Nyt äijät herätys!

Miesten voimavalmennus on sinulle, joka haluat systemaattisesti kehittää itseäsi valmentajan valvovan silmän alla, sinulle joka olet jo ehkä voimaharjoittelua harjoittanut, mutta kehityksesi junnaa paikallaan tai sinulle, joka et vielä ole voimaharjoittelun makuun päässyt, mutta eteneminen kiinnostaa. Oli lähtötasosi mikä tahansa tai tavoitteesi sitten lihasmassan kasvatus, voiman lisääminen, kiinteytyminen tai liikkuvuuden parantaminen, voimaharjoittelu kannattaa aina.

Miksi voimaharjoittelu?

Voimaharjoittelun on tutkittu
• Parantavan tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa ja ehkäisevän liikuntavammoilta.
• Parantavan suorituskykyä ja helpottavan painonhallintaa lihasmassan kasvatuksen yhteydessä.
• Kehittävän liikkuvuutta ja tekniikkaa, joiden avulla jopa krooniset kiputilat saattavat väistyä.

Voimaharjoittelu on siis kaiken A & O ! Valmennuksessa keskitytään kolmeen isoon liikkeeseen, maastavetoon, penkkipunnerrukseen ja leuanvetoon/ kulmasoutuun. Isojen pääliikkeiden lisäksi jokainen treenikerta sisältää tukevia liikeharjoitteita. Valmennuksessa kiinnitetään huomioita erityisesti liikkeiden suoritustekniikoihin, voiman kehittämiseen sekä liikkuvuuden lisäämiseen voimaharjoittelun tukena. Valmennus etenee systemaattisesti eteenpäin niin, että voimatasosi kehittyvät takuuvarmasti ylöspäin! Valmennus tapahtuu pienryhmässä, joka mahdollistaa valmentajan yksilöllisen palautteen ja tuen. Ryhmän tuki ja tsemppi ovat myös matkan varrella korvaamattomia tekijöitä!

”Strenght grows in the moments when you think you can’t go on, but you keep going anyway”

Ryhmän valmentajana toimii Sanni Telaranta

Olen 28-vuotias valmentaja Helsingistä. Olen personal traineriksi 2019 valmistunut liikunnanohjaajaopiskelija. Aikaisemmalta ammatiltani olen sairaanhoitaja. Liikuntataustani on värikäs ja nuoruudesta lähtien lajeihin on kuulunut yleisurheilu, jalkapallo, jääkiekko, fitness-urheilu ja crossfit, joista lähimpänä sydäntä ovat painoharjoittelu ja jääkiekko. Ennen harjoitteluni oli hyvin yksitoikkoista ja vannoin elämäni kuntosaliharjoittelun nimeen.
Lukuisten loukkaantumisen jälkeen on kiinnostus kuitenkin kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ihmistä kokonaisuutena kasvanut.
Valmentajana haluan huomioida asiakkaani myös kokonaisuutena.
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ei kuulu vain kovaa treenaminen, yksipuolisesti syöminen, vaan otamme elämäntilanteen ja jaksamisen myös huomioon. Opiskelenkin jatkuvasti lisää ja haluan tutustua ihmisiin, jotka inspiroivat minua eteenpäin. Haluan antaa sinulle avaimet terveelliseen ja onnelliseen elämään kovalla työllä, mutta matkasta nauttien.
Valmentaessa nautin eniten liikunnan ilon jakamisesta ja onnistumisten luomisesta.

Miesten voimavalmennus alkaa 18.1.2023 klo 19:30 ja kestää 20 viikkoa. Viimeinen treeni 7.6.

20 viikon jälkeen olet hyvällä mallilla viemässä omaa harjoittelua seuraavalle tasolle. Tapaamiset aina samaan aikaan, 1krt viikossa.
Tämän lisäksi voit käydä rajattomasti myös treeniryhmän tunneilla, joilla varmistat tehokkaan harjoittelun ja pidät huolen siitä, että tulokset nousevat varmasti. Näin treenaat valvovan silmän alla useamman kerran viikossa. Saat myös mukaasi ohjelman, jolla kehität itseäsi myös kurssin jälkeen nousujohteisesti.

Ryhmään otetaan vain 10 miestä, joten ilmoittautuminen kannattaa hoitaa pikaisesti niin varmistat oman paikkasi ryhmässä.

20 viikon voimavalmennuksen hinta 169€/kk = 845€ yhteensä.
Valmennuksen voi maksaa myös millä tahansa voimassa olevalla liikuntaedulla.

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.