Treeniryhmä = Sinun joukkueesi

Kaipaatko uusia haasteita tai uutta potkua omaan harjoitteluun? Puuttuuko omasta tekemisestä se punainen lanka? Haluatko ympärillesi ihmisiä, jotka motivoivat myös sinua eteenpäin?

Treeniryhmä tarjoaa sinulle uudenlaisen näkemyksen monipuolisesta harjoittelusta omaa kehoa säästäen. Olemme rakentaneet kokonaisuutta vuosien kokemuksen ja asiakkailta saadun palautteen perusteella. Ensimmäiset ryhmät olemme aloittaneet vuonna 2009 ja ryhmätoimintaa olemme toteuttaneet yritysvalmennusten sekä erilaisten ryhmävalmennusten muodossa satojen ihmisten kanssa.

Treeniryhmä jokaiseen makuun.

Treeniryhmä sopii käytännössä kaikille. Aloittelijoille tarjoamme rapakondis – tunteja/kurssia, joissa etenemme vähän kevyemmällä tahdilla kuin muilla tunneilla. Rapakondis – tunnit soveltuu kaikille uusille nostajille, joille treenaaminen vapailla painoilla ei ole vielä selkärangassa. Tunneilla saat kattavan opastuksen levytankoharjoitteisiin jotta treenaat jatkossa turvallisesti omatoimisesti tai treeniryhmän mukana.
Kattava viikkokalenteri pitää huolen siitä, että jokaiselle löytyy varmasti sopivia tunteja omien mieltymysten ja tavoitteiden mukaisesti.
Treeniryhmän toiminta ja sisältö on rakennettu ns. aikuiseen makuun. Ymmärrämme hyvin iän ja eri vammojen tuomat rajoitteet. Harvemmin ne kuitenkaan estävät osallistumasta tunneillemme. Tule siis rohkeasti sellaisena kuin olet ja testaamaan miltä treeniryhmä tuntuu.

Palautteita treeniryhmästä

* Teillä on upea sali jossa on mahtava tunnelma!
* Teette hienoa ja merkityksellistä työtä. Arvostakaa sitä ja itseänne varsinkin arjen tiukkoina hetkinä.
* Pidän ohjaajien suhteesta asiakkaisiin. Asiakkaita kohdellaan yksilöinä ja etäisyyttä säädellään hyvin. Välillä kysytään ja kuunnellaan, mutta tarvittaessa annetaan myös “omaa rauhaa”.
* Hyvä tuntitarjonta.Myös letkeä tunnelma tunneilla auttaa kömpimään sohvalta ylös ja vaakasateessakin lähtemään studiolle.
* Vaikka syksy on itselleni vaikeaa aikaa henkisellä tasolla ja tekisi mieli linnoittautua kotiin neljän seinän sisälle 24/7 on JMSyke aika monta kertaa toiminut henkireikänä ja buusterina ja sen kautta olen saanut puhallettua touhuuni uutta potkua.Salille on aina loppujen lopuksi kiva tulla ja koskaan ei vielä ole harmittanut tuntien jälkeen.Itse tykkään tuntitarjonnasta,ohjaajista sekä letkeän rennosta menosta tunneilla.Asia kuin asia on aina hoitunut ja on aina ollut tunne,että asiakkaista aidosti välitetään.
* Joka kerta, kun on teidän salille kavunnut, on vaiva kannattanut ja fiilis erinomainen mukavassa porukassa vedetyn tehokkaan treenin jälkeen. Mikä parasta, sama treeni sopii kaikille, kun painoja tai intensiteettiä säätämällä tehoja saa muutettua yksilöllisesti. Seurauksena on kehittyminen ja kiinteytyminen ihan väistämättä!

Nöyrä kiitos teille. Kun jaksatte meitä

* On ollut helppo tulla mukaan, jokainen vetäjä huomioinut ja opastanut yrittämään, vaikka omat ennakkoluulot ja asenne ei aina ole riittäneet.
* Arvostan paljon sitä, että studiolle saa ottaa lapsen mukaan, toivottavasti tämä mahdollisuus säilyy. Kiitos hyvistä treeneistä, teillä on kyllä mukava treenata, kun on mukavaa porukkaa ja tunnit tuntuvat aina ajatuksella suunnitelluilta.
* JM Syke on ihan paras treenipaikka mulle vaikka välillä ketuttaa kun tuntuu että kaikilla muilla on ihan sikana voimaa ja itse on heikko kuin peikko. Mutta eteenpäin sanoi Mummo lumessa
* Onni oli löytää teidät 2v sitten.
Kiitos kaikille treenareille ja treenattaville. Tää on hauskaakin vaikka naama irvessä puurretaan!
* Kiitokset kannustavista treeneistä. Olen ylittänyt itseni niin monesti kuluneen reilun vuoden aikana. Ensimmäinen kerta elämässäni kun “harrastan” jotain liikuntaan liittyvää näin pitkään
* Kiitos että olette olemassa ja jaksatte meitä ohjata!

Mitä tunneilla tapahtuu?

Rytmitajulla et meidän tunneilla tee mitään. Vaikka toimimme ryhmässä niin emme puhu ryhmäliikunnasta, ainakaan siinä perinteisessä mielessä jossa ohjaaja hyppii edessä ja asiakkaat yrittävät hyppiä perässä parhaansa mukaan toisiinsa törmäämättä :).
Meillä harjoittelu on yhdistelmä monesta hyvästä koetusta harjoittelumetodista. Yhdistämme omilla tunneilla elementtejä mm. crossfitistä, painonnostosta, telinevoimistelusta, kuntosaliharjoittelusta, sekä vähän myös ryhmäliikunnasta.

