Nyt mimmit herätys!

Junnaatko edelleen pienten painojen kanssa? Onko tullut tuloksia? Hukkaatko kallisarvoista aikaa salilla?

Naisten voimavalmennus on suunnattu juuri sinulle, joka haluat systemaattisesti kehittää itseäsi valmentajan valvovan silmän alla. Olet jo ehkä päässyt jollain tavoin kiinni kuntosaliharjoitteluun, mutta kehityksesi junnaa paikallaan. Tai sinulle, joka et vielä ole voimaharjoittelun makuun päässyt, mutta eteneminen kiinnostaa. Oli lähtötasosi mikä tahansa tai tavoitteesi sitten lihasmassan kasvatus, voiman lisääminen, kiinteytyminen tai liikkuvuuden parantaminen, voimaharjoittelu kannattaa aina. 

Tässä valmennuksessa keskitytään oikeiden tekniikoiden kehittämiseen ja voimatasojen nostamiseen. Valmennuksen avulla opit hallitsemaan keskivartalon kyykätessä, vähennät alaselkäkipua maastavedossa ja rakennat itsellesi vahvan ylävartalon (joka meillä naisilla tuppaa aina jäämään hieman heikommaksi).

Miksi voimaharjoittelu?

Voimaharjoittelun on tutkittu
• Parantavan tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa ja ehkäisevän liikuntavammoilta.
• Parantavan suorituskykyä ja helpottavan painonhallintaa lihasmassan kasvatuksen yhteydessä.
• Kehittävän liikkuvuutta ja tekniikkaa, joiden avulla jopa krooniset kiputilat saattavat väistyä.

Voimaharjoittelu on siis kaiken A & O ! Valmennuksessa keskitytään kolmeen isoon liikkeeseen, maastavetoon, penkkipunnerrukseen ja leuanvetoon/ kulmasoutuun. Isojen pääliikkeiden lisäksi jokainen treenikerta sisältää tukevia liikeharjoitteita. Valmennuksessa kiinnitetään huomioita erityisesti liikkeiden suoritustekniikoihin, voiman kehittämiseen sekä liikkuvuuden lisäämiseen voimaharjoittelun tukena. Valmennus etenee systemaattisesti eteenpäin niin, että voimatasosi kehittyvät takuuvarmasti ylöspäin! Valmennus tapahtuu pienryhmässä, joka mahdollistaa valmentajan yksilöllisen palautteen ja tuen. Ryhmän tuki ja tsemppi ovat myös matkan varrella korvaamattomia tekijöitä!

Privaatilla Studiollamme pääset treenaamaan rauhassa ja harjoittelemaan tekniikoita ilman ylimääräisiä silmäpareja.

”Strenght grows in the moments when you think you can’t go on, but you keep going anyway”

Ryhmän valmentajana toimii Sanni Telaranta

Olen 28-vuotias valmentaja Helsingistä. Olen personal traineriksi 2019 valmistunut liikunnanohjaajaopiskelija. Aikaisemmalta ammatiltani olen sairaanhoitaja. Liikuntataustani on värikäs ja nuoruudesta lähtien lajeihin on kuulunut yleisurheilu, jalkapallo, jääkiekko, fitness-urheilu ja crossfit, joista lähimpänä sydäntä ovat painoharjoittelu ja jääkiekko. Ennen harjoitteluni oli hyvin yksitoikkoista ja vannoin elämäni kuntosaliharjoittelun nimeen.
Lukuisten loukkaantumisen jälkeen on kiinnostus kuitenkin kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ihmistä kokonaisuutena kasvanut.
Valmentajana haluan huomioida asiakkaani myös kokonaisuutena.
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ei kuulu vain kovaa treenaminen, yksipuolisesti syöminen, vaan otamme elämäntilanteen ja jaksamisen myös huomioon. Opiskelenkin jatkuvasti lisää ja haluan tutustua ihmisiin, jotka inspiroivat minua eteenpäin. Haluan antaa sinulle avaimet terveelliseen ja onnelliseen elämään kovalla työllä, mutta matkasta nauttien.
Valmentaessa nautin eniten liikunnan ilon jakamisesta ja onnistumisten luomisesta.

Naisten voimavalmennus alkaa 27.10.2022 klo 18:30 ja kestää 16 viikkoa. Viimeinen treeni 9.2.2023

16 viikon jälkeen olet hyvällä mallilla viemässä omaa harjoittelua seuraavalle tasolle. Tapaamiset aina samaan aikaan, 1krt viikossa.
Tämän lisäksi voit käydä rajattomasti myös treeniryhmän tunneilla, joilla varmistat tehokkaan harjoittelun ja pidät huolen siitä, että tulokset nousevat varmasti. Näin treenaat valvovan silmän alla useamman kerran viikossa. Saat myös mukaasi ohjelman, jolla kehität itseäsi myös kurssin jälkeen nousujohteisesti.

Ryhmään otetaan vain 8 leidiä, joten ilmoittautuminen kannattaa hoitaa pikaisesti niin varmistat oman paikkasi ryhmässä.

16 viikon voimavalmennuksen hinta 169€/kk = 676€ yhteensä.
Valmennuksen voi maksaa myös millä tahansa voimassa olevalla liikuntaedulla.

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.