Personal Trainer kokemuksia JM Syke valmennuksesta

Alta löydät personal trainer kokemuksia JM Syke yksilö ja ryhmävalmennuksessa mukana olevilta henkilöiltä. Lisäämme tarinoita säännöllisesti.


Hanna Personal trainer kokemuksia

Alkutilanteessa johtuen olkapäässä diagnosoidusta vammasta oli treenit jääneet, kun kivun myötä en uskaltanut treenata kuten ennen ja ruokavalio oli myös suhteellisen huonossa kunnossa. Tietoa syömisen suhteen oli ennestäänkin, mutta monen dieetin myötä oikean määrän miettiminen oli hämärtynyt. Otin siis yhteyttä JM Sykkeen Suviin, johon olin tutustunut keväällä JM Sykkeen järjestämällä Army Campilla. Pidin tuolloin Suvin tyylistä vetää treenejä ja ajattelin,että tässä on minulle sopiva personal trainer – ajaa treenejä eteenpäin, sekä osaa olla myös apuna olkapäävamman kuntoutuksessa.

Suvi antoi ruokavalion ja treeniohjelman, ja ensimmäiseksi pitikin alkaa opetella syödä tarpeeksi. Mutta parin kuukauden jälkeen kävi selväksi, että suurimmat haasteet olivatkin lähtöisin aivan muualta. Täysi aikataulu, liian monet vastuualueet sekä perheessä piilevä suru tekivät kokonaistilanteesta liian rankan. Onneksi Suvi osasi
nähdä tämän, ja silloin ei lisättykään painoja tai tiukennettu ruokavaliota vaikka paino ei laskenut, vaan otettiin taukoviikko treenistä ja mietittiin, että miten se arki saadaan jaoteltua paremmin siten, että stressikertoimet laskisivat.

Suvi myös kyseenalaisti ja haastoi niin ajatusten kuin tunteidenkin tasolla. Ja elämän suruista toistaiseksi suurimman osuttua kohdalle kesken vuoden oli valtava henkireikä päästä – sitten kun lopulta taas jaksoi – treenaamaan ja juttelemaan Suvin kanssa. Vuosia jatkunut tunnesyöminen alkoi pikkuhiljaa kääntyä vain syömiseksi, kun
vähitellen alkoi osata ja uskaltaa tuntea tunteita eikä vain turruttaa niitä syömisen avulla.

Tavoitteet joita itselleni asetin aluksi eivät kaikki täyttyneet: 5 kg painonpudotus, pienempiin vaatteisiin mahtuminen ja muutenkin kropan mallin tiivistyminen jäivät saavuttamatta. Olkapää saatiin pitkälti kuntoutettua, mutta uusia ongelmia löytyi tilalle.
Mutta sain jotain mitä en osannut etukäteen tavoitella: muitakin keinoja tunteiden käsittelyyn kuin syöminen, paikan missä puhua hankalistakin asioista elämässä ja ennen kaikkea tukea surun kohtaamisessa. Vaikka montaa asiaa pitää edelleen harjoitella, niin uskon vakaasti, että alkuun on päästy. Uskon myös, että ilman Suvin asiantuntemusta ja näkemystä ottaa huomioon muutkin asiat kuin pelkästään vaaka ja treenimäärä, olisin edelleen jatkanut tunteiden käsittelemistä syömisellä. Tällöin kuluneen vuoden tulos olisi varmasti alkuperäisten tavoitteiden osalta ollut
plussalla nyt saavutetun nollatuloksen sijaan.


Kati 38v. Personal trainer kokemuksia

“Halusin PT:n, joka katsoo kokonaisuuden, ei vain treenejä tai
ruokavaliota, mutta sain enemmän.
Tavoitteeni oli kiinteytyä ja parantaa yleistä hyvinvointia ja jaksamista,
painon ajattelin keventyvän siinä sivussa muutamia kiloja.

