Firstbeat mittaus

Firstbeat – Hyvinvointianalyysi

Tunnista hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Firstbeat mittaus kertoo kuinka sinä voit parantaa omaa hyvinvointiasi.

Firstbeat – Hyvinvointianalyysi on elämäntapojen terveysvaikutuksia todentava työkalu terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisille. Hyvinvointianalyysin  avulla opitaan tunnistamaan yksilöllisiä hyvinvointia tukevia sekä kuluttavia elämäntapoja, jotta asiantuntijan on helpompi kohdentaa toimenpiteet asiakkaan auttamiseksi. Tarkoituksena on löytää kullekin yksilölle parhaiten soveltuvia tapoja hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi.

Hyvinvointianalyysi perustuu sydämen syketietoa analysoivaan tietokoneohjelmaan, joka tunnistaa fysiologisia muutoksia sykevälivaihtelusta.


Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Mittaus auttaa löytämään keinot hyvinvoinnin rakentamiseen Firstbeat mittaushenkilökohtaisten tavoitteidesi mukaisesti. Joillekin se tarkoittaa liikunnan lisäämistä, palauttavien hetkien löytämistä arjen keskellä, toiselle taas henkilökohtaisten voimavarojen tunnistamista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen.

Firstbeat mittaus | Hyvinvointi on valintoja

Saat konkreettiset tulokset ja suositukset hyvinvoinnin parantumiseen sekä henkilökohtaisen palautteen esim. eri stressitekijöistä, palautumisen riittävyydestä ja unen laadusta sekä liikunnan vaikutuksista terveydelle ja kunnolle. Firstbeat Hyvinvointianalyysin tieteellinen perusta on sykevälivaihtelussa (HRV) ja fysiologiassa.

Saat mittauksen jokaisesta päivästä selkeän palautteen päiväsi kuormitustilastasi.
Esimerkkiraportti (pdf)

Mittaustulos käydään läpi koulutetun JM Syke hyvinvointivalmentajan kanssa, jonka avulla tunnistat kuormitustekijät ja saat konkreettiset suositukset hyvinvointisi parantamiseen.

Uutta Firstbeat – mittauksessa on uusi Kuntotaso-ominaisuus, joka kertoo mittausdataan perustuvan arvion käyttäjän maksimaalisesta hapenottokyvystä (VO2max) puolen tunnin reippaasta kävelystä.

VO2max, kuvastaa kestävyyskunnon tasoa ja on terveyden arvioinnin tärkeimpiä mittareita. Se kuvaa hengitys- ja verenkiertoelimistön ja lihasten kykyä kuljettaa ja hyödyntää happea maksimaalisessa fyysisessä rasituksessa. Hyvä kestävyyskunto on tutkitusti yhteydessä parempaan terveyteen ja suorituskykyyn sekä pienempään kuolleisuusriskiin. Kuntotaso on myös tärkeä tekijä palautumisen ja stressinsietokyvyn kannalta.

Teemme satoja mittauksia vuodessa omille asiakkaillemme, yrityksille, seuroille sekä yksityishenkilöille. Kaikki valmentajamme ovat Firstbeatin kouluttamia hyvinvoinnin ammattilaisia.

Firstbeat hyvinvointianalyysi hinta

Hinta 179€ / hlö
Ryhmät alk. 139€ / hlö / Palaute ryhmäpalautteena (Ryhmäkoko 10 hlö tai enemmän)

Yritysryhmissä voidaan myös helposti yhdistää Inbody-mittaus osaksi tyky/tyhy- päivää. Näin saadaan vielä kattavampi otanta jokaisen hyvinvoinnista.

Jätä yhteystietosi alle, niin valmentajamme on sinuun yhteydessä mittauksen toteuttamisesta sinulle tai yrityksellesi.

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle