Easy camp on Sannin uusi valmennusryhmä sinulle, joka olet päässyt jo liikunnan makuun, mutta pelkäät uudelleen jääväsi sohvan pohjalle.

Easy campilla liikutaan oman tason mukaan, mutta pyritään viemään omaa tekemistä aina hieman korkeammalle tasolla, jotta mielenkiinto ja motivaatio säilyy yllä. Easy campin treeneissä nostetaan perus liikkeiden lisäksi sykettä ja haastetaan niin kehon hallintaa, kuin koordinaatiotakin. Tähän valmennukseen voit tulla sellaisena kuin olet, ilman pelkoa siitä, että joku tuijottaisi tekemisiäsi. Tavoitteena on pysyä sohvan pohjalta poissa ja kohottaa kuntoa niin, että itseluottamus riittää siirtymään yhä haastavimpiin treeneihin. Mikäli koet siis olevasi tässä välimaastossa, hyppää mukaan.

Seuraavat Easy Camp ryhmät alkaa
Torstaina 5.1. klo 17:30
Keskiviikkona 11.1. klo 18:30

Ryhmään kuuluu myös toinen vapaavalintainen tunti treeniryhmän kalenterista. Näin treenaat 2 krt viikossa ohjatusti. Monipuolisesta kalenterista voit valita itselle sopivan toisen viikkotunnin. Treeniryhmän tunneilla voit myös korvata tunteja, mikäli oman ryhmän tunneista joku jää välistä.

Ryhmävalmennus kestää 16 viikkoa jonka aikana yhteisiä tapaamisia on 16.
Harjoitukset pidetään kaikki huippuunsa viritetyllä yksityisellä JM Syke Studiolla Malmilla.
Inbody mittauksilla pidetään huolta siitä, että kehitys jatkuu oikeaan suuntaan.

Ryhmän ohjaa Sanni Telaranta

28- vuotias entinen vauhdin ja vaarallisten tilanteiden päivystyksen sairaanhoitaja, nykyinen liikunta-alalla yrittävä! Oma ura on vaihtunut liikuntaan tylsällä perinteisellä tarinalla; olen aina harrastanut liikuntaa ja liikunta tuntuu omalta elämältä. MUTTA, erityistä omassa uranvaihdoksessa kuitenkin on se, että vahva hoivaviettiä ei sammutettu sairaalan parrasvaloissa, vaan tyydytystä tuo enemmän ihmisten auttaminen sairauksien ehkäisyssä ja terveyden edistämisessä.
Harrastukset: Lätkää pelaavana poikatyttönä, etsin itseäni fitnesslavoilla tekorusketuksen ja öljyn peitossa, joka lopulta toi minut tasapainoisen hyvinvoinnin pariin. Lätkänpelaajasta koville ruoan punnitus dieeteille ja sieltä armolliseen, hyvinvoivaan liikuntaan.
Kaikkea on koettu, mutta mikä tärkeintä, olen löytänyt sitä kautta intohimoni työskennellä elämän tasapainoa etsivien ihmisten kanssa. Ruoka, nukkuminen ja palautuminen on omia lemppari lapsia, joista riittäisi höpöteltävää, vaikka mullan alle saakka. Kohtuudella kaikkea on mun slogan, johon myös kaikki SISUkas valmennus perustuu.

Seuraavat Easy Camp ryhmät alkaa
Torstaina 5.1. klo 17:30
Keskiviikkona 11.1. klo 18:30

Hinta 149€/kk = 596€. Tai vaihtoehtoisesti 179€/kk = 716€,  joka sisältää rajattoman oikeuden treeniryhmän tunteihin valmennuksen ajaksi.

Ryhmään otetaan max 14 henkilöä, joten ilmoittaudu pikaisesti niin varaan oman paikkasi ryhmän mukana.
Vain sitovat ilmoittautumiset. Noudatamme yleisiä peruutusehtoja.

Ilmoittautuminen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.