ProMethod – pienryhmävalmennus

ProMethod- pienryhmävalmennuksessa treenataan max. 15 hengen pienryhmässä nousujohteisesti ja turvallisesti. Jokainen osallistuja kohdataan yksilönä. Otamme huomioon kehosi heikkoudet sekä kokonaisuuden ja lähdemme vahvistamaan koko kehoa, tavoitteena kiinteä, vahva ja voimakas keho sekä energinen mieli. Malmilla sijaitsevat tilat on rakennettu ensisijaisesti ryhmiä ja pienryhmiä varten. Pääset siis varmasti treenaamaan tiloissa, joissa yksityisyys, viihtyvyys ja tehokkaat treenit kohtaavat.

Valmennus sisältää yhteensä 40 treeniä! Energiaa lähdetään hakemaan ruokavalion kautta, kukin osallistuja saa analysoinnin omasta ruokavaliosta ja muutosehdotukset. Ryhmä kestää 20viikkoa ja päättyy jouluviikolle. 

Valmennus sopii sinulle, jolla on jo harjoittelutaustaa mutta haluat päästä omassa treenaamisessa eteenpäin tai sinulla on jo harjoittelutaustaa, mutta jokin kiputila estää sinua tällä hetkellä treenaamasta.

Ryhmä 1 alkaa tiistaina 8.8.2023 klo 17:00 

Ryhmä 2 alkaa tiistaina 8.8.2023 klo 18:00 

Tapaamiset meidän omalla privaatilla Studiolla Malmilla, jossa treenaat turvallisesti ja tehokkaasti aina saman ryhmän kanssa.

Mitä ProMethod on?

ProMethod konsepti on työkalu asiakkaan kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen.  

Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata kehon puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet. Näin ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. Konsepti sisältää alkukyselyn, yksilön kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testauksen. Testien perusteella valmentaja laatii yksilöllisen harjoitusohjelman asiakkaan kehon heikkouksien kehittämiseksi.  ProMethod – konseptiin kuuluu myös alkulämmittely- ja kehonhuolto-ohjelmat, joiden merkitys on suuri tavoitteellisessa ja sujuvassa harjoittelussa.

Valmentaja huomioi myös kehon myofaskiaaliset jatkumot, aiemmat vammat ja vaivat sekä tämänhetkiset oireet. Ideologian ydin konseptissa on dynaaminen syvä tuki. Niin urheilussa kuin arkielämässä nivelet tarvitsevat syvä tuen ja täyden liikeradan liikkeessä. Harjoitteemme ovat dynaamisia ja kehon ja nivelten kannattelua tukevia.

Ryhmän valmentaja Suvi Mattila

Ammattitaitoisen ohjaajan kanssa homma ei jää ainakaan valmentamisesta kiinni! Valmentajana toimii Suvi Mattila. Suvilla on reilun kymmenen vuoden kokemus valmentamisesta ja ihmiskehon vahvistamisesta. Osa kehon toimivuuden oivalluksista on tullut oman kehon kautta, mutta suurin osa on tullut laajojen koulutuksien kautta. ProMethod konseptin lisäksi Suvi hallitsee FasciaMethod ja PowerMethod konseptit, mielenmyllerryksiä on käyty kouluttautumassa kognitiivisen psykoterapian sekä NLP:n kautta. Viimeisimpänä suoritettuna myös äitiysliikuntavalmentajan tutkinto.

Mahdolliset poissaolot voit korvata myös treeniryhmän muilla tunneilla. Näin et missaa yhtään treeniä vaikka olisit lomalla tai kipeänä.

Valmennuksen hinta 159€/kk/hlö. Kokonaishinta 795€.

HINTA sisältää:

* ProMethod testauksen (tuki- ja liikuntaelinterveyden kartoittamiseen ja heikkouksien löytämiseen)
* Testauksesta ilmenneille heikkouksille kotiharjoitteet tukemaan omaa tavoitettasi sekä liikkuvuusharjoittelun tueksi faskiapallon
* Inbodymittaukset / Inbody 970 (3krt), alussa, valmennuksen puolivälissä sekä lopussa
* Ruokapäiväkirja-analysoinnin ja muutosehdotukset
* Kerta viikkoon tapaamiset, yhteensä 20 tapaamista sekä kerta viikkoon omavalintaisen treenin JM Sykkeen monipuolisesta treenikalenterista. Yhteensä siis 40 ohjattua harjoituskertaa.
* Mikäli haluat treenata useammin, niin saat kaikki treeniryhmän tunnit sisältymään valmennukseen +20€/kk.

Tervetuloa harjoittelemaan tehokkaasti ja turvallisesti.

Ilmoittaudu mukaan pikaisesti, koska paikkoja on vain 15! Vain sitovat ilmoittautumiset. Noudatamme yleisiä peruutusehtoja.
Mikäli haluat kysellä vielä tarkemmin ryhmästä, voit laittaa suoraan Suville viestiä suvi@jmsyke.fi tai soittaa 040-5343343.

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!