Onko saliympäristö jo sen verran tuttu paikka, että perusliikemallit on hallussa mutta homma käynyt tylsäksi? Hinkkaat treenistä toiseen samoja liikkeitä samoilla painoilla ja kehitys tuntuu tyssänneen. Et kirjaa treenejä ylös vaan menet lähinnä fiilispohjalta?

Terhin voimaa ja liikkuvuutta ryhmiä on meillä pyöritetty jo 3 vuoden ajan. Nyt lähdetään taas uuteen vuoteen uuden ryhmän voimalla!

Olet ehkä kuullut puhuttavan liikkuvuuden tärkeydestä muttet oikein tiedä millä sitä voisi parantaa ja miten se liittyy voimaharjoitteluun. kengännauhatkin olisi kiva saada kiinni ilman, että takareidet tuntuu repeävän? Voimaharjoittelu saattaa mielestäsi kuulostaa myös ehkä vähän pelottavalta lihaskimppujen hommalta.

Voimaa ja liikkuvuutta ryhmävalmennus tuo uutta varmuutta painojen kanssa kolisteluun.

Seuraavat ryhmät alkaa:
Maanantaina 8.1.2024 klo 17:30 (Ryhmän kesto 20 viikkoa) TÄMÄ RYHMÄ TÄYNNÄ!

Torstaina 1.2.2024 klo 17:30 (Ryhmän kesto 16 viikkoa)

Nyt on mahdollisuus päästä mukaan uuteen valmennukseen ja pistää:
* kehityskäyrä ja voimatasot jälleen nousuun
* liikkuvuus sille tolalle että naapuritkin kadehtivat, mutta ennen kaikkea hyödyt siitä itse
* isojen pääliikkeiden tekniikat kunnolla haltuun

Rauta niskassa ei pelota enää niin paljoa kun sen kanssa pääsee sinuiksi turvallisesti ohjatuissa treeneissä.

Mikäli olet ollut voimaharjoittelun suhteen ennakkoluuloinen, karisee luulot varmasti matkan varrella. Viimeistään siinä kohtaa huomaat voimaharjoittelun hyödyt kun kolotukset alkaa vähenemään ja käsien ylös nostaminen ei enää vedä hartioita juntturaan.

Valmennus on juuri sinulle joka teet fyysistä työtä ja Frederikin kolmekymppisen laulamisesta karaokessa on mennyt jo hetki. Todennäköisesti kaikkien muiden hyvinvointi on mennyt itsesi edelle viime vuodet. Olet saattanut kuulla sanottavan ettei tarvitse treenata kun työ on niin fyysistä,  mutta silloinhan sen treenin ja vahvan kehon tärkeys erityisesti korostuu. Hyvä lihaskunto, riittävästi voimaa ja toimiva, vahva kroppa on edellytys raskaassa työssä jaksamiselle. Työ sisältää ja toisinaan myös lisää stressiä, eikä se siitäkään syystä korvaa vapaa-ajalla tehtyä liikuntaa.

Voimaharjoittelun hyödyt ovat kiistattomat, joten jos haluat olla vielä elämäsi toisen puolikkaan tikissä, lähde mukaan!

Ryhmän valmentajana Terhi Kaijanniemi
Terhi Kaijanniemi

“Moikka…Oon Terhi, 45v Helsinkiläinen liikunta-alan ammattilainen.
Omaa treenitaustaa on yli 10v ajalta ja harrastukseen tykästyin niin paljon että halusin siitä itselleni ammatin.

Ohjasin fustraa muutaman vuoden mutta muu alan kouluttautumiseni on painottunut voimaharjoittelun saloihin.
Erityisosaamistani onkin toiminnallinen Voimaharjoittelu, kehonpainoharjoittelu ja myös kehonhuolto/liikkuvuusharjoittelu vaikka toisaalta Voimaharjoitteluhan on myös kehonhuoltoa!

