Nuorten Punttikoulu 13-17 vuotiaille

Nuorten punttikoulussa opitaan turvallisen ja tehokkaan voimaharjoittelun tekniikat. Punttikoulussa johdatetaan myös nousujohteisen harjoittelun pariin. Laadukkaasti toteutettu voimaharjoittelu kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Laadukas voimaharjoittelu tutkitusti parantaa sekä fyysistä, että henkistä jaksamista arjessa, ehkäisee tuki- ja liikuntaelin vammoja sekä edistää aineenvaihdunnan terveyttä. Voimaharjoittelusta on hyötyä moniin urheilulajeihin, kuten pallopeleihin, kamppailulajeihin, mutta myös juoksuun ja muihin kestävyyslajeihin.

Punttikoulussa opit levytankoliikkeiden, kuten kyykyn, maastavedon ja penkkipunnerruksen turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat. Treeneissä tehdään myös harjoitteita kehonpainolla, käsipainoilla ja kahvakuulilla.

Punttikoulussa harjoitellaan ryhmänä, mutta jokainen harjoittelija huomioidaan yksilöllisesti. Valmentaja pitää huolen siitä, että harjoittelu toteutuu tehokkaasti, mutta turvallisesti ja hyvässä hengessä.

Punttikoulun valmentajan toimii Tuomas Finnilä.

Valmentaja Tuomas Finnilä

Olen Tuomas Finnilä, 32-vuotias helsinkiläinen valmentaja. Pohjakoulutukseltani olen jalkaterapeutti (AMK) ja opiskelin koronan myötä itseni personal traineriksi 2020. Opiskelen tällä hetkellä liikunnanohjaajan AMK tutkintoa töiden ohessa.

Minulla on 15 vuoden tausta kamppailulajeista. Kamppailun oheen tuli mukaan monipuolinen voima-, liikkuvuus- ja kestävyystreeni. Treeni toi mukanaan myös loukkaantumisia ja rasitusvammoja. Oma tie vei opiskelemaan jalkaterapeutiksi Metropoliaan. Halusin oppia ymmärtämään ihmisen terveyttä ja suorituskykyä ammattimaisemmin. Sillä matkalla olen edelleen.

Pidin kolme vuotta vastaanottoa jalkaterapeuttina Helsingissä Vallilassa. Tein töitä tuki- ja liikuntaelin ongelmien kuntoutuksen ja ennaltaehkäisyn parissa myös nuorten kanssa harrastetasolta kilpaurheilijoihin.

Nuorten harjoittelussa panostan turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun. Harjoittelu saa olla tehokasta, mutta on tärkeää huomioida myös riittävä palautuminen. Vaikka harjoituksissa on tärkeää olla keskittynyt tekemiseen, niin saa harjoituksissa olla myös hauskaa! Harjoittelu hyvässä hengessä takaa sen, että jaksaa harjoitella säännöllisesti ja pitkäjänteisesti.

Punttikouluun kuuluu

Liikkeiden turvallisten ja tehokkaiden suoritustekniikoiden oppiminen

-Turvallinen johdatus kehittävään harjoitteluun

-Liikevariaatioita erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin

-Valmentajan tuki

-Harjoittelu hyvässä hengessä

Seuraava punttikoulu 13-17-vuotiaille alkaa 9.1. klo 16:30. 

Hinta 119€/kk/hlö = 476€ yhteensä. 

Punttikoulu harjoittelee kerran viikossa maanantaisin klo 16:30.

Ryhmään otetaan max. 7/henkilöä. Näin valmentaja pystyy antamaan riittävän huomion jokaiselle harjoittelijalle.

Punttikoulu kestää 16 vkoa.

Tule mukaan!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.