Ruokavalioni arvioitiin pariin otteeseen ja viilauksia selkeillä
ohjeilla ja suosituksilla tulikin jonkin verran. Vaikeinta oli ehkä tottua syömään
neljän tunnin välein. Treenikalenteri taas muuttui melkoisesti. Pitkät treenit
vähenivät, syketasot laskivat ja punttitreenit tulivat ohjelmaan. En
ollut sitten nuoruusvuosien käynyt salilla, mutta nyt siitä tullut tykätty osa
viikon treenejä. Jaksamista ja fiilistä arvioitiin yhteistreeneissä, koko aika
tuntui hyvältä eikä treeneistä tullu suorittamista vaan rentous, hyvä fiilis ja
jaksaminen oli tärkeää molemmille.

Ihmettelin alkuun tehtyjä muutoksia, mutta tovin jälkeen jaksaminen kasvoi ja
3kk jälkeen lantio oli kaventunut 10cm ja painoa pudonnut joitain kiloja, eikä
allit enää väpätä. Mahtavaa!

Suosittelen JM Sykettä ja Suvia aidosti, toimi ainakin itselleni erinomaisesti.
Itse kokeilen nyt muutaman kuukauden itsenäisesti, mutta palaan
viimeistään siinä vaiheessa Suvin juttusille kun kaipaan vauhtia seuraavan tason
saavuttamiseksi tai vaihtelua treeneihin.

Suvi näki kokonaisuuden, ajatteli ihmisläheisesti ja inhimillisesti.
Tsemppasi tarvittaessa kovaakin ja tarkkaili muutoksia herkällä silmällä.
Salitreenit ovat monipuolisia ja innostavia ja liikeratojen opetteluun panostettiin
,kertaakaan ei ole kroppa vuoden aikana liikunnan takia enää prakannut.”


Susanna 27v. Personal trainer kokemuksia

“Olen ollut JM Sykkeen Markon henkilökohtaisessa ohjauksessa noin kolme kuukautta. Tavoitteet ja toiveet alussa oli saada varmuutta salitreeniin ja ohjausta siihen, että teen liikkeet oikein. Liikkeiden katsominen netistä ei ole auttanut minua yhtään. Halusin motivoitua ja olla varma siitä mitä teen. Olen saanut vastauksia ongelmiin, kuten miksi kyykkääminen ei aiemmin minulta onnistunut ollenkaan. Ero treenaamisessani tänä päivänä ja kolme kuukautta sitten on kuin yöllä ja päivällä. Tykkään tapaamisissa erityisesti siitä, että kun treenataan niin treenataan oikeasti tosi kovaa, mutta taukojen aikana välillä huumori suorastaan kukkii :). Voimaa on tullut lisää, lihasta on tullut lisää ja kroppa on tiivistynyt silminnähden. Muutoksen konkretisoi äskettäin tehty InBody720-mittaus. Näiden lisäksi, myös motivaatio ja koko asenne treenaamiseen on parantunut koko ajan. Valmennus räätälöidään juuri sellaiseksi, mitä minä tarvitsen ja haluan. Olen ollut erittäin tyytyväinen valmennukseen ja aion jatkaa sitä edelleen.”

Mun on nyt vaan pakko kiittää kiittää ja taas kiittää, kun oon niin ONNELLINEN siitä, että pystyn tekemään noita liikkeitä, mitä en oo ikinä ennen pystynyt tekemään!

Mun salimotivaatio on ihan jossain ennennäkemättömissä sfääreissä, ihan jopa melkein harmittaa mennä huomenna juhlimaan kun vois mennä salille :D
Että sitä vaan et KIITOSKIITOSKIITOS!!


 Jaana 50v. Personal trainer kokemuksia

“Työterveyshuollon 50-vuotis ikäkausitarkastuksessa paljastui, että
paino oli noussut, kolesteroli oli kohonnut ja kaikki muutkin arvot
vähän sinne päin. Pakko oli ottaa järeämmät keinot käyttöön oman
terveyden ja kunnon parantamiseksi. Etsin ja löysin JMSykkeen netistä
ja pian minulla olikin jo personal trainer Suvi. Samaan pakettiin
lisättiin vielä naisten kuntoryhmä kerran viikossa. Kuntotestit ja
kehon koostumusmittaukset kertoivat, että tilanne oli huonompi kuin
kuvittelinkaan. Alkoi kuntosaliharjoittelu Suvin opastuksella, kerran
viikossa naisten kuntoryhmä ja itsenäinen lenkkeily muutaman kerran
viikossa – jo yhdeksän viikon kuluttua kehon koostumusmittauksen
tulokset olivat parantuneet hämmästyttävästi. Myös kolesteroliarvot
ovat nyt laskeneet. Naisten kuntoryhmää on nyt takana jo puoli vuotta
ja jokaista kertaa odotan innolla. Hyödyn lisäksi ryhmässä on  erittäin
hauskaa. Pienessä ryhmässä on syntynyt hyvä henki ja nauru on
herkässä. Kuntosaliharjoittelukin on ruvennut sujumaan mukavasti, kun
olen saanut hyvät ohjelmat, opastusta ja kannustusta.”


