*UUTUUS* ProMethod- pienryhmävalmennus

Vuosi vaihtuu, pimeys jatkuu! Sohva vetää puoleensa enemmän kuin onlinejumppa tai ulkotreenit? Oma olemus saattaa tässä vaiheessa vuotta tuntua nuukahtaneelta ja omat treenit kaipaavat energiaa ja ryhdikkyyttä. ProMethod- pienryhmävalmennus tarjoaa sinulle sopivan vastapainon synkkyyteen.

ProMethod- pienryhmävalmennuksessa treenataan max. 12 hengen pienryhmässä nousujohteisesti ja turvallisesti. Jokainen osallistuja kohdataan yksilönä. Otamme huomioon kehosi heikkoudet sekä kokonaisuuden ja lähdemme vahvistamaan koko kehoa, tavoitteena kiinteä, vahva ja voimakas keho sekä energinen mieli. Malmilla sijaitsevat tilat on rakennettu ensisijaisesti ryhmiä ja pienryhmiä varten. Pääset siis varmasti treenaamaan tiloissa, joissa yksityisyys, viihtyvyys ja tehokkaat treenit kohtaavat.

Valmennus sisältää yhteensä 42 treeniä! Energiaa lähdetään hakemaan ruokavalion kautta, kukin osallistuja saa analysoinnin omasta ruokavaliosta ja muutosehdotukset.

Valmennus sopii sinulle, jolla on jo harjoittelutaustaa mutta haluat päästä omassa treenaamisessa eteenpäin tai sinulla on jo harjoittelutaustaa, mutta jokin kiputila estää sinua tällä hetkellä treenaamasta

Ryhmä alkaa tiistaina 11.1.2022 klo 17.30

Tapaamiset meidän omalla privaatilla Studiolla Malmilla, jossa treenaat turvallisesti ja tehokkaasti aina saman ryhmän ja ohjaajan kanssa.

Mitä ProMethod on?

ProMethod konsepti on työkalu asiakkaan kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen.  

Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata kehon puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet. Näin ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. Konsepti sisältää alkukyselyn, yksilön kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testauksen. Testien perusteella valmentaja laatii yksilöllisen harjoitusohjelman asiakkaan kehon heikkouksien kehittämiseksi.  ProMethod – konseptiin kuuluu myös alkulämmittely- ja kehonhuolto-ohjelmat, joiden merkitys on suuri tavoitteellisessa ja sujuvassa harjoittelussa.

Valmentaja huomioi myös kehon myofaskiaaliset jatkumot, aiemmat vammat ja vaivat sekä tämänhetkiset oireet. Ideologian ydin konseptissa on dynaaminen syvä tuki. Niin urheilussa kuin arkielämässä nivelet tarvitsevat syvä tuen ja täyden liikeradan liikkeessä. Harjoitteemme ovat dynaamisia ja kehon ja nivelten kannattelua tukevia.

Ryhmän valmentaja Suvi Mattila

Ammattitaitoisen ohjaajan kanssa homma ei jää ainakaan valmentamisesta kiinni! Valmentajana toimii Suvi Mattila. Suvilla on reilun kymmenen vuoden kokemus valmentamisesta ja ihmiskehon vahvistamisesta. Osa kehon toimivuuden oivalluksista on tullut oma kehon kautta, mutta suurin osa on tullut laajojen koulutuksien kautta. ProMethod konsptin lisäksi Suvi hallitsee FasciaMethod ja PowerMethod konseptit, mielenmyllerryksiä on käyty kouluttautumassa kognitiivisen psykoterapian sekä NLP:n kautta. Viimeisimpänä suoritettuna myös äitiysliikuntavalmentajan tutkinto.

Ryhmä treenaa tiistaisin 11.1.2022 Viimeinen tapaaminen 7.6.2022 (Hiihtoloma vko8 ei tapaamista. Voit käydä treeniryhmän tunneilla 2krt/viikko) Valmennuksen kesto n.5 kk

Mahdolliset poissaolot voit korvata myös treeniryhmän muilla tunneilla. Näin et missaa yhtään treeniä vaikka olisit lomalla tai kipeänä.

Valmennuksen hinta 149€/kk/hlö. Kokonaishinta 745€.

HINTA sisältää:

* ProMethod testauksen (tuki- ja liikuntaelinterveyden kartoittamiseen ja heikkouksien löytämiseen)
* Testauksesta ilmenneille heikkouksille kotiharjoitteet tukemaan omaa tavoitettasi sekä liikkuvuusharjoittelun tueksi faskiapallon
* Inbodymittaukset(3krt), alussa, valmennuksen puolivälissä sekä lopussa
* Ruokapäiväkirja-analysoinnin ja muutosehdotukset
* Kerta viikkoon tapaamiset, yhteensä 20 tapaamista sekä kerta viikkoon omavalintaisen treenin Jm Sykkeen monipuolisesta treenikalenterista. Yhteensä siis 42 ohjattua harjoituskertaa

Koronatakuu

Mikäli tilanne alueella heikkenee, tai rajoitukset estävät ryhmän järjestämisen, siirretään automaattisesti tapaamisia sulun ajan eteenpäin.

Tervetuloa harjoittelemaan tehokkaasti ja turvallisesti.

Ilmoittaudu mukaan pikaisesti, koska paikkoja on vain 12! Vain sitovat ilmoittautumiset.
Mikäli haluat kysellä vielä tarkemmin ryhmästä, voit laittaa suoraan Suville viestiä suvi@jmsyke.fi tai soittaa 040-5343343.

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!