Olen Tarja 55 vee ja olen liikuttanut itseäni lähes aina. Lenkkeillyt juosten ja sauvakävellen. Osallistunut ryhmäliikuntatunneille kuntonyrkkeillen ja kiertoharjoitellen. Kahvakuulaillut ja ihan perinteisen koregrafisen jumpan mukana jumpannut.

JM Syke kokemuksia

Kevättalvella 2016 lähdin JM Sykkeen Suvin vetämään ryhmään heräteostona tutustumaan lähinnä harjoitteluun pienryhmässä. Meitä taisi olla vähän päälle 10 naista ryhmässä, jossa saimme ravintoneuvontaa, mutta ennen kaikkea hyvinkin henkilökohtaista ohjausta tunneilla. Ennakkoon suunnittelin, että palaan jakson jälkeen vanhan tutun urheilukeskuksen jumppien pariin. Mutta toisin kävi.

Hyvinkin pian nimittäin koin, että nyt on eri meininki lähes kaikessa.

Esimerkiksi vatsalihastreenejä olen tahkonnut aika monta vuotta saamatta sen kummempia tuloksia: aina vaan ne on ollut vaikeita ja töissä on ollut varmaankin lähinnä lonkankoukistajat :/ Ihan pienellä ohjaajan vinkillä tuli potkua harjoitteluun. Treeneissä omien rajoitteiden (olkapääkrempat, polvikipu, liikkuvuusrajoitteet, tms.) ei tarvitse välttämättä olla este osallistua tunnille: ohjaajat tarjoavat korvaavan liikkeen oikeastaan pyytämättä kun ovat selvillä itse kunkin haasteista ja niitähän meillä lähes jokaisella riittää. Tämäkin on mahdollista koska ryhmäkoot ovat pieniä ja me ihmiset ollaan tultu tutuiksi ohjaajille myös rajoitteittemme kautta. Ja missäs treenipaikassa muuten vetäjä hankkii kaikille oman ruutuvihon muistiinpanoille, kun asiakkaat arpovat ja käyttävät tehokasta treeniaikaa siihen, kun miettivät että milläs kiloilla tämä penkki menikään viimeksi? Ainakin JM Sykkeellä!

Vaihtelevat ja monipuoliset tunnit

Laatutekijänä JM Sykkeellä haluan ehdottomasti mainita vaihtelevat tunnit. Vajaan kolmen vuoden aikana en 3-4 kerran viikkotahdilla ole vielä kertaakaan ollut samanlaisella tunnilla joka siis tarkoittaa, että suunnittelutyötä meidän iloksi (ja myönnetään että joskus myös kauhuksi) tehdään joka viikko. Toki siis tunneilla tehdään useinkin kulmasoutua, kickbackia tai burpeeta mutta juju onkin siinä, että patterit on koostettu joka tunnille erilaisiksi.

Arvostan myös sitä että erityisen tarkkoja ja tinkimättömiä ohjaajat ovat siitä että liikkeet tehdään ensin oikein ja sitten vasta lisätään kuormaa. Siis vau!

Mahtavat asiakkaat tekevät mahtavan liikuntakokemuksen

Lopuksi vielä pikkasen ryhmäkehua: JM Sykkeellä treenaa hauskoja ja huumorilla varustettuja mimmejä (ja meidän mimmien iloksi myös muutamia heppuja) ja mukaan pääsee luontevasti. Tätä porukkaan sujahtamista helpottaa jo sekin seikka, että usein pattereita tehdään pareittain, jossa paitsi tutustuu nopeasti treenikavereihin niin myöskin saa kivaa sparriapua. Tähän saliin ja näihin ihmisiin on helppo tykästyä ja jäädä koukkuun!

Mikäli haluat päästä treenaamaan Tarjan sekä monien muiden kanssa jätä alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Ensimmäinen viikko treeniryhmän mukana ei maksa MITÄÄN! Eikä myöskään sido sinua mihinkään. Tutustu tarkemmin treeniryhmään tai jätä suoraan yhteystietosi niin varataan sinulle sopivat tutustumistreenit tai tapaaminen valmentajamme kanssa.

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle