Kuntosali tutuksi – intensiivikurssi

Oletko miettinyt kuntosaliharrastuksen aloittamista? Onko viimeisimmästä salikerrasta vierähtänyt jo tovi ja haluat päästä uudelleen treenien makuun, tehokkaasti ja turvallisesti?

Tule mukaan kuntosali tutuksi-tiiviskurssille! Harjoittelemme kattavasti tekniikkaa, opimme mitä ottaa huomioon omassa harjoittelussa, sekä käymme läpi kehonhuoltoa.

Seuraava kurssi alkaa 24.10.

Tunnit: torstaisin klo 19.45-20.45 ja sunnuntaisin klo 18.45-19.45 (Kurssin kesto 4 viikkoa, 8 harjoituskertaa)

Hinta: 89€/hlö

HUOM! Hinta sisältää myös 2 viikkoa ohjattuja treenejä kurssin jälkeen treeniryhmän mukana. Voit siis treenata ohjatusti vaikka joka päivä kahden viikon ajan kurssin jälkeen. Paikkoja on erittäin rajatusti, joten oma paikka kannattaa lunastaa pikaisesti.

Kurssin ohjelma:

Viikko 1: Harjoittelemme perusliikkeiden tekniikkaa. Käymme läpi, mitä omassa saliharjoittelussa kannattaa ottaa huomioon. Jokainen saa oman kuntosaliohjelman.

Viikko 2: Keskitymme etenkin kehoa vahvistaviin tukiliikkeisiin ja käymme läpi, miten ehkäistä urheiluvammoja. Teemme liikkuvuustestit ja käymme läpi miten omaa liikkuvuutta voi parantaa myös kuntosalilla.

Viikko 3: Oman kehon käyttäminen, tehdään treenejä kehonpainolla.

Viikko 4: Keskitytään treeneissä kehonhuoltoon. Mitä, miten ja kuinka usein kehonhuoltoa kannattaa tehdä? Käymme läpi dynaamisen ja staattisen venyttelyn periaatteet ja missä tilanteissa niitä kannattaa hyödyntää.

Kurssi pidetään JM Syke Studiolla Malmilla. Osoite: Malmin raitti 17, 00700 Helsinki.

Ohjaajana toimii Personal Trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja joogaopettaja Marianne Särkiniemi.

marianne särkiniemi

Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä.

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa.

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus.

Toivotan sinut lämpimästi mukaan kurssille kohti parempia ja tehokkaampia treenejä!

Ilmoittaudu siis pikaisesti mukaan niin varmistat oman paikkasi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.