Seuraamme ja noudatamme viranomaisohjeistusta koronatilanteen mukaan. Tarvittaessa kaikki ryhmätoiminta keskeytetään, mikäli viranomaiset näin määräävät. Kurssit ja valmennukset, sekä niihin liittyvät maksut siirtyvät sulun ajaksi vastaavaan ajan eteenpäin ja valmennuksia jatketaan heti kun se on mahdollista.

Onko edellisestä treenikerrasta jo vierähtänyt ja haluaisit palata nyt treenien pariin? Ehkä olet aloittelemassa treenaamista ensimmäistä kertaa? Haluat löytää uusia ideoita sekä ulkona, että kuntosalilla treenaamiseen?

Tule mukaan FRESH START-pienryhmään! Harjoittelemme kattavasti erilaisten kuntosali- ja kehonpainoliikkeiden tekniikkaa monipuolisten, vaihtelevien ja ennen kaikkea innostavien treenien parissa! Harjoitukset kehittävät voimatasojasi ja teemme myös koordinaatiota, liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä harjoituksia. Välillä vuorossa on sykettä nostavia, hikisiä mutta hauskoja treenejä. Luvassa on siis monipuolisesti treenejä laidasta laitaan, osaavan ja innostavan valmentajan johdolla.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille ja tauon jälkeen treenien pariin palaaville, eli voit tulla mukaan myös ilman aiempaa treenitaustaa. Me opettelemme liikkeet pienryhmässä, joten valmentajalla on aikaa katsoa kaikkien tekniikka kuntoon.

Kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa, jotta valmentajalla on aikaa keskittyä jokaiseen ryhmäläiseen.

Neljän kuukauden säännöllisten treenien jälkeen olet oppinut paljon uutta, tuonut urheilun takaisin osaksi viikkorytmiäsi, saanut lisää voimaa, kehittänyt kehonhallintaa ja ryhtiä, päässyt nauttimaan treeniryhmän kannustavasta ilmapiiristä, lisää jaksamista arkeen ja sporttisen olon!

Saat kurssilta:

  • Varmuutta treenaamiseen
  • Vaihtelevat, monipuoliset ja tehokkaat treenit 2 kertaa viikossa (yhteensä 34 treenikertaa!)
  • Opit liikkeiden oikean ja turvallisen suoritustekniikan
  • Variaatiota tutuista liikkeistä ja uusia ideoita
  • Motivaatiota treenien aloittamiseen
  • Valmentajan tuen ja pienryhmän kannustavan tunnelman
  • Hyvän lähtölaukauksen treenien uudelleen aloittamiseen
  • Inbody – mittaukset (2kpl)
  • Kotitreeniohjelma ja liikkuvuusohjelma kehonhuoltoa ajatellen

Seuraava kurssi alkaa 11.1.2021 Kurssin kesto on 15 viikkoa. Viimeinen tunti on torstaina 22.4. Yhteensä siis 30 ohjattua treenikertaa!

Treenipäivät maanantaina klo 18:30 ja torstaisin klo 19:30

HUOM! Mikäli sinulla jää kertoja väliin sairauden tai loman vuoksi, voit korvata väliin jääneet kerrat treeniryhmän muilla pienryhmätunneilla. Näin et missaa yhtään tehokasta treenikertaa, vaikka sairastuisit tai pitäisit lomaa kurssin aikana.

Ohjaajana toimii Personal Trainer Marianne Särkiniemi.

marianne särkiniemi

“Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä. 

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa. 

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus. 

Toivotan sinut lämpimästi mukaan kurssille kohti parempia ja tehokkaampia treenejä!” 

Tässä vielä kommentteja Mariannen kurssien käyneiltä:

“Liikkeet esiteltiin rauhassa. Harjoitustempo sopiva, mutta haastava. Ohjaajalla mielenkiintoa ja aikaa opastaa tunnin aikana henkilökohtaisesti. Tunnit oli suunniteltu etukäteen +++. Liikkuvuustesti ja venyttelyohjeet tärkeä lisä! Olipa hyvä, että tulin kurssille, opin uutta ja tajusin lapa- ja pakara-aktivaation”

“Todella hyvin selitetty liikkeet ja tarkennettu liikkeiden selityksiä yllätyskysymysten jälkeen.”

“Kurssilla oli hyvää erityisesti monipuoliset liikkeet, ohjaajan kannustava ote ja huomion kiinnittäminen siihen, että liikkeet tehdään turvallisesti. Kiitos!”

Seuraava kurssi alkaa 11.1.2021 Kurssin kesto on 15 viikkoa. Viimeinen tunti on torstaina 22.4. Yhteensä siis 30 ohjattua treenikertaa!

Treenipäivät maanantaina klo 18:30 ja torstaisin klo 19:30

Kurssin hinta 169€/kk (yht. 676€)

HUOM! Ryhmäkoko max. 10 henkilöä.

Ilmoittaudu siis pikaisesti mukaan niin varmistat oman paikkasi! 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.