Sanna +30v. Personal trainer kokemuksia

Iso kiitos!

Olin jo kauan haaveillut tekeväni jotain… Kahden lapsen jälkeen en ollut enää saanut kuntoilusta kiinni. Johtuiko väsymyksestä vai oman ajan vähyydestä kun poikien harrastukset ym meni etusijalle, en tiedä. Saamattomuutta kai….

Nyt sain kuitenkin mahdollisuuden kokeilla Personal Trainerin palveluja ja päätin tarttua tilaisuuteen, aikaisemmin minulla ei ollut asiasta kokemusta.

Ruokavalioni katsottiin kuntoon ja sain oman kunto-ohjelman sekä treenasin PT:n valvovan silmän alla. Näin hiottiin liikesarjat oikeanlaisiksi ja juuri minulle sekä tavoitteilleni sopiviksi. Treenaaminen alkoi tuntumaan todella mukavalta ja sain itselleni paljon uusia vinkkejä salille.

Nyt en vaihtaisi treenaamista mistään hinnasta pois. Se mahtui kuin mahtuikin kiireiseen arkeeni :)

Tuloksien myötä olen entistä onnellisempi siitä että oikeaan suuntaa ollaan menossa ja siitä vasta draivia syntyykin lisää. Yllättävintä tässä oli se kuinka helposti tämä kaikki sujui kun sai kaiken kerralla kohdalleen. Suuren suuri kiitos avusta JM Syke/Marko!

Tulen varmasti vielä aika-ajoin käyttämään palveluitanne!


Sari 29v. Personal trainer kokemuksia

Olin pitkään miettinyt Personal Trainerin palkkaamista. Minulla oli pohjalla isompi painonpudotusprojekti ja halusin karistaa sitkeät viimeiset ylimääräiset kilot. Kun tein päätökseni, meni vielä tovi hyvää PT:tä etsiessä ja hintoja vertaillessa. Lopuksi tapasin Markon ja siitä homma sitten lähti käyntiin. JM Syke pystyi tarjoamaan nimenomaan minun tarpeisiini räätälöidyn setin ja vielä kilpailukykyiseen hintaan. Lähdin puoleksi vuodeksi mukaan ja tätä päätöstä en ole katunut!

PT-jakson alussa Marko pyysi listamaan asioita, joita toivoisin saavuttavani valmennuksen aikana. Vaikka lähdin tietenkin tavoittelemaan kaikkea (painon pudotusta, kiinteytymistä, parempaa juoksukuntoa, intoa urheiluun jne.), niin melkein kaikki tavoitteet saavutettiin. Ne tavoitteet, joihin en täysin päässyt, olivatkin todella haastavia ja näistä Marko jo alussa hieman varoittelikin. Marko ei lähtenyt lupailemaan kuuta taivaalta, ja muun muassa tätä realistista puolta arvostan hänessä.

Treenit olivat todella hyödyllisiä ja innostavia. Oli hienoa, kun joku oli paikalla juuri minua varten, ohjeisti ja tsemppasi jatkuvasti. Marko uskoi minuun silloin kun itse en uskonut, ylitinkin itseni monta kertaa uusia juttuja kokeillessa. Nyt en enää pelkää kokeilla rajojani vaan ennemminkin haluan ylittää niitä. Markolta saadut liikuntaohjelmat ja ravinto-ohjeistukset olivat myös hyödyllisiä, ja ne oli todellakin minulle ja minun tavoitteiden mukaan laadittu.

