Olen koko aikuisikäni ollut urheilija ja tykännyt liikkua, kaikella muulla lailla kuin salitreenin puitteissa. Salilaitteet ja lihaskunnon kohotus on aina ollut ajatuksena hyvä, mutta yksinäistä puurtamista. Sen takia se ei ole koskaan houkutellut.

Aloitin noin vuosi sitten JM Sykkeellä ja ajatukseni oli käydä Sulata suklaakilot kaverin houkuttelemana. En ajatellut koukuttuvani siitä näin.
Jäin heti kuitenkin koukkuun tuohon treenaamiseen ja etenkin hyvällä porukalla treenaamiseen.
Ihmiset on yksi iso syy mennä salille. Siellä nauru raikaa ja painot heiluu/nousee.

Omat tavoitteetkin muuttui ja ajatukset omasta kehosta muuttui tuon kurssin käytyäni.

Mulla on ollut muutama PT ja olen pettynyt juuri siihen, että syömistä rajoitetaan jne...ei selitetä syy/seurauksia vaan valmiit ateriat jne. mutta Suvin opeissa sai paljon uutta perspektiiviä ja oppia. Oppii hyvin ymmärtämään omaa kroppaa ja olemaan armollisempi itselle.

Suosittelen kovasti JM Sykettä. Olen myyty tähän porukkaan, ohjaajiin ja monipuolisiin treeneihin❤️

Mikäli haluat päästä treenaamaan Säteen sekä monien muiden kanssa jätä alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Ensimmäinen viikko treeniryhmän mukana ei maksa MITÄÄN! Eikä myöskään sido sinua mihinkään. Tutustu tarkemmin treeniryhmään tai jätä suoraan yhteystietosi niin varataan sinulle sopivat tutustumistreenit tai tapaaminen valmentajamme kanssa.

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle