Kehonkoostumusmittaus Helsinki. Olemme tehneet tuhansia kehonkoostumusmittauksia viimeisen 11 vuoden aikana. Käytämme mittaukseen uusinta ja tarkinta InBody 970 – mittalaitetta. Käytössämme on myös vielä toistaiseksi Inbody 720 – malli, mikäli haluat tehdä vertailua uuden ja vanhan mittarin välillä.

Mittaamme yksittäisiä henkilöitä ja ryhmiä studiollamme Malmilla, sekä teemme myös paljon mittauksia yrityksissä, tapahtumissa ja kuntosaleilla.

InBody 720/770/970 Mittaria käytetään nykyään kaikilla suurimmilla urheiluopistoilla, lääkäriasemilla, sekä yksityisillä kuntosaleilla ja testiasemilla. Mittaus on nopeaa ja soveltuu käytännössä kaikille ihmisille.
Poislukien kuitenkin raskaana olevat, sekä sydämen tahdistimella varustetut henkilöt.

Helpoiten varaat ajan yksittäiseen mittaukseen sähköpostitse (marko (at) jmsyke.fi) tai numerosta 040-9000228.

Kehonkoostumusmittaus hyödyt?

Yksittäinen mittaus harvemmin kertoo mitään suurta mullistavaa tietoa kenellekään. Suurin osa tietää, onko lihasmassaa kehossa ikäryhmään nähden normaalia enemmän vai vähemmän. Sama tilanne on rasvojen suhteen. Sen sijaan se, mihin luotettava mittalaite soveltuu erinomaisesti on omien tuloksien seuranta. Säännöllisillä mittauksilla pystyt seuraamaan, miten oma kroppasi reagoi harjoitteluun. Moni treenaa, syö ja lepää väärässä suhteessa ja käytännössä tuhlaa näin kallisarvoista aikaa huonosti optimoituun harjoitteluun.

Säännöllisellä mittauksella varmistat, että edellä olevat asiat ovat kunnossa. Jos ei ole, niin tiedät ainakin, että jotain täytyy muuttaa jotta tulokset paranevat. Tässä myös me annamme sinulle vinkkejä.

Meillä mittaukseen sisältyy aina laaja henkilökohtainen palaute tuloksista. Ilman palautetta, on mittauksen tuoma hyöty minimaalinen mikäli et osaa itse tulkita mittarin antamia tuloksia. 

Tuloksista on myös hyvä huomioida, että mittaustulos on aina kokonaisuus. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua ymmärtämään tulokset ja antaa vinkkejä kuinka pystyt omia tuloksia viemään uudelle tasolle.

Kehonkoostumusmittaus osana monipuolista valmennusta

Olemme käyttäneet Inbodymittausta osana valmennuksiamme jo kohta 10 vuoden ajan. Mittauksella saadaan luotettavaa tietoa kehonkoostumuksen muutoksista omassa hyvinvointiprojektissa. Erityisesti pysyvään painonhallintaan mittari on erinomainen väline luotettavaan seurantaan. Painonpudotuksessa tärkeintä on pudottaa painoa oikeasta paikasta, eli rasvasta. Moni edelleen pudottaa vain painoa, miettimättä sitä mistä paino oikeasti lähtee. Mikäli painonpudotuksesta suurin osa menetetään lihasmassasta, on painon kevennyksestä enemmän haittaa kuin hyötyä. Säännöllisellä seurannalla saadaan treeni, lepo ja ravinto suhteutettua omaan kulutukseen ja kuormitukseen sopivalle tasolle.

Tuhansien mittausten perusteella uskallamme väittää, että pystymme antamaan jokaiselle vinkkejä, joilla omia tuloksia voi lähteä kohentamaan.

Paras hyöty mittauksesta saadaan kun mittaus sovitetaan osaksi omaa hyvinvointiprojektia. Moni käy meillä säännöllisesti mittauksissa, jotta oma harjoittelu, lepo ja ravinto saadaan sovitettua oikealle tasolle. Suosittelemme uusintamittauksen väliksi noin 3-6kk tavoitteista riippuen. Myös yrityksissä toteutetut mittaukset pyritään tekemään 2-3krt vuodessa. Näin henkilökunnalla pysyy myös paremmin motivaatio omaan muutokseen, kun tiedetään milloin seurantamittaukset ovat.

Inbody luotettavuus?

Mikään mittaustekniikka, eikä mikään mittari ole 100% varma. Myöskään pihtimittaus ei ole 100% varma vaikka monesti rasvaprosentin mittauksessa edelleen osa näin kuvitteleekin. Luotettavan mittaustuloksen saamiseen ja seuraamiseen suositellaan aina identtisiä mittausolosuhteita.
Inbody on tällä hetkellä yksi luotettavimmista mittareista kehonkoostumusmittauksessa. Voit tutustua tarkemmin laitteen luotettavuuteen maahantuojan sivujen kautta.

Sivuilta löytyy useita tutkimuksia sekä validointiraportti vs. DEXA mittaukseen.

Inbody 720 kehonkoostumusmittaus antaa sinulle seuraavat arvot:

Inbody helsinki kehonkoostumusmittaus helsinki

Inbody Kehonkoostumusmittaus Helsinki

•Kokonaispaino (kg)
•Kehon rasvaton massa (kg)
•Lihasmassa (kg)
•Rasvakudoksen määrä (kg)
•Rasvaprosentti (%)
•Kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l)
•Painokontrollitavoite (kg)
•Lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo)
•Raajojen puolierot
•Vyötärö-/lantiosuhde (WHR)
•Segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo)
•Perusaineenvaihdunta (kcal)
•Kehon painoindeksi (BMI)
•Kehon solupaino (kg)
•Viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala)

Kehonkoostumusmittaus Helsinki  (JM Syke Studiolla Malmilla) hinta:
* 30€/hlö  InBody 720
* 35€/hlö  InBody 970

Kehonkoostumusmittaus yrityksille pk-seutu: Inbody 720
* Koko päivän mittaus 1 valmentajalla yrityksen omissa tiloissa
alkaen 890€ + alv.

Kehonkoostumusmittaus tapahtumissa: Inbody 720
* Koko päivän mittaus 2 valmentajalla tapahtumapaikalla
alkaen 1290€ + alv.

Vastaavat InBody 970 hinnat 1190€ sekä 1690€

Teemme mittauksia koko etelä-suomen alueella. Pyydä tarjous omaan tapahtumaasi monipuolisen mittauksen toteuttamiseksi.


Varaa aika Inbody mittaukseen tai pyydä tarjous omaan tapahtumaasi
marko(at)jmsyke.fi tai 040-9000228

JM Syke Studio
Malmin raitti 17
00700 Helsinki
B-porras, 4krs. 

Voit myös jättää yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Tervetuloa mittaukseen!

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle

Kehonkoostumusmittaus Helsinki