Oli huippua seurata kehitystä kehonkoostumusmittausten ja kuntotestien kautta. Rasvamassaa lähti 8,5kg ja lihasta tuli 1,5kg lisää, loistavaa! Aluksi koin, että painon pudotus oli tärkein tavoite. Vaikka pääsinkin pitkästä aikaa hyviin, “normaaleihin” mittoihin, niin PT-jakson aikana tajusin, että olen paljon onnellisempi siitä, että nykyään nautin urheilusta! Ennen oli “pakko” lähteä salille tai lenkille, nyt viikko ilman urheilua tuntuisi kauhealta. Urheilusta on tullut nautinto, osa arkea, ja urheilu on samalla tavoitteellisempaa. Ravintoonkin suhtaudun nykyään eri tavalla, järkevästi, myös tähän olen todella tyytyväinen.

Olo on nyt loistava. Olen itsevarmempi ja vahvempi (fyysisesti ja henkisesti ). Voin ehdottomasti suositella Markoa PT:ksi!

KIITOS!


Mies, Kotka. Personal trainer kokemuksia

Valmennus oli kannustavaa ja kaikin puolin miellyttävää. Käytiin läpi monenlaisia harjoituksia ja vinkkejä tuli tosi hyvin. Olen aikaisemminkin käynyt salilla ja treenannut itsenäisesti, mutta tuo valmentajan olemassa olo motivaattorina antoi puhtia tekemiseen ihan toisella tapaa. Lisäksi Tuulin neuvot liikkeiden oikeaoppisesti tekemiseen olivat tosi asiantuntevia ja häneltä löytyi vaihtoehtoisia liikkeitä eri lihasryhmille, jotka tällä malttamattomuudella ja vaihtelunhalulla ovat tarpeellisia. Lisäksi valmentajan tsemppaus valmennustilanteessa oli yhtä helv…no ei vaan siis sitä mitä pitikin, eli kun itse olisi lopettanut tekemisen, niin sen jälkeen meni vielä 3 toistoa. Tuosta tulee juuri se itsensä ylittämisen tunne joka mielestäni harjoituksissa pitää tullakin. Ruokavalio oli mielestäni oikein mitoitettu myös, pilasin sitä itse hieman esim. juomalla sitä kevyt maitoa rasvattoman sijaan, mutta se oli oma valinta. Ruokavaliosta on jäänyt aamupuuro, rahka ja raejuusto sekä tietysti kananmunat loppuelämän eväiksi, koska tuo proteiinin puute on ollut merkittävä vanhaan ns. ruokavalioon verrattaessa.

Mitään negatiivista ei tosiaan ole sanottavana. Ainoastaan paino ei pudonnut niin paljoa, kuin olisi pitänyt, mutta lihakset kasvoi uudelle tasolle ja elämä on parempaa kuin se oli ennen tätä turneeta. Lisäksi nuo ruokaluvälit tuppasivat venymään liian pitkiksi (luonne vika), vaikka Tuuli niitä painottikin usealla tapaamiskerralla. Siinä on vielä tekemistä kerrakseen. ISO KIITOS ja kumarrus Tuulille tästä ja ei mikään ihme, vaikka palattaisiin asiaan myöhemmin.


Leena 50v. Personal trainer kokemuksia

Hei,

Olen ollut Suvin yksilöasiakkaana kohta puolitoista vuotta. Miksi alunperin edes hankin personal trainerin ja olenko saanut mitä olen kaivannut? Olin aikaisemmin ollut salilla jäsenenä ja käynyt salilla ja erilaisilla tunneilla. Nyt kuntoni oli kuitenkin romahtanut täysin ja ruokailutottumukseni ovat muutenkin aina olleet kauheat – miten niin litra kirsikoita ei riitä päivän ruokailuksi? Nyt Suvi ja Nina ovat laittaneet ruokailuni melkein kuntoon, aina välillä unohdan tosin syödä, ja samalla painokin putoaa. Painonpudotus ei ollut tavoitteeni, mutta kukapa nainen ei olisi tyytyväinen hoikempiin reisiin ja vyötäröön? Suvin arsenaalista on aina löytynyt liike, kun minulta ei ole löytynyt lihaksia tai jos niitä yllättäen löytyikin. Nyt ne lihakset jopa näkyvät, hauikset ensimmäistä kertaa elämässäni. Suvi on hätyyttänyt minut ravitsemusterapeutille (Ninalle), joka kuului siis sopimukseeni, ja lääkäriin, kun olin itse liian saamaton. Olen saanut siis enemmän kuin toivoin.


