Kuntosali tutuksi – intensiivikurssi

Oletko miettinyt kuntosaliharrastuksen aloittamista? Onko viimeisimmästä salikerrasta vierähtänyt jo tovi ja haluat päästä uudelleen treenien makuun, tehokkaasti ja turvallisesti?

Tule mukaan kuntosali tutuksi-tiiviskurssille! Harjoittelemme kattavasti tekniikkaa, opimme mitä ottaa huomioon omassa harjoittelussa, sekä käymme läpi kehonhuoltoa.

Seuraava kurssi alkaa 8.1.2020 

Tunnit: perjantaisin klo 18:30 – 19:30 ja sunnuntaisin klo 18.30-19.30 (Kurssin kesto 4 viikkoa, 8 harjoituskertaa)

Hinta: 129€/hlö

HUOM! Hinta sisältää myös 2 viikkoa ohjattuja treenejä kurssin jälkeen treeniryhmän mukana (Arvo 49€). Voit siis treenata ohjatusti vaikka joka päivä kahden viikon ajan kurssin jälkeen. Paikkoja on erittäin rajatusti, joten oma paikka kannattaa lunastaa pikaisesti.

Kurssin ohjelma:

Viikko 1:
Harjoittelemme perusliikkeiden tekniikkaa. Käymme läpi, mitä omassa saliharjoittelussa kannattaa ottaa huomioon. Jokainen saa oman kuntosaliohjelman.
Viikko 2:
Keskitymme etenkin kehoa vahvistaviin tukiliikkeisiin ja käymme läpi, miten ehkäistä urheiluvammoja. Saat lyhyen, helpon kehonhuolto-ohjelman, joka auttaa ylläpitämään lihakset vetreinä.
Viikko 3:
Kolmannella viikolla opetellaan oikeiden sarjapainojen löytämistä. Kuinka suhteuttaa painot ja toistomäärät omiin tavoitteisiin?
Viikko 4:
Viimeisellä viikolla jatkamme tekniikoiden harjoittelua ja siirrymme vaativampiin liikkeisiin. Opit myös tuntemaan liikkeiden eri variaatiot ja löytämään niistä juuri sinulle sopivimman.

Kurssi pidetään JM Syke Studiolla Malmilla. Osoite: Malmin raitti 17, 00700 Helsinki.

Ohjaajana toimii Personal Trainer, FasciaMethod-ohjaaja, joogaopettaja ja ravitsemustieteiden opiskelija Marianne Särkiniemi.

marianne särkiniemi

Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä.

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa.

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus.

Toivotan sinut lämpimästi mukaan kurssille kohti parempia ja tehokkaampia treenejä!

Ilmoittaudu siis pikaisesti mukaan niin varmistat oman paikkasi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.