Virtaa ja jaksamista monipuolisesta liikunnasta.

Seniorituntimme on suunniteltu niin, että kaikki pysyvät mukana, lähtötasosta riippumatta. Liikunta ennaltaehkäisee vammoja ja vähentää loukkaantumisriskejä. Monipuolinen harjoittelu ylläpitää liikuntakykyä ja koordinaatiota, tasapainoa, lihaskuntoa ja voimaa.

Liikkuminen yhdessä muiden kanssa motivoi eteenpäin ja ryhmässä kaikista pidetään huolta.

Aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä! Tunneilla voit tehdä liikkeitä omaan kuntosi mukaan ja ohjaajamme antavat vaihtoehtoja, jos jokin rajoittaa liikkeiden tekemistä. Joka viikko vaihtuvalla teemalla harjoittelet monipuolisesti ja tutustut uusiin ihmisiin harjoittelun lomassa.

Meillä harjoittelet myös turvallisesti pienryhmässä nykyiset rajoitukset huomioiden. Pidämme erityistä huolta siisteydestä ja desinfinoinnista. Kaikki käytetyt välineet putsataan jokaisen käyttökerran jälkeen!

Otamme tunneille vain 10 henkilöä, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä ripeästi.

RYHMÄ 1. / Ohjaaja Terhi Kaijanniemi
Yhteinen harjoitus aina keskiviikkoisin klo 11:00. Kesto noin 1h. 

RYHMÄ 2. / Ohjaaja Suvi Mattila / Ryhmä alkaa 23.1.
Yhteinen harjoitus aina maanantaisin klo 11:00. Kesto noin 1h.
Ensimmäiset 2krt ovat ilmaisia kokeilukertoja. Tervetuloa testaamaan!

Harjoitukset Studiollamme Malmilla,
Osoite:
Malmin raitti 17, B-porras, 4krs.
00700 Helsinki

Hinta 49€/kk (sis. 4 harjoituskertaa)

Ensimmäinen tutustumiskerta ilmainen!

Ohjaaja Terhi Kaijanniemi
Terhi Kaijanniemi

Moikka…Oon Terhi, 43v Helsinkiläinen liikunta-alan ammattilainen.

Ohjasin fustraa muutaman vuoden mutta muu alan kouluttautumiseni on painottunut voimaharjoittelun saloihin.
Erityisosaamistani onkin toiminnallinen Voimaharjoittelu, kehonpainoharjoittelu ja myös kehonhuolto/liikkuvuusharjoittelu vaikka toisaalta Voimaharjoitteluhan on myös kehonhuoltoa!

Olen tässä vuosien saatossa itsekin kärsinyt pahoista tule vaivoista, osittain raskaan työn- mutta myös liian kovan ja ehkä vähän vääränlaisen treenaamisen seurauksena.

Tämä on opettanut itselle valmentajana paljon mutta myös muuttanut näkemystäni treenistä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
Ihminen on kokonaisuus jolloin kaikki vaikuttaa kaikkeen eikä treeniä voida ajatella vain yksittäisenä erillisenä asiana vaan kaikki elämän osa-alueet pitää huomioida niitä suunnitellessa.

Mun mielestä Voimaharjoittelu kuuluu kaikille ja mulle valmentajana se tarkoittaa nimenomaan toimintakyvyn ylläpitämistä mahdollisimman pitkään…sen avulla parannetaan sekä lihaskuntoa että liikkuvuutta ja tehdään siten elämästä piirun verran helpompaa myös iän karttuessa.
Ajattelen myös että vaikka tekniikat liikkeiden taustalla on hyvä olla hallussa
jollain tasolla, tärkeämpää on itse liikkuminen ja siihen kannustankin ettei liikunnan aloittamista pelättäisi turhaan.
Jokainen aloittaa joskus jotain uutta eikä voida olettaa että kaikki olisi syntyneet puntit kädessä eli asioita opetellaan matkan varrella eikä sitä kannata stressata liikaa.

Vaikka meikäläisestä yleensä nähdään ensimmäisenä tatuoinnit, ei niitä kannata pelästyä koska oon aika rento- ja ainakin omasta mielestä hauskakin tyyppi.
Tiukka valmentajana ja osaan vaatia paljon mutta myös kannustaa ihmisiä takuulla ylittämään itsensä.
Mun treeneihin on tervetulleita ihan kaikki eikä tarvitse olla aiempaa kokemusta, sitä varmasti karttuu matkan varrella kun vain itse uskaltaa
ottaa sen ensimmäisen askeleen…nähdään salilla!

Ohjaaja Joni Sundström
Joni Sundström
Olen Joni Sundström, 35-vuotias fysioterapeutti, hieroja ja liikunta-alan ammattilainen. Aloitin liikunta-alalla toimimisen JM Sykkeellä sen alkutaipaleella, ollessani silloin tuore personal trainer. Useampi vuosi siinä vierähtikin hyvässä seurassa! Nyt välissä kävin kouluja mm. Fysioterapeutin ja hierojan tutkinnot sekä syvensin liikunta-alan osaamistani. Kesällä palasin “kotiin” JM Sykkeelle pakusalia ohjaamaan. Ohjaamisessa painotan hyvää suoritustekniikkaa ja hallintaa. Harvoin on olemassa pikavoittoja, mutta oikeita asioita tekemällä tavoitteet saavutetaan nopeammin ja mikä usein tärkeintä muutoksista saadaan pysyviä. Monipuolinen koulutustaustani ja kokemukseni ovat varmasti avanneet kokonaisvaltaista ymmärrystä kehon toiminnasta ja kuinka juuri sinun tavoitteet saavutetaan.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.