Treeniryhmä tuntikuvaukset.

Muscle Max

Tunnilla keskitytään lihasmassaa ja lihaskestävyyteen kehittävään harjoitteluun. Tunti vastaa toiminnallista saliharjoittelua. Tunnilla pyritään kaikki liikkeet tekemään painoilla, joilla jaksat tehdä vain 8-12 toistoa per sarja. Tällä tunnilla emme pidä kiirettä, vaan keskitymme tekemään liikkeet mahdollisimman puhtaasti, oikein ja suuremmilla painoilla mitä ehkä normaalisti olet tottunut.

Kehonhuolto / Liikkuvuus

Kehonhuolto vaihtuvalla teemalla – myös avoin kuntotasosta riippumatta kaikille! Sisältö vaihtuu joka kerta, joten se selviää vain kokeilemalla!

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin hyvällä kannatuksella, nivelten täysiä liikeratoja käyttäen. Harjoitteet mukailevat lihastoimintaketjuja. Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Krempparyhmä

Krempparyhmä on fysioterapeutin ohjaama tunti, jossa keskitytään vuoroviikoin ylä- keski- ja alakropan yleisimpiin ongelma-alueisiin sekä niiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn erilaisin harjoittein. Erityisesti 2021-2022 aikana tullaan keskittymään etätyön aiheuttamiin uusiin ongelmiin niska/hartia/alaselkä osastolla.
Ei siis tarvitse olla kyseisen alueen vaivoja vaan yleinen kiinnostus riittää. Sopii kaikille.

PowerMethod

PowerMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kovatasoinen, toiminnallinen lihaskuntotunti. Tunnilla kehitetään turvallisesti ja tehokkaasti perus- tai kestovoimaa sekä opetellaan liikkeiden oikeat suoritustekniikat. Alkulämmittely sisältää kokonaisvaltaisia liikkuvuusharjoitteita, joiden lisäksi harjoitellaan erilaisia liiketekniikoita. Lihaskunto-osiossa tehdään koko kehoa kuormittavia toiminnallisia liikkeitä, joiden avulla kehität lihasvoiman lisäksi kehonhallintaa ja liikkuvuutta

Crosstraining

Crosstraining on yhdistelmä koko kehoa kuormittavia lihaskuntoliikkeitä sekä aerobista harjoittelua. Tunti vedetään ripeään tahtiin ja soveltuu kaikille jotka haluavat ottaa tehot ja hiet irti tunnin aikana. Tunti on kovatehoinen.

TreeniMix

Treenimix-tunti on 45 minuutin täydeltä reipasta tekemistä! Tunnilla tehdään paljon toiminnallista harjoittelua kehonpainolla: voimaa, koordinaatiota, ketteryyttä ja liikkuvuutta kehittäviä liikkeitä. Tunti on nopeatempoinen, voi sisältää hyppyjä (tarvittaessa löytyy liikkeistä myös hypytön vaihtoehto) ja saattaa hikikin hieman tulla! Kuitenkin niin, että liikkeet voi suorittaa myös omassa, rauhallisemmassa tahdissa. Tunnilla saa haastaa itseään, mutta kuitenkin aina pilkettä silmäkulmassa! Tule rohkeasti testaamaan

Morning Kick Start

Aamutunnilla polkaistaan niin sanotusti “kone” käyntiin. Vaihtuvalla 45min koko kropan treenillä starttaat päivän käyntiin tehokkaasti.

Jooga

Joogatunti on myös avoin kaikille, vaikka et olisi ikinä joogannutkaan! Teemme liikkeitä lempeästi, omaa kehoa kuunnellen ja rauhalliseen tahtiin. Liikkeet sekä venyttävät, että vahvistavat kehoa. Jooga päätetään aina stressiä laskevaan loppurentoutukseen. ??‍♀️Namaste!

Core & liikkuvuus

Puolet tunnista vahvistetaan monipuolisesti keskivartalon lihaksia eri välineitä sekä oman kehon painoa apuna käyttäen ja puolet tunnista keskitytään liikkuvuuden parantamiseen. Tiukan 30 minuutin keskivartalotreenin jälkeen on hyvä hiki päällä ja voidaan keskittyä dynaamisiin liikkuvuusharjoitteisiin.

Kahvakuula

Tehokas, koko vartaloa kokonaisvaltaisesti kuormittava tunti. Kahvakuulaliikkeet kehittävät mm. voimaa, koordinaatiota ja kestävyyttä. Tunnilla koko keho joutuu todella töihin, mikä takaa hyvän fiiliksen lisäksi korkean energiankulutuksen.

Erikoistunnit

Ylläolevien tuntien lisäksi pidämme erikoistunteja säännöllisesti, joiden sisältö lukee aina tuntikuvauksessa varauskalenterissa. Aamutreenit ja viikonlopputreenit vedetään aina vähän eri sapluunalla kuin muut viikkotreenit. Mukana mm. HIITiä, kiertoharjoittelua yms.