VAHVAT PERUSTEET pienryhmävalmennus

Onko viime treeneistä vierähtänyt aikaa tai tuntuuko oma harjoittelu junnaavan paikallaan?
Vaivaavatko istumatyöläisen lihaskireydet ja jumit?
Haluaisitko harjoitella hyvässä hengessä porukalla valmentajan kanssa, joka pitää huolen, että harjoittelet turvallisesti ja tehokkaasti?

Tule mukaan VAHVAT PERUSTEET pienryhmävalmennukseen! Kurssilla opit voimaharjoittelun perusliikkeet, unohtamatta monipuolista toiminnallista harjoittelua, joka kehittää myös liikkuvuutta, kehonhallintaa ja kestävyyttä. Kurssin harjoituksissa luodaan VAHVA PERUSTA laadukkaalle treenaamiselle niin, että treenaaminen on turvallista, tehokasta, monipuolista ja kivaa.

Miksi treenata voimaa ja harjoitella toiminnallisesti?

Laadukas voimaharjoittelu tutkitusti:

* Parantaa arjen toimintakykyä.
* Parantaa jaksamista arjessa.
* Ehkäisee tuki- ja liikuntaelin vammoja.
* Edistää aineenvaihdunnan terveyttä, joka auttaa painonpudotuksessa.

Pienryhmässä aloitetaan harjoittelu oikeiden tekniikoiden harjoittelulla, mutta alusta asti nostetaan myös hikeä pintaan toiminnallisella treenillä. Hyvä tekniikka mahdollistaa harjoittelun kurssin edetessä. 12 viikon jälkeen on sinulla erinomaiset lähtökohdat tehokkaaseen treenaamiseen.

VAHVAT PERUSTEET kurssilta saat:

-Suunnitelmalliset ja monipuoliset treenit
-Valmentajan tuen
-Treenit ryhmässä hyvässä hengessä
-Opit liikkeiden turvallisen ja tehokkaan suoritustavan
-Erilaisia liike variaatioita ja ideoita treenaamiseen
-Saat hyvän startin säännölliseen treenaamiseen

Valmentaja Tuomas Finnilä

Olen Tuomas Finnilä, 32-vuotias helsinkiläinen valmentaja. Pohjakoulutukseltani olen jalkaterapeutti (AMK) ja opiskelin koronan myötä itseni personal traineriksi 2020. Opiskelen tällä hetkellä liikunnanohjaajan AMK tutkintoa töiden ohessa.

Minulla on 15 vuoden tausta kamppailulajeista. Kamppailun oheen tuli mukaan voima-, liikkuvuus- ja kestävyystreeni. Treeni toi mukanaan myös loukkaantumisia ja rasitusvammoja. Oma tie vei 25-vuotiaana opiskelemaan jalkaterapeutiksi Metropoliaan. Halusin oppia ymmärtämään ihmisen terveyttä ja suorituskykyä ammattimaisemmin. Sillä matkalla olen edelleen.

Pidin kolme vuotta vastaanottoa jalkaterapeuttina Helsingissä Vallilassa. Tein töitä tuki- ja liikuntaelin ongelmien kuntoutuksen ja ennaltaehkäisyn parissa toimistotyöläisistä kamppailijoihin ja ammattitanssijoihin. Koronan myötä tapahtui siirtymä toimimaan valmentajana liikunta-alalla. Mielestäni liikuntavaivojen parasta hoitoa on niiden ennaltaehkäisy!

Jokaisella on omat ainutlaatuiset lähtökohtansa ja elämäntilanteensa. Haluan tukea ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja huomioida jokaisen yksilölliset lähtökohdat.  Jaksaminen arjessa on oman valmennukseni ytimessä. Siispä harjoittelussa on tärkeää huomioida myös riittävä palautuminen ja lepo. Haluan auttaa sinua liikkumaan tehokkaasti ja monipuolisesti sekä palautumaan riittävästi.

Seuraava pienryhmä aloittaa treenit maanantaina 28.2 klo 17:30. Treenit siis aina maanantaina klo 17:30. Kurssi kestää 12vkoa.

Hinta sisältää myös vapaavalintaisen toisen viikkotreenin treeniryhmän kalenterista. Näin tehokkaita treenikertoja sisältyy yhteensä 24 tälle jaksolle. Treeniryhmän tunneilla pystyt myös korvaamaan oman ryhmän tunteja, mikäli joku kertaa jää välistä.

Hinta 159€/kk/hlö = 477€ yht. 

Huom! Ryhmään mahtuu mukaan vain 7 henkilöä, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.