alan koulutukseen sekä into edelleen oppia uutta ja kehittää ammattitaitoani antavat vankan pohjan valmennustyölleni.
Marianne Särkiniemi
Marianne SärkiniemiJM Syke valmentaja
Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä.

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa.

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus.

TILOJEN VUOKRAUS

Tarvitsetko monipuolista tilaa omalla kurssille, tunneille tai valmennuksille?

Personal Training Studio
Tilavuokrat alkaen (hintoihin lisätään alv. 24%)
* Toiminnallinen sali (160m2) vakiotunti alkaen 55€/h
* Jumppasali (110m2) vakiotunti alkaen 35€/h
Vuokraamme tiloja seuroille, yrityksille ja yksityisille. 

 Tilojen vuokraus marko(at)jmsyke.fi tai 045-2022921

 • Toivottu ajankohta tapaamiselle