Nuorten Punttikoulu 13-17 vuotiaille

Seuraava punttikoulu 13-17-vuotiaille alkaa 9.1.2024. klo 16:45

Nuorten punttikoulussa opitaan turvallisen ja tehokkaan voimaharjoittelun tekniikat fysioterapeutin opastuksella. Punttikoulussa johdatetaan myös nousujohteisen harjoittelun pariin. Laadukkaasti toteutettu voimaharjoittelu kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Laadukas voimaharjoittelu tutkitusti parantaa sekä fyysistä, että henkistä jaksamista arjessa, ehkäisee tuki- ja liikuntaelin vammoja sekä edistää aineenvaihdunnan terveyttä. Voimaharjoittelusta on hyötyä moniin urheilulajeihin, kuten pallopeleihin, kamppailulajeihin, mutta myös juoksuun ja muihin kestävyyslajeihin.

Punttikoulussa opit levytankoliikkeiden, kuten kyykyn, maastavedon ja penkkipunnerruksen turvalliset ja tehokkaat suoritustekniikat. Treeneissä tehdään myös harjoitteita kehonpainolla, käsipainoilla ja kahvakuulilla.

Punttikoulussa harjoitellaan ryhmänä, mutta jokainen harjoittelija huomioidaan yksilöllisesti. Valmentaja pitää huolen siitä, että harjoittelu toteutuu tehokkaasti, mutta turvallisesti ja hyvässä hengessä.

Punttikoulun valmentajan toimii Joni Sundström.

Valmentaja Fysioterapeutti Joni Sundström

Joni Sundström

Moikka kaikille!
Olen Joni, 37-vuotias fysioterapeutti, hieroja ja liikunta-alan ammattilainen.

Aloitin liikunta-alalla toimimisen JM Sykkeellä sen alkutaipaleella, vuonna 2010 ollessani silloin tuore personal trainer. Useampi vuosi siinä vierähtikin hyvässä seurassa! Nyt välissä kävin kouluja mm. Fysioterapeutin ja hierojan tutkinnot sekä syvensin liikunta-alan osaamistani. 2021 kesällä palasin ”kotiin” JM Sykkeelle pakusalia ohjaamaan.

Ohjaamisessa painotan hyvää suoritustekniikkaa ja hallintaa. Harvoin on olemassa pikavoittoja, mutta oikeita asioita tekemällä tavoitteet saavutetaan nopeammin ja mikä usein tärkeintä muutoksista saadaan pysyviä. Monipuolinen koulutustaustani ja kokemukseni ovat varmasti avanneet kokonaisvaltaista ymmärrystä kehon toiminnasta ja kuinka juuri sinun tavoitteet saavutetaan.

JM Sykkeen ohjauksien lisäksi toimin Suomen U19 poikien salibandymaajoukkueen fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana. Lisäksi toimin myös salibandyn naisten liigajoukkueessa.

Nyt syksyllä minut voi tavata studiolla ohjaamassa kremppa-, kehonhuolto-, treenimix- sekä rapakuntoryhmiä. Minulta voi myös varata yksilö- ja pienryhmävalmennusta, fysioterapiaa sekä hierontaa.

Punttikouluun kuuluu

Liikkeiden turvallisten ja tehokkaiden suoritustekniikoiden oppiminen

-Turvallinen johdatus kehittävään harjoitteluun

-Liikevariaatioita erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin

-Valmentajan tuki

-Harjoittelu hyvässä hengessä

Seuraava punttikoulu 13-17-vuotiaille alkaa 9.1.2024 klo 16:45 /Harjoituskerran kesto noin 60min. 

Hinta 99€/kk/hlö = 396€ yhteensä. 

Punttikoulu harjoittelee kerran viikossa tiistaisin klo 16:45

Ryhmään otetaan max. 7/henkilöä. Näin valmentaja pystyy antamaan riittävän huomion jokaiselle harjoittelijalle.

Punttikoulu kestää 16 vkoa.

Tule mukaan!

Ilmoittautuminen Joni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.