Easy camp on Sannin uusi valmennusryhmä sinulle, joka olet päässyt jo liikunnan makuun, mutta pelkäät uudelleen jääväsi sohvan pohjalle.

Easy campilla liikutaan oman tason mukaan, mutta pyritään viemään omaa tekemistä aina hieman korkeammalle tasolle, jotta mielenkiinto ja motivaatio säilyy nousujohteisena. Easy campin treeneissä nostetaan perus liikkeiden lisäksi sykettä ja haastetaan niin kehon hallintaa, kuin koordinaatiotakin. Tähän valmennukseen voit tulla sellaisena kuin olet, ilman pelkoa siitä, että joku tuijottaisi tekemisiäsi. Tavoitteena on pysyä sohvan pohjalta poissa ja kohottaa kuntoa niin, että itseluottamus riittää siirtymään yhä haastavimpiin treeneihin. Mikäli koet siis olevasi tässä välimaastossa, hyppää mukaan.

Seuraava Easy Camp ryhmä alkaa.
Keskiviikkona 10.1.2024 klo 18:30

Ryhmään kuuluu myös toinen vapaavalintainen tunti treeniryhmän kalenterista. Näin treenaat 2 krt viikossa ohjatusti valmentajan silmien alla. Monipuolisesta kalenterista voit valita itselle sopivan toisen viikkotunnin. Treeniryhmän tunneilla voit myös korvata tunteja, mikäli oman ryhmän tunneista joku jää välistä.

Ryhmävalmennus kestää 20 viikkoa jonka aikana yhteisiä tapaamisia on 20.
Harjoitukset pidetään kaikki huippuunsa viritetyllä yksityisellä JM Syke Studiolla Malmilla.
Inbody mittauksilla pidetään huolta siitä, että kehitys jatkuu oikeaan suuntaan.

Ryhmän ohjaa Sanni Telaranta

30- vuotias entinen vauhdin ja vaarallisten tilanteiden päivystyksen sairaanhoitaja, nykyinen liikunta-alalla yrittävä! Oma ura on vaihtunut liikuntaan tylsällä perinteisellä tarinalla; olen aina harrastanut liikuntaa ja liikunta tuntuu omalta elämältä. MUTTA, erityistä omassa uranvaihdoksessa kuitenkin on se, että vahva hoivaviettiä ei sammutettu sairaalan parrasvaloissa, vaan tyydytystä tuo enemmän ihmisten auttaminen sairauksien ehkäisyssä ja terveyden edistämisessä.
Harrastukset: Lätkää pelaavana poikatyttönä, etsin itseäni fitnesslavoilla tekorusketuksen ja öljyn peitossa, joka lopulta toi minut tasapainoisen hyvinvoinnin pariin. Lätkänpelaajasta koville ruoan punnitus dieeteille ja sieltä armolliseen, hyvinvoivaan liikuntaan.
Kaikkea on koettu, mutta mikä tärkeintä, olen löytänyt sitä kautta intohimoni työskennellä elämän tasapainoa etsivien ihmisten kanssa. Ruoka, nukkuminen ja palautuminen on omia lemppari lapsia, joista riittäisi höpöteltävää, vaikka mullan alle saakka. Kohtuudella kaikkea on mun slogan, johon myös kaikki SISUkas valmennus perustuu.

Seuraava Easy Camp ryhmä alkaa.
Keskiviikkona 10.1.2024 klo 18:30

Hinta 149€/kk = 745€. Tai vaihtoehtoisesti 179€/kk = 895€,  joka sisältää rajattoman oikeuden treeniryhmän tunteihin valmennuksen ajaksi.

Ryhmiin otetaan vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu pikaisesti niin varaat oman paikkasi ryhmän mukana.
Vain sitovat ilmoittautumiset. Noudatamme yleisiä peruutusehtoja.

Ilmoittautuminen Sanni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.