Personal Trainer Helsinki
JM Syke Oy tarjoaa monipuolista ja yksilöllistä Personal trainer palvelua pääkaupunkiseudulla sekä Etelä-Suomen alueella. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien.

Suurin osa valmentajistamme löytyy pääkaupunkiseudulta.
Helsingissä, Malmilla sijaitsee myös oma harjoittelustudiomme, jossa pystymme valmentamaan yksilöasiakkaita, ryhmävalmennuksia sekä ylläpidämme samoissa tiloissa myös Helsingin suurinta kuntotestausasemaa.

Valtaosa asiakkaistamme hakeutuu valmennukseemme tavoitteena, painonpudotus, kiinteytyminen, yleisen terveyden kohentaminen tai oman lajin tai harrastuksen kehittäminen seuraavalle tasolle. Suurin osa asiakkaistamme valitsevat 6-12kk valmennuksen, joka yli 70%:lla jatkuu myös ensimmäisen valmennusjakson jälkeen.

Meidän valmennusfilosofia on kokonaisuus!

Ketju on juuri niin kestävä kuin sen heikoin lenkki. Valmennus ei tänä päivänä ole enää kovia treenejä toisten perään. Voi se toki sitäkin olla, mutta asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi vaatii se paljon muutakin kuin rääkyjää toisen korvan juurella. Nykyään valmennuksessa keskitytään myös enemmän henkiseen jaksamiseen ja omien voimavarojen lisäämiseen. Ihminen on kokonaisuus ja tämän pyrimme huomioimaan jokaisessa valmennusprojektissa.

Suurin osa asiakkaistamme aloittaa kanssamme 6-12kk projektin, jolla siis ensisijaisesti tähdätään oman jaksamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen. FitFitFitFit ajattelu ei ole oikein meidän juttu. Toki suurin osa personal trainer asiakkaistamme pudottaa painoa, kehittää lihasmassaa ja kohottaa aerobista kuntoa ja liikkuvuutta.

Sovi ilmainen kartoitustapaaminen valmentajamme kanssa ja etsitäään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu edistää omaa hyvinvointiasi eteenpäin.

Personal trainer Helsinki

Meidän mielestä liikunnan ja harjoittelun pitää ensisijaisesti olla hauskaa! Se luo parhaan pohjan myös sille, että opitut tavat jatkuvat vielä vuosia valmennuksen jälkeenkin.

Yli 70% asiakkaistamme jatkaa valmennusta jollain tasolla vielä ensimmäisen 6-12kk jakson jälkeen. Se kuvaa parhaiten meidän paneutumista valmennustyöhön. 

Yksikään valmentaja ei ole koskaan valmis. Sen takia kehitymme, kehitämme sekä kouluttaudumme koko ajan lisää, jotta pystymme paremmin auttamaan jokaista asiakasta. Olemme myös solmineet useita yhteistyösopimuksia muiden hyvinvoinnin ympärillä toimivien tahojen kanssa, joihin pystymme tarvittaessa asiakkaan ohjaamaan, mikäli sille on tarvetta.

Emme myöskään ole sidottu toimimaan omalla Studiollamme, vaan voimme tarvittaessa jalkautua ulos, urheilukentille, asiakkaan kotiin, asiakkaan salille, työpaikalle jne.

Tervetuloa kartoittamaan ilmaiseksi, sopiiko palvelumme sinullekin.

Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon personal training valmennuspalveluistamme.

3kk valmennukset, sopii liikkuville ihmisille, sekä starttiin kohti liikunnallista elämäntapaa. 3kk valmennus sisältää kuntokartoituksen valmennuksen alussa. Hinta alkaen 200€/kk

6kk valmennukset, sopii painonpudottajille sekä satunnaisille liikkujille. 6kk valmennukset sisältävät kuntokartoituksen valmennuksen alussa ja lopussa. Hinta alkaen 190€/kk

12kk valmennukset, sopii suurempaan elämäntapamuutokseen sekä painonpudotukseen pidemmällä aikavälillä. 12kk valmennukset sisältävät kuntokartoituksen valmennuksen alussa puolessa välissä ja lopussa. Hinta alkaen 209€/kk

Personal trainer Helsinki ja ryhmävalmennus?

Voit myös yhdistää ryhmävalmennuksen ja yksilövalmennuksen Studiollamme Malmilla.
Hinta alkaen 179€/kk. Sisältää yhden tapaamisen kuukaudessa oman valmentajan kanssa sekä rajattoman oikeuden käyttää ryhmävalmennustunteja Malmilla.

Sovi ilmainen kartoitustapaaminen valmentajamme kanssa ja etsitäään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu edistää omaa hyvinvointiasi eteenpäin.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle

Personal trainer Helsinki