Isänpäivä 12.11.2017

Nyt on hyvä aika muistuttaa ja muistaa kaikkia isejä. Meiltä saat nyt lahjakortit jokaisen isän hyvinvoinnin edistämiseksi edulliseen kampanjahintaan 10.11.2017 saakka. Saat kaikki palvelumme myös lahjakortin muodossa joko postitse tai suoraan sähköpostiin sähköisessä muodossa.

Alla muutama lahjaidea isälle etuhintaan.

Firstbeat – Hyvinvointianalyysi 145€ (norm. 169€)

Firstbeat mittaus

Tunnista isän hyvinvointiin vaikuttavat tekijät. Firstbeat mittaus kertoo kuinka isä voi parantaa omaa hyvinvointia.
Lue lisää mittauksesta.

Firstbeat – Hyvinvointianalyysi on elämäntapojen terveysvaikutuksia todentava työkalu terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisille. Hyvinvointianalyysin avulla opitaan tunnistamaan yksilöllisiä hyvinvointia tukevia sekä kuluttavia elämäntapoja, jotta asiantuntijan on helpompi kohdentaa toimenpiteet asiakkaan auttamiseksi. Tarkoituksena on löytää kullekin yksilölle parhaiten soveltuvia tapoja hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi.

Saat konkreettiset tulokset ja suositukset hyvinvoinnin parantumiseen sekä henkilökohtaisen palautteen esim. eri stressitekijöistä, palautumisen riittävyydestä ja unen laadusta sekä liikunnan vaikutuksista terveydelle ja kunnolle. Firstbeat Hyvinvointianalyysin tieteellinen perusta on sykevälivaihtelussa (HRV) ja fysiologiassa.

Inbody – Mittaus 30€ (norm. 35€)

Kehonkoostumumusmittaus helsinki

InBody 720 mittaus tarjoaa monipuoliset ja yksityiskohtaiset tulokset kehosi koostumuksesta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on erittäin motivoivaa ja mielenkiintoista. Lue lisää mittauksesta.

Meillä mittaukseen sisältyy aina laaja henkilökohtainen palaute tuloksista. Ilman palautetta, on mittauksen tuoma hyöty minimaalinen mikäli et osaa itse tulkita mittarin antamia tuloksia. 

Starttivalmennus

JM Syke Studio

Aloita vaikka uusi vuosi uudella innolla. Nyt tarjoamme 3kk starttivalmennuksen hillittömään alehintaan Studiollamme Malmilla.
Sisältää: 6 tapaamista valmentajan kanssa, laajan kuntokartoituksen sekä ohjelmat ruokavalioon ja kuntosalille.
Hinta 450€ (norm. 600€)

Ammattitaitoiset personal trainerimme ovat sinua varten johdattamassa omaa hyvinvointiasi kohti parempaa huomista. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 3kk ostopäivästä. Tilaa omat lahjasi alta. Mikäli haluat lahjaksi joitain muita palveluitamme voit pyytää lomakkeen kautta tarjouksen myös muihin palveluihimme.

Isänpäivä lahjaideat