Moikka! JM Syke Personal trainer kokemuksia

Ensimmäiset treenit noin vuosi sitten muistan aina siitä, että kuvittelin olevani jotenkin hyvässä kunnossa aiemman 9 vuoden jääkiekko taustan ja omatoimisten salitreenien ja satunnaisen lenkkeilyn johdosta. Totuus kuitenkin tuli vastaan jo alkulämpöjä tehdessä juoksumatolla, kun ensimmäisetkin minuutit tuntuivat jo niin raskailta ettei puhe sujunut samaan aikaan. Jalkaprässissä 40 kg tuntui jo liian painavalta ja jaksaminen oli muutenkin heikkoa.

Paino oli niihin aikoihin jo yli 80kg ja olo kaiken kaikkiaan jatkuvasti väsynyt ja flunssainen.Ensimmäinen sali ohjelma oli kolmijakoinen ja kun, sitä alettiin käymään läpi huomasin kuinka paljon asioita olin omissa treeneissäni tehnyt aina väärin. Kuitenkin treenien edetessä oma motivaatio tekemiseen kasvoi, kun huomasi miten nopeasti omat voimat ja kestävyys paranivat.

Muutos

Vuoden sisään on mahtunut paljon ylämäkiä ja myös kausia, kun oma motivaatio ja usko on ollut loppumassa mutta niistäkin on selvitty. Kunto voisi olla vielä parempi jos oma ruokapuoli pysyisi paremmin itsellä hallinnassa.. Koen kuitenkin, että kaikki tavoitteet joita vuosi sitten on asetettu on myös saavutettu. Olo on paljon pirteämpi ja sairastelu on jäänyt lähes kokonaan pois. Yöllä tulee myös nukuttua paremmin ja olo on myös itsevarmempi.

Valmennuksesta on vain positiivista sanottavaa. Treeniohjelmat ja ruokavaliot ovat olleet sopivan monipuolisia, ja niitä on myös muutettu tarpeen mukaan sopivammaksi. Olet myös jaksanut tsempata jatkamaan kaikkina niinä päivinä, kun voimat on loppuneet kesken, on kiukuttanut tai oma motivaatio tekemiseen ollut hukassa.

Yhden treenipäivistä muutama kuukausi sitten muistan erityisen hyvin siitä, kun tulin salille huonotuulisena ajatellen etten ole edistynyt kovinkaan paljoa alkumetreistä. Puhuttiin sillä kertaa juurikin tuosta esimmäisestä treenipäivästä ja siitä hetkestä, kun ensimmäistä kertaa kävelin kirjoittamaan sopimusta tulevasta valmennuksesta. Jaksoit taas tsempata ja antaa positiivista palautetta monestakin asiasta, joihin en edes itse ollut kiinnittäny niin paljoa huomiota.Taisi siinä pari kyyneltäkin tipahtaa, kun tajusin miten paljon asiat ovat oikeasti muuttuneet.

Iso apu on ollut myös siitä, että viimeisen vuoden aikana olen oppinut tekemään myös liikkeet oikein, että treeni menee sinne minne pitääkin. Uusissa on aina vähän opettelemista mutta tekemällä nekin on opittu :)Liitteenä on kuvia yksi ennen valmennusta ja muut valmennuksen aloittamisen jälkeen.
Pikkuhiljaa, kun ylimääräistä rasvaa on saatu palamaan ovat myös lihakset alkaneet näkyä vähän :) Aiempien inbody mittausten perustella ylimääräinen paino on myös lähtenyt juurikin ylimääräisestä rasvasta eikä lihaksista. Sen sijaan lihasmassa on myös lisääntynyt. Eli ruokavalio ja treenit ovat myös toimineet hyvin :)Lisäksi paino on pysynyt nyt tasaisena ja tippunut juurikin sen verran mikä on ollut tavoitteena :)

Jätä yhteystietosi niin varataan sinullekin aika ilmaiseen ensitapaamiseen. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään! Tervetuloa keskustelemaan kuinka voisimme auttaa juuri sinua.

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle

LISÄÄ PERSONAL TRAINER KOKEMUKSIA LISÄÄMME SÄÄNNÖLLISESTI!