Uusi miesten treeniryhmä Malmilla

Tervetuloa miesten treeniryhmään – Yhdessä kohti vahvempaa ja terveempää elämää!

Haluatko kohottaa kuntoasi, rakentaa lihaksia tai pudottaa painoa? Etsitkö motivoivaa ja sosiaalista ympäristöä, jossa voit saavuttaa tavoitteesi miesten kesken? Tule mukaan miesten treeniryhmäämme ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia!

Silloin kun yksin treenaaminen ei maistu, etkä oikein tiedä miten tulisi treenata? Kelpaisiko hyvä seura ja ohjatut treenit? Miesten treeniryhmä on tarkoitettu kaikille miehille, ikää tai kokoa katsomatta. Ryhmän tarkoituksena on innostaa liikkumaan ja treenata monipuolisesti hauskan treeniporukan kanssa. Ryhmässä harjoitellaan lihaskuntoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Aiempaa taustaa ei tarvita, rajoitteet eivät ole este ja kaverinkin voi ottaa mukaan. Miesten treeniryhmä on ollut hitti aiempina vuosina ja kaikki ovat saaneet itselleen luotettavan treeniympäristön.

Valmennuksessa kiinnitetään huomioita erityisesti oikeaoppiseen harjoitteluun, suorituskyvyn parantamiseen sekä liikkuvuuden lisäämiseen tukena. Valmennus tapahtuu pienryhmässä, joka mahdollistaa valmentajan yksilöllisen palautteen ja tuen. Ryhmän tuki ja tsemppi ovat myös matkan varrella korvaamattomia tekijöitä?

Treeniryhmämme on enemmän kuin pelkkä treenipaikka. Se on yhteisö, jossa voit verkostoitua samanhenkisten miesten kanssa ja saada vertaistukea matkallasi. Kannustamme toisiamme, ja jaamme yhdessä niin onnistumiset kuin haasteetkin. Tulet huomaamaan, että treenit ovat paljon mukavampia, kun sinulla on tukiverkosto ympärilläsi.

Liity nyt miesten treeniryhmäämme ja aloita matkasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia!

Ryhmän valmentajana toimii Sanni Telaranta. 
viimeinen pudotus

29- vuotias entinen vauhdin ja vaarallisten tilanteiden päivystyksen sairaanhoitaja, nykyinen liikunta-alalla yrittävä! Oma ura on vaihtunut liikuntaan tylsällä perinteisellä tarinalla; olen aina harrastanut liikuntaa ja liikunta tuntuu omalta elämältä. MUTTA, erityistä omassa uranvaihdoksessa kuitenkin on se, että vahva hoivaviettiä ei sammutettu sairaalan parrasvaloissa, vaan tyydytystä tuo enemmän ihmisten auttaminen sairauksien ehkäisyssä ja terveyden edistämisessä.
Harrastukset: Lätkää pelaavana poikatyttönä, etsin itseäni fitnesslavoilla tekorusketuksen ja öljyn peitossa, joka lopulta toi minut tasapainoisen hyvinvoinnin pariin. Lätkänpelaajasta koville ruoan punnitus dieeteille ja sieltä armolliseen, hyvinvoivaan liikuntaan.
Kaikkea on koettu, mutta mikä tärkeintä, olen löytänyt sitä kautta intohimoni työskennellä elämän tasapainoa etsivien ihmisten kanssa. Ruoka, nukkuminen ja palautuminen on omia lemppari lapsia, joista riittäisi höpöteltävää, vaikka mullan alle saakka. Kohtuudella kaikkea on mun slogan, johon myös kaikki SISUkas valmennus perustuu.

Uusi miesten treeniryhmä alkaa 30.8.2023.

Treenit aina keskiviikkoisin klo 19:30.

Ryhmän kesto 16 viikkoa. Viimeinen yhteinen harjoituskerta 13.12.2023

Hinta: 159€/kk = 636€/hlö. Maksutapoina käy myös kaikki liikuntaetuudet.
Hinta sisältää myös yhden vapaavalintaisen treeniryhmän tunnin viikossa.
Näin pääset treenaamaan meillä ohjatusti 2 krt/ vko.
Mikäli haluat vielä enemmän treenejä, saat rajattoman oikeuden meidän ohjattuihin treeneihin hintaan 189€/kk. Tämän valmennuksen ajaksi. 

Ryhmään otetaan vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu pikaisesti niin varaat oman paikkasi ryhmän mukana.
Vain sitovat ilmoittautumiset. Noudatamme yleisiä peruutusehtoja.

Ilmoittautuminen Sanni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.