inbody mittaus kehonkoostumus mittaus
InBody 720 – Mittaus
Luotettavaa kehonkoostumuksen mittausta

Teemme Inbody 720 mittauksia päivittäin klo 8-20 välillä Studiollamme Malmilla. Soita tai meilaa ja varaa itsellesi aika mittaukseen. 045-2022921 tai inbody (at) jmsyke.fi

Olemme tehneet tuhansia Inbody mittauksia viimeisen 7 vuoden aikana.
Meiltä et saa vain paperia mukaasi, vaan annamme sinulle myös käytännön vinkkejä kuinka lähdet omia tuloksia kohentamaan. Tervetuloa asiantuntevaan mittaukseen.

Mittaamme yksittäisiä henkilöitä ja ryhmiä studiollamme Malmilla, sekä teemme myös paljon mittauksia yrityksissä, tapahtumissa ja kuntosaleilla.

InBody 720/770 Mittaria käytetään nykyään kaikilla suurimmilla urheiluopistoilla, lääkäriasemilla, sekä yksityisillä kuntosaleilla ja testiasemilla. Mittaus on nopeaa ja soveltuu käytännössä kaikille ihmisille.
Poislukien kuitenkin raskaana olevat, sekä sydämen tahdistimella varustetut henkilöt.

Meillä mittaukseen sisältyy aina laaja henkilökohtainen palaute tuloksista. Ilman palautetta, on mittauksen tuoma hyöty minimaalinen mikäli et osaa itse tulkita mittarin antamia tuloksia. 

Inbody mittausInBody 720 mittaus:

Tarjoaa monipuoliset ja yksityiskohtaiset tulokset kehosi koostumuksesta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on erittäin motivoivaa ja mielenkiintoista.

InBody720 on helppokäyttöinen ja luotettava. InBody720 ei käytä tuloksia laskiessaan oletuksia sukupuoleen tai ikään liittyen, vaan ilmoitetut tulokset perustuvat 100%:sti mittaukseen. Tämä on tärkein mittauksen validiuteen vaikuttava ominaisuus. Mittaaminen InBody720:llä on nopeaa, se tapahtuu minuutissa. Mittauksen jälkeen laite tulostaa monipuolisen ja selkeän A4-raportin, jonka asiakas saa mukaansa valmentajamme kehitysehdotuksien lisäksi.

 

Mittaustulokset

Patentoidun tekniikan ansiosta InBody 720 mittaa luotettavasti seuraavat tulokset:
•Kokonaispaino (kg)
•Kehon rasvaton massa (kg)Inbody helsinki
•Lihasmassa (kg)
•Rasvakudoksen määrä (kg)
•Rasvaprosentti (%)
•Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l)
•Painokontrollitavoite (kg)
•Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo)
•Raajojen puolierot
•Vyötärö-/lantiosuhde (WHR)
•Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo)
•Perusaineenvaihdunta (kcal)
•Kehon painoindeksi (BMI)
•Kehon solupaino (kg)
•Viskeraalirasva
(sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala)

Ennen mittausta:

  • Pyri olemaan syömättä ja juomatta noin 2h ennen mittausta
  • Vältä kovatehoista harjoittelua mittauspäivänä
  • Vältä alkoholinkäyttöä 48h ennen mittausta
  • Pyri vakioimaan mahdolliset uusintamittaukset aina samaan aikaan päivästä

Mittausta ei voida tehdä raskaana oleville!

Inbody luotettavuus

BIA (Bioelectrical Impedance Analysis) on InBody-laitteissa käytettävä menetelmä kehon koostumuksen mittaamiseen. Menetelmä perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. Koska vain kehon sisältämä vesi johtaa sähköä, voidaan kehon koostumus laskea mittaamalla kehon impedanssia, eli sen sähkövirralle aiheuttamaa vastusta. Menetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, luotettavuus ja helppous.

InBody-tulokset perustuvat todelliseen mittaukseen

Aiemmat BIA-menetelmää käyttäneet laitteet eivät ole kyenneet luotettavasti erottamaan solun sisäistä ja ulkoista vettä toisistaan, mikä on rajoittanut niiden käyttöä potilailla, vanhuksilla, lapsilla ja urheilijoilla. InBody-laitteissa ongelma on ratkaistu käyttämällä tekniikkaa, jossa kehon koostumus mitataan segmentaalisesti viidessä osassa käyttäen monitaajuista sähkövirtaa. Tämän validoidun tekniikan ansiosta InBody-laitteet eivät tarvitse tulosten muodostamiseen empiiristä arviointia, jota muut BIA-menetelmää käyttävät laitteet käyttävät kompensoidakseen mittauksen epätarkkuutta.

Kehon mittaaminen segmenteittäin on tärkeää tarkan mittaustuloksen saavuttamiseksi. Tämä johtuu siitä, että eri kehon osilla (esim. keskivartalo vs. käsi) on erilainen impedanssi. InBody-laitteet mittaavatkin kehon viidessä eri sylinterissä niin, että jokainen osa mitataan toisistaan riippumatta. Tällöin mittaustulos on tarkka ja laite pystyy tunnistamaan kehon muodon, mikä ei olisi mahdollista ilman segmentaalista mittausta.

InBody-mittausmenetelmä on yleisesti hyväksytty myös tieteelliseen käyttöön. InBody löytyykin useimmista suomalaisista yliopistoista.

Lisää mittarista ja sen luotettavuudesta löytyy maahantuojan sivuilta www.inbody.fi

Usein edelleen painonpudotuksen yhteydessä puhutaan nimenomaan vain painon vähentämisestä. Kestävien ja hyvien tulosten kannalta on myös tärkeää tietää, MISTÄ paino putoaa. Moni pudottaa edelleen painoa liian nopeasti ja menettää samalla huomattavan määrä lihasmassaa rasvan mukana. Liian nopea painonpudotus saattaa näin ollen johtaa jopa kokonaisrasvaprosentin nousuun.

Olemme käyttäneet Inbody-mittausta osana kaikkia valmennuksia jo 8 vuoden ajan. Inbody on helppo, luotettava ja näppärä väline kertomaan mihin suuntaan jokaisen henkilökohtainen tavoite on menossa. Mitä enemmän harjoittelusta ja sen hyödyistä saadaan dataa selville, sen motivoimampaa treenaaminen ja tulosten metsästys on. Tervetuloa asiantuntevaan mittaukseen Malmille sekä keskustelemaan mihin suuntaan sinun kannattaisi omien tavoitteiden kanssa keskittyä.

InBody Mittaus:
Hinta 35€ / henkilö (Uusintamittaukset 25€)

Mittalaite sijaitsee Studiollamme.
Osoite: Malmin raitti 17, B-rappu, 4krs.
Teemme myös Inbody mittauksia yrityksissä ja tapahtumissa, pyydä tarjous tai varaa oma aika mittaukseen.

Esimerkki:
Yksi mittaaja koko päivän yrityksessä tai tapahtumassa alk. 790€ + alv.
inbody(at)jmsyke.fi tai 045-2022921

Vaihtoehtoisesti voit täyttää alla olevan lomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä tarjouksen kera.

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle