Edelliset workshopit ovat olleet aina täynnä!

Seuraava pömppö piukaksi workshop järjestetään 1.2.2020 klo 10-14.
Ilmoittaudu heti, niin varmistat oman paikkasi!

 • Tuntuvatko vatsalihakset heikoilta ja keskivartalon tai tasapainon hallinta vaikealta?
 • Onko sinulla kipua alaselässä tai lantion alueella?
 • Eivätkö vatsalihas- ja lantionpohjaharjoitukset tunnu tepsivän?
 • Tiedätkö, miten harjoitukset pitäisi OIKEASTI tehdä?

…Olet tullut oikeaan paikkaan!

HUOM! Edelliset workshopit täyttyi hetkessä. Ilmoittaudu siis nopeasti, niin varmistat oman paikkasi.
Jotta voimme tarjota henkilökohtaista ohjausta jokaiselle, otamme mukaan vain 10 hlö!

“Kurssin sisältöä on päivitetty! Keskitymme edelleen keskivartalotreenin hyvän perustan opetteluun, mutta nyt mukaan on otettu myös selvästi haastavampia harjoituksia. Näillä liikkeillä ja workshopin opeilla treenaat turvallisesti ja tehokkaasti pitkään!”

Tule oppimaan keskivartalon ja lantionpohjan toiminnasta, harjoittelusta sekä vaivojen ehkäisystä ja hoidosta asiantuntevassa ohjauksessa!

Pömppö piukaksi -workshopin ohjaajina toimivat fysioterapeutti Sini Seppälä ja personal trainer Suvi Mattila. Workshopin aikana pääset testaamaan mm. ultraäänikuvantamisen avulla oman keskivartalosi ja lantionpohjan lihastesi toimintaa ja saat paljon ohjeita harjoitteluun – olipa kyseessä oireiden ennaltaehkäisy tai kuntoutus. Tämän workshopin jälkeen ymmärrät paremmin, mistä ongelmat johtuvat, ja miten niitä voidaan hoitaa. Opit tekemään sinulle sopivat harjoitukset oikein ja tehokkaasti, ja kehonhallinnan parannuttua huomaat eron varmasti niin kotona, töissä kuin harrastuksissakin!

Ryhmä- ja yksilöohjauksen yhdistämisen ansiosta saat tarkkaa tietoa omasta kehostasi ja oikeat harjoitukset juuri sinulle, mutta hyödyt myös muiden kokemuksista, kysymyksistä ja ideoista.

Pömppö piukaksi -workshop sopii erityisen hyvin raskaana oleville ja synnyttäneille, mutta siitä hyötyvät kaikki, jotka tietävät tai epäilevät kärsivänsä lantionpohjan tai vatsan alueen lihasten toimintahäiriöistä. Workshop sisältää testauksia ja ohjausta sekä ryhmässä että yksilöllisesti. Saat workshopista kirjallisen materiaalin, jonka vinkkien avulla pystyt hyödyntämään saamiasi oppeja vielä pitkään jatkossakin.

Kommentteja ja palautteita edellisiltä workshopeilta:

 • Lähdin mukaan vatsalihasworkshoppiin, koska olin hiljattain saanut tietää olevani raskaana ja raskauden mahdolliset vaikutukset vatsalihaksiin ja lantionpohjan toimintaan huolettivat hieman. Ja hyvä, että lähdin! Workshopissa selvisi nimittäin, että olen muun muassa hengittänyt väärin ja vaikka minulla ei varsinaista vatsalihasten erkaumaa ollut, vatsalihakseni olivat enemmän tai vähemmän jatkuvassa jännitystilassa. Lisäksi – tai e.m. syistä johtuen – lantionpohjan lihasten aktivaatio ei onnistunut luonnollisesti vaan ainoastaan kun keskityin asiaan täysillä ja silloinkin vielä hieman väkinäisesti. Uutiset olivat siis hieman masentavia, mutta toisaalta olin tosi kiitollinen että jo raskauden alkuvaiheessa sain tietää asioiden oikean tolan ja hyviä oppeja lähteä työstämään tilannetta. Workshopista saatujen oppien ja henkilökohtaisten neuvojen tiimoilta rupesinkin sitten omatoimisesti treenaamaan sekä oikeaa hengitystä ja lihasten rentoutusta että lihaksistoa ylipäänsä. Noin kaksi kuukautta workshopin jälkeen kävin ns. jälkitarkastuksessa ja sain ilokseni kuulla, että tilanteeni oli jo tässä lyhyessä ajassa kehittynyt parempaan suuntaan! Hengitystekniikka oli saatu oikeanlaiseksi, jolloin myös lihakset pääsivät rentoutumaan eikä jatkuvia jännitystiloja enää ollut. Vastaavasti lantionpohjan lihasten aktivaatio oli parantunut ja tehostunut. Näillä eväillä on paljon mukavampi fiilis lähteä kohti raskauden keskivaihetta ja loppua sekä itse synnytystä kun luotto oman vartalon toimintaan ja kykyyn palautua on parantunut. Iso kiitos siis Suville ja Sinille mahtavasta kokonaisuudesta ja lämmin suositus workshopista kaikille – sen harjoitteet ja neuvot ovat aivan varmasti hyödyksi itse kullekin keskivartalon pidon kanssa kamppailevalle, ei pelkästään raskaana oleville!
 • Oikeastaan odotukset ylittyivät, en osannut odottaa näin henkilökohtaista neuvontaa ja välipalaa/kahvia. Tiedän monta henkilöä, jolle voisin suositella kurssia, jos järjestätte näitä vielä.
 • Kiitos! Workshopin anti oli hyvä, hienoa oli saada henkilökohtaista ohjausta, ihan konkreettisia harjoituksia ja ultraäänellä varmistus, että tekee oikein.
 • Hyvin järjestetty workshop. Ylitti jopa odotukset. Jo pelkän workshopin aikana oma olo helpottui.
 • Todella paljon yksilöllistä tukea ja neuvoa, mikä oli tosi kiva. Mukava ilmapiiri.
 • Hyvä workshop, jossa sai käytännön tietoa, mistä on kyse, kun on esim erkauma. Itselle hyödyllisintä oli yksilöllinen palaute ja ultraus, jossa vatsalihasten tilanne tsekattiin. Sain myös konkreettista tietoa, millaisilla liikkeillä ja millä vaikeustasolla pystyn treenaamaan ilman, että teen vahinkoa tai esim vahingossa treenaan erkauman kohtaa niin että sitten se vatsa vasta pömpöttäisikin. Priimakurssi!
 • Kiitos, kun järkkäsitte! Sillä on oikeasti merkitystä missä kunnossa syvät lihakset ovat ja niiden rentouttaminen, sekä laadulla on merkitysta kuin määrällä. isot peukut!
 • Kiitokset teille upeasta kurssista.
  Minulla kun on ollut vuosia alaselkä kipeä (vanha trauma: minä ja polkupyörä ja moottorpyörä ja asfaltti – silloin ei mitään vakavaa, mutta nyt vaivaa kun olen tehnyt koko ikäni istumatyötä) – NIIN KIPU JÄI MELKEIN KOKONAAN SINNE KURSSILLE. Ja olen käynyt tänä vuonna useita kertoja fysioterapiassa, fascia-manipulaatiossa ja akupunktiossa.
  Nyt kun aamuisin herään selkä kankeana ja alaselkä kipeänä, teen ennen ylösnousemista jokusen minuutin lantionpohjalihastreeniä.
  Aineenvaihdunta kiihtyy, veri lähtee kiertämään alaselässä ja kipu lähtee. IHANAA! Tosin minulla avattiin perjantaina fascia-manipulaatiolla sektion kohdalta kalvot, joten sekin varmasti on edesauttanut, mutta tuo treeni on NIIN MUN JUTTU

UUTTA! Ultraäänikuvantaminen osana workshopia!

Ultraäänikuvantaminen on loistava apu syvien vatsalihasten ja lantionpohjan lihasten havainnollistamiseen sekä tutkimiseen. Kuvantamisella voidaan tutkia lihasten toimintaa reaaliaikaisesti, ja näet itse, aktivoituvatko lihaksesi oikein. Vaikeiden harjoitusten oppiminen helpottuu merkittävästi, kun näet liikettä tehdessäsi lihasten toiminnan. Ultraäänikuvantamisen avulla voidaan selvittää, mistä ongelmat johtuvat, ja mitkä harjoitukset soveltuvat jokaiselle parhaiten.

Ps. Jotta voimme auttaa juuri sinua mahdollisimman hyvin, kuulemme mielellämme jo etukäteen toiveistasi, haasteistasi tai mietteistäsi workshopin aiheisiin liittyen. Voit lähettää kysymyksesi ja/tai tarinasi osoitteeseen sinikrista.seppala@gmail.com. Ota yhteyttä myös, jos olet epävarma workshopin sopivuudesta tilanteessasi ja jätä puhelinnumerosi, jos toivot Sinin soittavan sinulle.

Varaa siis paikkasi ja ota askel kohti parempaa oloa! Pistä kalenteriin:

La 1.2. klo 10-14

JM Syke Studio:
Malmin raitti 17 (B-rappu, 4.krs)
00700 Helsinki

Hinta 129 €/osallistuja. Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssi. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä tai laskulla, täytä alla oleva yhteystietolomake, niin olemme sinuun yhteydessä.


 • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!

Pömppö Piukaksi