Treeniryhmä = Sinun joukkueesi

Tuntikalenteri

Kaipaatko uusia haasteita tai uutta potkua omaan harjoitteluun? Puuttuuko omasta tekemisestä se punainen lanka? Haluatko ympärillesi ihmisiä, jotka motivoivat myös sinua eteenpäin?

Treeniryhmä tarjoaa sinulle uudenlaisen näkemyksen monipuolisesta harjoittelusta omaa kehoa säästäen. Olemme rakentaneet kokonaisuutta vuosien kokemuksen ja asiakkailta saadun palautteen perusteella. Ensimmäiset ryhmät olemme aloittaneet vuonna 2009 ja ryhmätoimintaa olemme toteuttaneet yritysvalmennusten sekä erilaisten ryhmävalmennusten muodossa satojen ihmisten kanssa.

Treeniryhmä jokaiseen makuun.

Treeniryhmä sopii käytännössä kaikille. Aloittelijoille tarjoamme rapakondis – tunteja/kurssia, joissa etenemme vähän kevyemmällä tahdilla kuin muilla tunneilla. Rapakondis – tunnit soveltuu kaikille uusille nostajille, joille treenaaminen vapailla painoilla ei ole vielä selkärangassa. Tunneilla saat kattavan opastuksen levytankoharjoitteisiin jotta treenaat jatkossa turvallisesti omatoimisesti tai treeniryhmän mukana.
Kattava viikkokalenteri pitää huolen siitä, että jokaiselle löytyy varmasti sopivia tunteja omien mieltymysten ja tavoitteiden mukaisesti.
Treeniryhmän toiminta ja sisältö on rakennettu ns. aikuiseen makuun. Ymmärrämme hyvin iän ja eri vammojen tuomat rajoitteet. Harvemmin ne kuitenkaan estävät osallistumasta tunneillemme. Tule siis rohkeasti sellaisena kuin olet ja testaamaan miltä treeniryhmä tuntuu.

Mitä tunneilla tapahtuu?

Rytmitajulla et meidän tunneilla tee mitään. Vaikka toimimme ryhmässä niin emme puhu ryhmäliikunnasta, ainakaan siinä perinteisessä mielessä jossa ohjaaja hyppii edessä ja asiakkaat yrittävät hyppiä perässä parhaansa mukaan toisiinsa törmäämättä :).
Meillä harjoittelu on yhdistelmä monesta hyvästä koetusta harjoittelumetodista. Yhdistämme omilla tunneilla elementtejä mm. crossfitistä, painonnostosta, telinevoimistelusta, kuntosaliharjoittelusta, sekä vähän myös ryhmäliikunnasta.

Kehonhuolto osana monipuolista harjoittelua

Panostamme myös paljon kehonhuoltoon ja palauttaviin harjoituksiin. Näin pidämme huolen siitä, että harjoittelu jatkuu ilman turhia breikkejä ylikuormittumisen tai vammojen takia. Osaavat JM Syke personal trainerit pitävät huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti ja tehokkaasti jokaisessa treenissä. Suositut FasciaMethod – tunnit rullaavat meillä 2krt viikossa joilla rentoudut ja huollat kehoa lempeästi.

Missä treeniryhmä treenaa?

Pääasiassa treenit vedetään omalla Studiollamme Malmilla. Kesäaikaan (tai kuivaan aikaan) osa tunneista siirretään myös raikkaaseen ulkoilmaan läheisiin puistoihin tai kentille.

Miten pääsen mukaan?

Mikäli harjoittelutaustaa löytyy, voit osallistua mille tahansa tunnille testaamaan miltä treenaaminen meillä tuntuu. Mikäli edellisestä harjoittelukerrasta on jo aikaa, suosittelemme aloittamaan starttikurssilta tai rapakondis ryhmän mukana. Ensimmäisen kerran pääset testailemaan ilmaiseksi, ilman sitoutumista.
Katso tuntikalenterista sopiva tunti ja ilmoittaudu tunnille. Voit ennen tuntia tai tunnin jälkeen jutella lisää ihanien asiakkaidemme sekä ohjaajan kanssa mahdollisesta jatkosta. Tervetuloa.

Joustava hinnoittelu

Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto. Yli viikon mittaiset sairaslomat hyvitämme lääkärintodistusta vastaan seuraavalla laskulla!

Treeniryhmän mukana saat myös muita etuja ja palveluitamme edulliseen hintaan:

* Inbody – kehonkoostumusmittaus 10€/krt (norm. 35€)
* Firstbeat – mittaus ryhmäpalautteella 109€/mittaus (norm. 179€)
* Etuja kursseista

Treenit 6krt / kk

75Kuukausi
  • Vaihtoehto sopii hyvin esim. vuorotyöläiselle tms.

Rajaton treenioikeus

99Kuukausi
  • Aktiivitreenaajalle

JM Syke Studion Valmentajat

Marko Erkkinen
Marko ErkkinenToimitusjohtaja
Valmennushommia takana 20v. Joka päivä kehittyy ja oppii uusia asioita itsestään ja asiakkaista. Taistelen omien vanhojen urheiluvammojen kanssa ja oma valmennusajatus tähtää enemmän yleiseen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen isompaan kuvaan. Mielestäni kaiken liikkumisen pitäisi olla hauskaa ja edistää jollain tavalla omaa hyvinvointia. Inhoan selityksiä. Teet tai et tee 😉
Miira-Mari Muukkonen
Miira-Mari MuukkonenJM Syke valmentaja
Valmentajana olen vaativan kannustava ja aina asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet huomioon ottava. Haluan auttaa asiakkaita pääsemään tavoitteisiinsa ja ennen kaikkea nauttimaan liikunnasta ja löytämään oman kokonaisvaltaisesti paremman hyvinvoinnin. Turvallinen ja tehokas harjoittelu, asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja ripaus huumoria ovat valmennukseni perusta.
Pasi Koivukari
Pasi KoivukariJM Syke valmentaja
Valmennusfilosofiani on kehittynyt vuosien varrella kun kokemusta ja oppia on tullut lisää. Lähden aina asiakkaan kanssa liikkeelle samalla idealla kuin rakennusmestari uudella työmaalla – perustukset ensiksi kuntoon. Kun pohjatyöt on tehty kunnolla, keho kuin myöskin talokin, kestävät kuormitusta huomattavasti paremmin.
Aina pitäisi muistaa miettiä, miksi mitäkin tehdään? Mikä on harjoituksen tavoite? Eikä vaan tehdä sen takia kuin muutkin tekee tai kun tämä nyt sattuu olemaan muodissa tällä hetkellä. Pystyt kyllä ihan hyvin kehittymään harjoittelussasi vaikka et aloitakaan päivääsi bulletproofkahvilla ja kuusenkerkkäacaimarjasmoothiella 🙂
Suvi Mattila
Suvi MattilaJM Syke valmentaja
Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan.
Lue asiakkaamme Tarjan kokemukset treeniryhmästä.
Lue asiakkaamme Tarjan kokemukset treeniryhmästä.
“Arvostan myös sitä että erityisen tarkkoja ja tinkimättömiä ohjaajat ovat siitä että liikkeet tehdään ensin oikein ja sitten vasta lisätään kuormaa. Siis vau!”
Lue asiakkaamme Säteen kokemukset treeniryhmästä.
Lue asiakkaamme Säteen kokemukset treeniryhmästä.
“Olen myyty tähän porukkaan, ohjaajiin ja monipuolisiin treeneihin”
Tuntikalenteri

Ilmoittaudu mukaan treeniryhmään!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.