Ravintovalmennus

Hei,

Olen Kuopion Yliopistosta valmistunut laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri.

Ravitsemustieteen lisäksi olen opiskellut liikuntalääketiedettä ja liikuntaravitsemusta sekä hyväksymis- ja omistautumisterapiaa ja NLP:tä. Niinpä minun lähestyminen elämäntapamuutoksiin ja painonhallintaohjaukseen pohjautuu ihmisen henkilökohtaisiin arvoihin ja elämäntilanteeseen sekä käytännöllisten ratkaisujen etsimiseen ihmisen oman mielen taitoja hyödyntämällä.

Työkokemusta löytyy kymmenen vuoden ajalta ja olen toiminut ravitsemusasiantuntijana, ravitsemusterapeuttina, sekä hyvinvointivalmentajana valmentaen yritysten henkilöstöä parantamaan kokonaisvaltaisesti työssäjaksamista.

Mitä ravitsemusterapia on?

Laillistettu ravitsemusterapeutti on suojattu ammattinimike, ja ainoa terveydenhuollon ammattilainen, joka voi antaa ravitsemusterapiaa julkisissa laitoksissa. Laillistettu ravitsemusterapeutti on opiskellut ravitsemustiedettä pääaineenaan ja valmistunut Terveystieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta.

Ravitsemusterapia pohjautuu laajaan tieteelliseen tutkimusnäyttöön terveyden edistämisestä, sairauksien ehkäisemisestä ja niiden hoidosta. Ravitsemusterapeutti ei koskaan perusta neuvontaa minkään tietyn suuntauksen tai näkemyksen pohjalle, eikä henkilökohtaisiin näkemyksiin.

Ohjaus perustuu aina tutkittuun tietoon, Pohjoismaisiin ja suomalaisiin ravitsemussuosituksiin sekä nykyisiin hoitosuosituksiin. Ohjauksen lähtökohtana ovat kuitenkin asiakkaan yksilölliset tarpeet, näkemykset omasta tilanteesta sekä elämäntilanne.

Ravitsemusterapeutin asiantuntemusta on mm. energian- ja ravintoaineiden tarpeen ja saannin arviointi, liikunnan vaikutukset ravinnontarpeeseen, painonhallinnan toteuttaminen sekä sairauksien, kuten tyypin II diabeteksen ehkäisy ja hoito.

Ravitsemusterapia – avuksi sinulle?

Tarvitsetko apua liikuntatavoitteita tukevan ruokavalion suunnittelussa, vatsaoireiden kartoittamisessa, painonhallintaruokavalion suunnittelussa, jonkin sairauden kuten diabeteksen, keliakian tai ärtyvän suolen oireyhtymän hoidossa tai tueksi henkilökohtaiseen elämäntapamuutokseen?

Ravitsemusterapeutin tapaamisessa kartoitetaan asiakkaan nykyinen ruokavalio, laaditaan yhdessä tarvittavat muutokset huomioiva suunnitelma sekä annetaan yksilölliset ohjeet ruokavalion toteuttamiseen. Henkilökohtainen tuki ja sparraus ovat tärkeässä asemassa muutoksen onnistuneessa toteuttamisessa.

Ravitsemusterapeutin ohjausta voidaan toteuttaa henkilökohtaisena, ryhmässä kurssimuotoisena tai aktiivisena luentona.

Pidän vastaanottoa JM Sykkeen tiloissa Malmilla.

Ota rohkeasti yhteyttä, etsitään yhdessä ratkaisu sinullekin.

Kirsi Englund
Kirsi EnglundRavitsemusterapeutti TtM

Ravintovalmennus hinta

1. tapaaminen 89€ (90min)
Seuraavat tapaamiset 80€/krt

Jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä.