Personal trainer pienryhmät

Olemme vetäneet satoja ryhmiä vuodesta 2010 alkaen. Lähdimme liikkeelle pienistä ryhmistä, koska meidän ajatuksen mukaan se oli ja on edelleen yksi tehokkaimmista tavoista päästä omiin tavoitteisiin, erityisesti painonhallinnassa. Sopiva ryhmä tuo tukea sekä potkii jokaista eteenpäin tavoitteiden edistämiseksi.

Miksi PT- pienryhmä?

Pienissä ryhmissä voidaan ottaa huomioon yksilön erilaiset tarpeet paremmin, kuin suuremmissa ryhmissä. Meillä pienryhmissä treenataan 4-6 hengen ryhmissä. Ammattitaitoisen ohjaajan kanssa homma ei jää valmentamisesta kiinni. Meillä on tilat rakennettu ensisijaisesti ryhmiä ja pienryhmiä varten. Pääset siis varmasti treenaamaan tiloissa, joissa yksityisyys, viihtyvyys ja tehokkaat treenit kohtaavat.

Seuraava ryhmä alkaa 8.9.2020 klo 16:00

Tämän ryhmän ykköstavoite on painonpudotus. Tavoitteita voi toki olla muitakin, mutta pääpaino tässä ryhmässä on painonpudotus.

Olet jo varmasti huomannut, että painonpudotus ei ole lyhyt spurtti, vaan puhutaan puuduttavasta maratonista kun halutaan pysyvämpiä tuloksia. Sen takia tämä valmennus ei myöskään ole viikonlopun kurssi vaan viiden kuukauden tehovalmennus painonpudotuksen saloihin.

Hinta 149 eur/ kk (Kokonaishinta 5kk ajalle = 745€)
Treenit siis aina tiistaisin klo 16:00 alkaen 8.9.2020.

HINTA sisältää:

* ProMethod testauksen (tuki- ja liikuntaelinterveyden kartoittamiseen ja heikkouksien löytämiseen)
* Inbodymittaukset(3krt), alussa, valmennuksen puolivälissä sekä lopussa
* Koti- ja kuntosaliohjelman
* Ruokapäiväkirja-analysoinnin ja muutosehdotukset
* Kerta viikkoon tapaamiset, yhteensä 20 tapaamista, viimeinen kerta 2.2.2021.

Tämän ryhmä ohjaa Suvi Mattila. Suvi tuskin enempää esittelyjä kaipaa, joten mikäli kaipaat rautaista ammattilaista, joka sanoo asiat suoraan ja turhia kiemurtelematta, on tämä sinun ryhmäsi!
sykettä syksyyn ryhmävalmennus

Tapaamiset meidän omalla privaatilla Studiolla Malmilla, jossa treenaat turvallisesti ja tehokkaasti aina saman ryhmän ja ohjaajan kanssa.

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan niin varmistat paikkasi tässä pienrymässä.