Ryhmävalmennus, personal trainer vai kummatkin?

Valmennusta voi toteuttaa monilla eri tavoilla ja metodeilla. Sen lisäksi itse valmennus voi tapahtua henkilökohtaisesti, pienryhmissä, isoissa ryhmissä, netin kautta jne. Vaihtoehtoja on melkein yhtä paljon kuin tekijöitäkin.

Meillä ensimmäiset ryhmävalmennukset aloitettiin 6 vuotta sitten, joten meillä ryhmävalmennukset ovat olleet iso osa toimintaamme jo pitkän aikaa.

Usein kuulen asiakkailta kysymyksen, miten ryhmävalmennus eroaa ryhmäliikunnasta?

Ryhmäliikunnassa perinteisesti ohjaaja tekee liikkeitä, joita muu massa seuraa perässä. Tunneilla voi olla samanaikaisesti kymmeniä asiakkaita ja vain yksi ohjaaja.
Ryhmäliikunnassa myös monesti liikutaan musiikin tahtiin joka vaatii myös jonkin asteista rytmitajua.

Ryhmävalmennuksessa ohjaaja EI tee itse liikkeitä, vaan keskittyy siihen, että jokainen asiakas tunnilla tekee liikkeen oikein, sekä sopivilla painoilla (ei liian pienillä, ei liian isoilla). Meidän tunnille voi osallistua max 12 henkeä / per tunti. Näin ohjaajalle jää myös parempi mahdollisuus seurata jokaista harjoittelijaa.

Ryhmävalmennuksemme on kokonaisuus joka rakentuu viikkotuntien mukaan. Suurin osa tunneistamme keskittyy lihaskunnon, liikkuvuuden, kehonhallinnan sekä lihasmassan kehittämiseen. Toki mukana löytyy myös vähän ripeämpää tekemistä aamutreenien sekä HIIT – treenien muodossa sekä suosittua kehonpainoharjoittelua. Suosittelemme, että jokainen asiakkaamme kävisi monipuolisilla tunneillamme 2-3krt viikossa, joista mieluiten yksi tunti olisi kehonhuoltotunti. Suurimmalle osalle tämä määrä riittää erinomaisesti tukemaan omia tavoitteita.

Personal training osa ryhmävalmennusta

personal trainer helsinki

Vaikka toimimme pienissä ryhmissä, aina ei jokaisen henkilökohtaisiin ongelma-alueisiin voida ryhmätunnilla paneutua. Sen takia monet asiakkaamme ovatkin yhdistäneet yksilö ja ryhmävalmennuksen samaan pakettiin. Yksilötapaamisilla voidaan tehdä henkilökohtaiset ohjelmat, ruokavaliot ja suunnitelmat vastaamaan jokaisen henkilökohtaisia tarpeita.
Esimerkiksi yksi tapaaminen oman valmentajan kanssa kuukaudessa, sekä monipuolinen ryhmävalmennuksemme kustantaa 179€/kk.

Älä osta sikaa säkissä

Ryhmävalmennusta voit testata viikon ajan veloituksetta, sitoutumatta mihinkään. Haluamme että asiakkaamme tietävät mihin ovat tulossa mukaan ja ovat myöskin valmiita sitoutumaan käymään tunneilla. Sen takia tarjoamme ilmaisen tutustumisen monipuoliseen tarjontaamme. Vastaavaa palvelumallia ei tätä kirjoitettaessa Suomessa ole, joten tervetuloa itse kokemaan mistä on kyse.

Kenelle ryhmävalmennus on suunnattu?

Emme kulje “Fitness” – ajatus edellä, vaan hyvä terveys, toimintakyky ja toiminnallisuus ovat ne arvot joilla me viemme yksilö – sekä ryhmävalmennusta eteenpäin.
Toimintamme ja tuntimme sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kohottamaan omaa kuntoa, pudottamaan ylimääräisiä kiloja vyötäröltä ja haluavat avoimin mielin tutustua uusiin vaihtoehtoihin liikkua sekä pitää hauskaa liikunnan parissa.
Meille kaikki ovat tervetulleita, kuntotasosta riippumatta.

Me teemme asiat pieni pilke silmäkulmassa ja sitä toivomme myös asiakkailtamme ;)   

Mitä saat kun lähdet mukaan?

  • Ammattivalmentajien ohjauksen, joka treeneissä
  • Vaihtelevat ja monipuoliset harjoitukset
  • Valmentajien ja ryhmän tuen
  • Suljetun facebook-ryhmän
  • Luentoja / tapahtumia / workshoppeja (osa ilmaisia, muut etuhintaan)
  • Inbody – mittaus 4kk välein
  • Tuloksia, joita et ehkä osannut kuvitella

Lue lisää ryhmävalmennuksesta ja tuntikuvauksista.

Jätä yhteystietosi alle, ja ilmoittaudu mukaan testiviikolle.

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!