Olen tässä vuosien saatossa itsekin kärsinyt pahoista tule vaivoista, osittain raskaan työn- mutta myös liian kovan ja ehkä vähän vääränlaisen treenaamisen seurauksena.

Tämä on opettanut itselle valmentajana paljon mutta myös muuttanut näkemystäni treenistä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
Ihminen on kokonaisuus jolloin kaikki vaikuttaa kaikkeen eikä treeniä voida ajatella vain yksittäisenä erillisenä asiana vaan kaikki elämän osa-alueet pitää huomioida niitä suunnitellessa.

Mun mielestä Voimaharjoittelu kuuluu kaikille ja mulle valmentajana se tarkoittaa nimenomaan toimintakyvyn ylläpitämistä mahdollisimman pitkään…sen avulla parannetaan sekä lihaskuntoa että liikkuvuutta ja tehdään siten elämästä piirun verran helpompaa myös iän karttuessa.
Ajattelen myös että vaikka tekniikat liikkeiden taustalla on hyvä olla hallussa
jollain tasolla, tärkeämpää on itse liikkuminen ja siihen kannustankin ettei liikunnan aloittamista pelättäisi turhaan.
Jokainen aloittaa joskus jotain uutta eikä voida olettaa että kaikki olisi syntyneet puntit kädessä eli asioita opetellaan matkan varrella eikä sitä kannata stressata liikaa.

Vaikka meikäläisestä yleensä nähdään ensimmäisenä tatuoinnit, ei niitä kannata pelästyä koska oon aika rento- ja ainakin omasta mielestä hauskakin tyyppi.
Tiukka valmentajana ja osaan vaatia paljon mutta myös kannustaa ihmisiä takuulla ylittämään itsensä.
Mun treeneihin on tervetulleita ihan kaikki eikä tarvitse olla aiempaa kokemusta, sitä varmasti karttuu matkan varrella kun vain itse uskaltaa
ottaa sen ensimmäisen askeleen…nähdään”

Voimaa ja liikkuvuutta valmennuksessa tullaan keskittymään toiminnalliseen voimaharjoitteluun ja liikkuvuuden parantamiseen eli ei pelkästään kyykkäämään ja penkkaamaan.

Sisältö pähkinänkuoressa:

  • Valmennuksen kesto 20vk
  • Treenien liikkeet suunniteltu parantamaan liikkuvuutta, sekä voimatasoja progressiivisesti jonka myötä toiminnallisuus arjessa paranee
  • Osa tunneista tekniikkapainoitteisia, joilla harjoitellaan isojen moninivelliikkeiden tekniikkaa kuten kyykky ja maastaveto
  • 1 henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa. Tapaamisella voidaan hieroa tekniikoita vielä tarkemmin
  • Opit pitämään kirjaa treeneistä ja seuraamaan mm. painojen kehitystä muistiinpanoista. Näin treenissä pysyy punainen lanka ja turha haahuilu salilla loppuu.
  • 1 valinnainen treeniryhmän tunti viikossa valmentajan suositusten ja omien tavoitteiden mukaan (Rajaton treeniryhmäoikeus +30€kk)
  • Inbody mittaukset x 2

Tuntien korvaaminen. 

Elämässä sattuu ja tapahtuu ja välillä tullaan kipeäksi tai pidetään pientä lomaa arjen tiimellyksessä. Meillä pystyt myös korvaamaan väliin jääneet tunnit muilla treeniryhmän tunneilla. Näin saat korvattua väliin jääneet treenit oman aikataulun mukaisesti.

Ryhmä 1. Hinta 149€/4vko = 745€ / 20 viikkoa
(Hinta rajattomalla treenioikeudella 179€/4vko)

Ryhmä 2. Hinta 149€/4vko = 596€ / 16 viikkoa
(Hinta rajattomalla treenioikeudella 179€/4vko)

Pienryhmään mahtuu mukaan maksimissaan 8 henkilöä. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.
Vain sitovat ilmoittautumiset! Noudatamme yleisiä peruutusehtoja.

Ilmoittautuminen Terhi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.