Kehonhuolto osana monipuolista harjoittelua

Panostamme myös paljon kehonhuoltoon ja palauttaviin harjoituksiin. Näin pidämme huolen siitä, että harjoittelu jatkuu ilman turhia breikkejä ylikuormittumisen tai vammojen takia. Osaavat JM Syke personal trainerit pitävät huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti ja tehokkaasti jokaisessa treenissä. Suositut FasciaMethod – tunnit rullaavat meillä 2krt viikossa joilla rentoudut ja huollat kehoa lempeästi.

Missä treeniryhmä treenaa?

Pääasiassa treenit vedetään omalla Studiollamme Malmilla. Kesäaikaan (tai kuivaan aikaan) osa tunneista voidaan siirtää myös raikkaaseen ulkoilmaan läheisiin puistoihin tai kentille.

Miten pääsen mukaan?

Mikäli harjoittelutaustaa löytyy, voit osallistua mille tahansa tunnille testaamaan miltä treenaaminen meillä tuntuu. Mikäli edellisestä harjoittelukerrasta on jo aikaa, suosittelemme aloittamaan starttikurssilta tai rapakondis tunneilta. Ensimmäisen viikon pääset testailemaan ilmaiseksi, ilman sitoutumista.

Helpoiten pääset mukaan seuraavasti:

1. Luo tunnukset kalenteriin

2. Varaa itsellesi sopivat tunnit kalenterista

3. Tule ajoissa paikalle :)
Voit ennen tuntia tai tunnin jälkeen jutella lisää ihanien asiakkaidemme sekä ohjaajan kanssa mahdollisesta jatkosta. Tervetuloa.

Joustava hinnoittelu

Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto. Yli viikon mittaiset sairaslomat hyvitämme lääkärintodistusta vastaan seuraavalla laskulla!

Treeniryhmän mukana saat myös muita etuja ja palveluitamme edulliseen hintaan:

* Inbody – kehonkoostumusmittaus 20€/krt (norm. 50€)
* Personal trainer tapaamiset 85€/krt
* Etuja kursseista/valmennuksista

Ohjatut treenit 1krt / viikko

594 viikon jakso
  • Vaihtoehto sopii hyvin esim. vuorotyöläiselle, tukevaksi harjoittelulle toisen lajin rinnalle.

Ohjatut treenit 2krt / viikko

844 viikon jakso
  • Vaihtoehto sopii hyvin esim. vuorotyöläiselle, tukevaksi harjoittelulle toisen lajin rinnalle.

Rajaton treenioikeus + InBody mittaus 1krt/kk

104Kuukausi
  • Aktiivitreenaajalle

Palautteita meidän ryhmistä.

Tervetuloa testaamaan monipuolinen, kehittävä ja hauska sosiaalinen treenikerta kerta toisensa jälkeen. Tutustuminen on ilmaista, eikä meillä ole vuosimaksuja, erillisiä aloitusmaksuja, eikä pientä pränttiä sopimuksissa. Myös irtisanoutumisaikaa ei käytännössä ole.

Erinomainen
39 arvostelut perusteella
Sonja Valkama
Sonja Valkama
2023-08-27
Kivat ohjaajat ja treeniryhmän tunnit sopii hyvin vähän kokeneemmallekin treenaajalle. Sunnuntaisin voi varata yksityisiä treenivuoroja, mistä iso plussa!
minna harju
minna harju
2023-08-08
Pakusali-ulkotreenit Hiidenkiven puistossa kesä 2023 olivat ihan parhautta. Kiitos !
sirpa ojala
sirpa ojala
2023-07-14
Aina on kivat ja hyvin opastetut ja ohjatut treenit 👍💪
Tarja Koskisola
Tarja Koskisola
2023-07-10
Monipuoliset tunnit! Amattitaitoiset ohjaajat! Pienryhmässä treenaat turvallisesti ja tuttavallisesti :D Kehun seitsemän vuoden katkeamattomalla kokemuksella :D
Kirsti Auranen
Kirsti Auranen
2023-03-22
Tehokkaat ja monipuoliset treenit reippaiden ohjaajien vetäminä!
Laura Merivirta
Laura Merivirta
2023-03-21
Huiput koutsit, mahtava treeniporukka! Suosittelen!
Aino Kirjavainen
Aino Kirjavainen
2023-03-21
Laadukkaat, monipuoliset ja vaihtelevat treenit, yksilöllinen ote ryhmävalmennuksessakin, timanttisia ammattilaisia ohjaamassa. Go JM Syke! 💪🤩
Lue asiakkaamme Tarjan kokemukset treeniryhmästä.
Lue asiakkaamme Tarjan kokemukset treeniryhmästä.
“Arvostan myös sitä että erityisen tarkkoja ja tinkimättömiä ohjaajat ovat siitä että liikkeet tehdään ensin oikein ja sitten vasta lisätään kuormaa. Siis vau!”
Lue asiakkaamme Säteen kokemukset treeniryhmästä.
Lue asiakkaamme Säteen kokemukset treeniryhmästä.
“Olen myyty tähän porukkaan, ohjaajiin ja monipuolisiin treeneihin”

Ilmoittaudu mukaan treeniryhmään!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.