Ensimmäinen Korttelisali avataan Vantaan Simonkylään kesäkuussa 2024.

Haluatko lunastaa itsellesi oikeuden napata talteen kovin avajaistarjous heti, kun viralliset nettisivut julkistetaan?

Jätä alle yhteystietosi, niin saat meiltä viestin kun pystyt varaamaan varmasti ja takuulla halvimman hinnan uudelle salille! Alennuskortteja myydään vain rajallinen erä.

Emme kerää yhteystietoja mitään muuta käyttöä varten, joten tulet saamaan vain avajaistarjoukseen liittyvän infon, kun nettisivut ovat julki. 

Tämä ei siis myöskään ole mikään sitova ostopäätös, vaan pelkästään mahdollisuus varata osto-oikeus halvimpaan treenikorttiin korttelisalille. 

Korttelisali on nimensä mukaan keskellä vilkasta asuinaluetta. Salin kantavana ajatuksena ei ole tarjota mitään “HC elämystä” ikänsä salilla viettäneille, vaan mukava ja turvallinen paikka tavallisille liikujille, aloittelijoille ja harrastajille. Pakkalaitteet ovat valittu niin, että ne toki tarjoavat riittävästi ärsykettä salihemmoille, sekä yksinkertaisuuden ja säädettävyyden puolesta sopivat myös hyvin naisille, aloittelijoille ja senioritreenaajille.
Tilat ovat erittäin kompaktit, joten suuria pukutiloja ja saunoja meiltä ei löydy vaan olemme pyrkineet kaikki neliöt ottamaan harjoittelukäyttöön niin hyvin kuin mahdollista.

Lyhyesti toimintalogiikasta:
* Kaikki ostot tapahtuvat netin kautta
* Ei liittymismaksua
* Ei määräaikaisia sopimuksia (Paitsi jos lunastat vuosikortin etukäteen)
* Ei irtisanomisaikoja
* Kulku salille omalla apilla
* Ei mitään epämääräisiä sopimusehtoja
* Ikäraja 15v. (Tämä joustaa, mikäli tarvittavat taidot saliharjoitteluun on jo saatu, tai harjoittelu aloitetaan valmentajan kanssa)

Jäsenmäärä tulee myös olemaan rajoitettu!

Korttelisali on täysin yksityisessä omistuksessa ja on osa JM Syke Oy:tä. JM Syke on tarjonnut yksilövalmennus – ryhmävalmennus ja kuntotestaspalveluita PK-seudulla ja lähikunnissa jo 15 vuoden ajan yksityisille, yrityksille ja seuroille. Valmennuspalvelut tullaan myös toteuttamaan JM Sykkeen osaavien valmentajien toimesta myös korttelisalilla.

Niin mikä se hinta on? Hinnat julkistetaan sivujen avauksen yhteydessä. Ennakkohinta on HYVÄ! 

Korttelisalin osoite:
Simonkalliontie 9
01350 Vantaa

Jätä alle yhteystietosi, niin saat meiltä myöhemmin postia. Minulle voi laittaa myös suoraan postia, mikäli herää enemmän kysymyksiä asian tiimoilta marko(at)jmsyke.fi

Korttelisali

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.