Tule mukaan haastamaan itseäsi ja viemään kehityksen uudelle tasolle Superkuntoon salilla- pienryhmässä!

Junnaavatko tulokset paikoillaan? Haluatko haastaa itseäsi, oppia uutta salilla ja treenata valmentajan johdolla? Tämä 4 kuukauden valmennus on kattava kokonaisuus edistyneemmälle harjoittelijalle. Pienryhmässä saat ammattivalmentajan vinkit ja treenisuunnitelmat, pienryhmän kannustavassa ilmapiirissä!

KURSSI ALKAA 23.8.2021 klo 17:30

Ryhmän tavoitteena on oppia ja harjoitella haastaviakin liikkeitä, innostua salilla treenaamisesta kannustavassa ilmapiirissä, saada tuloksia aikaan ja kasvattaa voimatasoja. Säännöllinen harjoittelu kasvattaa lihasmassaa, parantaa ryhtiä ja lisää jaksamista arkeen, muutamia positiivisia terveyshyötyjä mainitaksemme!

Kurssi on rakennettu niin, että yhden yhteisen valmennuskerran lisäksi saat vapaasti valita toisen treenikerran viikossa kattavasta valikoimasta pienryhmätreenejä.

Tullaksesi kurssille sinun ei missään nimessä täydy osata kaikkea, opettelemme tekniikat huolella yhdessä läpi. Toivottavaa olisi, että salilla treenaamisesta olisi kuitenkin jonkin verran kokemusta. Harjoittelemme pienryhmässä (max. 10 osallistujaa), jotta valmentajalla on mahdollisuus antaa yksilöllistä ohjausta.

Superkuntoon salilla – ryhmävalmennus sopii sinulle, kun haluat:

 • Treenata tavoitteellisesti
 • Kehittyä saliharjoittelussa
 • Parantaa voimatasojasi ja kuntoasi, hankkia lisää lihasmassaa
 • Oppia uusia liikkeitä
 • Oppia turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat
 • Valmentajan suunnitteleman ohjelman omiin salitreeneihin
 • Haastavia, kehittäviä ja monipuolisia treenejä
 • Lisämotivaatiota treenaamiseen
 • Harjoitella valmentajan johdolla
 • Treenata motivoivassa pienryhmässä
 • Ammattitaitoisen ja kannustavan valmentajan

Kaikki tämä sisältyy Superkuntoon Salilla kurssin hintaan:

 • 2 ohjattua treeniä viikossa, maanantaisin klo 17:30 ja toinen treeni vapaavalintaisena päivänä.
 • Yhteensä huikeat 32 treenikertaa!
 • Tunnit yksityisellä JM Sykkeen studiolla Malmilla, uusituissa ja monipuolisissa tiloissa.
 • Harjoitusohjelman salille liikevideoineen, omatoimisen harjoittelun tueksi.
 • Syke Tribe-sovelluksen, jossa voit seurata kehittymistä, unta, stressiä, ruokailua ja luoda tehtäviä, sekä olla yhteydessä valmentajaan.
 • Valmentajan tuen ja avun neljän kuukauden matkan aikana

Mikäli joku tunneista jää väliin, voit korvata sen millä tahansa JM Sykkeen treeniryhmän tunneilla. Näin sinulla ei jää yhtään kertaa valmennuksesta käyttämättä sairauden tai työmatkan sattuessa. Monipuolisia korvaavia tunteja löytyy viikon jokaiselta päivältä.

KURSSI ALKAA 23.8.2021 klo 17:30 (13.12. viimeinen harjoituskerta), yhteensä 32 treenikertaa!

Huom. Ei tuntia itsenäisyyspäivänä 6.12., eikä viikolla 40. Näillä viikoilla on 2 x vapaavalintainen tunti.

Hinta: 139 €/kk (yht. 556 €) Valmennuksen tai osan siitä voi maksaa myös millä tahansa liikuntaseteli/korteilla/apeilla.

Nämä treenit kannattelevat sinut läpi syksyn harmauden kohti parempaa kuntoa!

Marianne antaa mielellään lisätietoja sähköpostitse marianne.sarkiniemi@jmsyke.fi tai puhelimitse 040 826 9006.

Tässä vielä kommentteja Mariannen tämän kurssin käyneiltä:

“Pitkään ryhmäliikunnoissa käyneenä oon sitä mieltä että tää on ollut tuhat kertss innostavampi, tehokkaampi ja laadukkaampi valmennus ku mikään aiemmin testaamani. Ryhmällä on ollu kans iso merkitys et kaikki on uskaltaneet ylittää itsensä! Ja Marianne oot varmasti varmasti aurinkoisin ja kannustavin ihminen kenet tiiän.”

“Tunneilla on ollu todella kannustava ja hyvä ilmapiiri. Tuntuu, että kaikkeen on saanu tosi yksilöllistä ohjausta. Vuosia Les Millsin bodypumpeissa juosseena voin sanoa, että valmennus on kyllä joka pennin arvonen ja saanu ihan erilaisia tuloksia ja aivan uutta motivaatiota ja itsevarmuutta treeniin.”

Kurssin valmentajana toimii Marianne Särkiniemi.

superkuntoon salilla

“Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä.

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa.

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus.

Toivotan sinut lämpimästi mukaan kurssille kohti parempia ja tehokkaampia treenejä!”

Ilmoittaudu mukaan NYT!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.