VIIMEINEN PUDOTUS – Pienryhmävalmennus.

Rantakuntoon kesäksi, kesäkilojen karistus, uuden vuoden lupaukset, jatkuva jojoilu, kuulostaako tutulta? Olet kenties kokeillut eri verkkovalmennukset ja dieetit, sekä palannut aina samaan lähtötilanteeseen. Olet kokeillut jo kaiken. Ikuinen laihduttaja, joka yrittää saada elämänsä hallintaan. Ylimääräiset kilot pidättäytyvät tiukasti kiinni vyötärölläsi, vaikka syöt oikein ja liikut enemmän kuin tarpeeksi. Rasvan palaminen pysähtyy aina tietyn matkan jälkeen ja samat kilot kertyvät kaksinkertaisena takaisin. Muutoksen tekeminen on ikuista, jos menetelmät eivät koskaan muutu. Miltä kuulostaisi loppuun asti mietitty elämäntapamuutos pysyvään painonpudotukseen? Haluaisitko tehdä elämäsi VIIMEISEN PUDOTUKSEN ja siirtyä vaiheeseen painonhallinta?

VIIMEINEN PUDOTUS – Ryhmävalmennus on tarkoitettu jo kaiken kokeneille painonpudottajille. Valmennuksessa otetaan huomioon sinun lähtötilanteesi ja luodaan sinulle uudet rutiinit ja normit. Saat työkaluja ja tukea oman muutosprosessin tekemiseen. Sekä ryhmä, että peräti kahden valmentajan tuki auttaa sinua kohti pysyviä muutoksia. Valmennuksen päävalmentajan toimii Sanni Telaranta. Mentaalipuolen valmentajana taas toimii Suvi Mattila. Valmennuksen aikana pääset pohtimaan epäonnistuneita laihdutusyrityksiä ja sitä kautta muuttamaan toimintatapoja. Saatat hyvinkin oivaltaa mistä tietynlaiset käyttäytymis- ja toimintamallit kumpuavat. Muutosprosessin aikana teemme myös erilaisia tehtäviä ja haastamme aivokapasiteettia vaikka treenaamme myös jokaisella ryhmätapaamisella.

Ryhmän ohjaaja Sanni

viimeinen pudotus

”27- vuotias entinen vauhdin ja vaarallisten tilanteiden päivystyksen sairaanhoitaja, nykyinen liikunta-alalla yrittävä! Oma ura on vaihtunut liikuntaan tylsällä perinteisellä tarinalla; olen aina harrastanut liikuntaa ja liikunta tuntuu omalta elämältä. MUTTA, erityistä omassa uranvaihdoksessa kuitenkin on se, että vahva hoivaviettiä ei sammutettu sairaalan parrasvaloissa, vaan tyydytystä tuo enemmän ihmisten auttaminen sairauksien ehkäisyssä ja terveyden edistämisessä.
Harrastukset: Lätkää pelaavana poikatyttönä, etsin itseäni fitnesslavoilla tekorusketuksen ja öljyn peitossa, joka lopulta toi minut tasapainoisen hyvinvoinnin pariin. Lätkänpelaajasta koville ruoan punnitus dieeteille ja sieltä armolliseen, hyvinvoivaan liikuntaan.
Kaikkea on koettu, mutta mikä tärkeintä, olen löytänyt sitä kautta intohimoni työskennellä elämän tasapainoa etsivien ihmisten kanssa. Ruoka, nukkuminen ja palautuminen on omia lemppari lapsia, joista riittäisi höpöteltävää, vaikka mullan alle saakka. Kohtuudella kaikkea on Sannin slogan, johon myös kaikki SISUkas valmennus perustuu.”

Suvi Mattila

suvi mattila viimeinen pudotus

”42- vuotias kolmen lapsen äiti, jolla yhteensä yli 20 vuoden kokemus liikunta-alalta niin ryhmien ohjauksesta kuin yksilöohjauksestakin. Äitinä kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on vain kasvanut ja ajatusmaailma onkin ”kaikki vaikuttaa kaikkeen”. Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata, että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan. Konaisvaltaisen hyvinvoinnin työkalut löytyvät kognitiivisen psykoterapian ja etenkin hyväksymis- ja omistautumisterapian puolelta.”

Ryhmävalmennuksen kesto on 16 viikkoa, jonka aikana saat täysin uusia näkökulmia muutoksen peruspilareihin. Elämän suurimmat muutokset eivät ole rakettitiedettä, mutta vaativat välillä ongelmanratkaisutaitoja päästääkseen eteenpäin. Valmennuksen aikana tehdään pieniä muutoksia jojoilun suuriin ongelmiin, jotka keskittyvät -liikuntaan -ravintoon -palautumiseen ja -repsahduksiin.

VIIMEINEN PUDOTUS on elämäsi todellinen viimeinen pudotus, mutta positiivisesti! Valmennuksen kesto on 16 viikkoa ja tapaamiset aina perjantaisin klo 17:30. Valmennus tapahtuu max. 8 hengen pienryhmässä, joka mahdollistaa sinulle valmentajan yksilöllisen ohjauksen, sekä ryhmän korvaamattoman tuen.

Valmennus alkaa 29.10. klo 17:30. Ryhmän tapaamiset aina perjantaisin. Joulutauko välillä 24.12 – 31.12. Valmennus jatkuu uuden vuoden jälkeen 7.1.2022. Viimeinen tapaaminen 25.2.2022. 

Sisältö:

  •  3 x 60min yksilötapaaminen oman valmentajan kanssa
  •  16 x ryhmätreenit (4 tapaamista 90min)
  •  Treeniryhmän treenit. Voit treenata vaikka joka päivä ohjatusti.

Hinta:

199€/kk x 4 = 796€

Ryhmä on pienryhmä, joten mukaan mahtuu vain 8 osallistujaa. Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.