Salit

>Salit
Salit2017-10-26T13:16:54+00:00
Personal trainer studio

Personal Training Studio Helsinki

Osoite: Malmin raitti 17, 00700, Helsinki (B-rappu, 4krs.)

JM Syke Personal Training Studio on moderni ja nykyaikainen valmennuskeskus, jossa pääosassa ovat asiakkaamme. Tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin Malmilla. Malmin juna-asemalta kävelet meille noin 5 minuutissa.

Studiomme toimii päänäyttämönä markkinoiden monipuolisimmalle ryhmävalmennus – konseptillemme. Ryhmävalmennukseen voit tutustua ilmaisella testiviikolla.

Kokonaisuudessaan Personal Training Studio pitää sisällään n. 250m2. Tilat koostuvat erillisestä 60m2 tilasta sekä n. 160m2 avoimesta tilasta, josta osa on päällystetty tatamilla. Mukava oleskelutila ja keittiö löytyy myös tilan takanurkasta.
Tilat ovat suunniteltu ja rakennettu ensisijaisesti palvelemaan pienryhmävalmennuksia sekä yksilöasiakkaita. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös mahdollisuuden rauhalliseen tapaamiseen oman valmentajan kanssa. Yleisillä saleilla se on monesti mahdotonta. Studiolla tapaat vain valmentajia sekä heidän valmennettaviaan.

Kumpikin tila on varustettu videotykein ja asianmukaisella äänentoistolla. Isommasta tilasta löytyy 110″ kangas ja pienemmästä salista 90″
Lapsia ja synttäreitä varten kummastakin huoneesta löytyy myös Xbox 360 konsolit Kinect sensorein.

JM Syke Personal Training Studio varustus:

 • Kahvakuulia noin 20 hengelle
 • Gymstick – jumppakeppejä 20 hengelle
 • Gymstick – Fitness bag 20 hengelle
 • Käsipainot 1-35kg
 • Kuntopallot 15 hengelle
 • Levypainot / Tangot 4 hengelle
 • Kyykky / Penkki mahdollisuus 4 hengelle samaan aikaan
 • Jumppapallot 20 hengelle
 • Monitoimi räkki 10 hengen samanaikaiseen harjoitteluun
 • Renkaita, köysiä, kuminauhoja, bokseja läjäpäin.
 • Testipyörät 12 hengelle
 • Suihkut /pukuhuoneet / vessat miehille ja naisille.

JM Syke Studion Valmentajat

Marko Erkkinen
Marko ErkkinenToimitusjohtaja
Valmennushommia takana 20v. Joka päivä kehittyy ja oppii uusia asioita itsestään ja asiakkaista. Taistelen omien vanhojen urheiluvammojen kanssa ja oma valmennusajatus tähtää enemmän yleiseen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen isompaan kuvaan. Mielestäni kaiken liikkumisen pitäisi olla hauskaa ja edistää jollain tavalla omaa hyvinvointia. Inhoan selityksiä. Teet tai et tee 😉
Miira-Mari Muukkonen
Miira-Mari MuukkonenJM Syke valmentaja
Valmentajana olen vaativan kannustava ja aina asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet huomioon ottava. Haluan auttaa asiakkaita pääsemään tavoitteisiinsa ja ennen kaikkea nauttimaan liikunnasta ja löytämään oman kokonaisvaltaisesti paremman hyvinvoinnin. Turvallinen ja tehokas harjoittelu, asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja ripaus huumoria ovat valmennukseni perusta.
Pasi Koivukari
Pasi KoivukariJM Syke valmentaja
Valmennusfilosofiani on kehittynyt vuosien varrella kun kokemusta ja oppia on tullut lisää. Lähden aina asiakkaan kanssa liikkeelle samalla idealla kuin rakennusmestari uudella työmaalla – perustukset ensiksi kuntoon. Kun pohjatyöt on tehty kunnolla, keho kuin myöskin talokin, kestävät kuormitusta huomattavasti paremmin.
Aina pitäisi muistaa miettiä, miksi mitäkin tehdään? Mikä on harjoituksen tavoite? Eikä vaan tehdä sen takia kuin muutkin tekee tai kun tämä nyt sattuu olemaan muodissa tällä hetkellä. Pystyt kyllä ihan hyvin kehittymään harjoittelussasi vaikka et aloitakaan päivääsi bulletproofkahvilla ja kuusenkerkkäacaimarjasmoothiella 🙂
Suvi Mattila
Suvi MattilaJM Syke valmentaja
Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan.

TILOJEN VUOKRAUS

Tarvitsetko monipuolista tilaa omalla kurssille, tunneille tai valmennuksille?

Personal Training Studio
Tilavuokrat alkaen (hintoihin lisätään alv. 24%)
* Toiminnallinen sali (160m2) vakiotunti alkaen 55€/h
Vuokraamme tiloja seuroille, yrityksille ja yksityisille. 

 Tilojen vuokraus marko(at)jmsyke.fi tai 045-2022921