FRESH START vol. 2– takaisin treenien pariin!

Onko edellisestä treenikerrasta jo vierähtänyt ja haluaisit palata nyt treenien pariin? Haluat löytää uusia ideoita kuntosalilla treenaamiseen? Pidät pienryhmässä harjoittelusta valmentajan valvovan silmän alla?

Tule mukaan FRESH START vol. 2 pienryhmään! Kurssi on sinulle, kun kaipaat boostia ja motivaatiota treenien uudelleen aloittamiseen tauon jälkeen. Lähdemme liikkeelle perusteista, pikkuhiljaa vaatimustasoa nostaen ja ennen kuin huomaatkaan – olet päässyt taas treenaamisen makuun!

Pienryhmässä treenaaminen on takuulla hauskaa ja ryhmän tsemppaus auttaa pitämään treenit säännöllisinä. Valmentaja huolehtii, että asiat tulee tehtyä oikein ja kehityt.

Harjoittelemme kattavasti erilaisten kuntosaliliikkeiden tekniikkaa. Harjoitukset kehittävät voimatasoja, koordinaatiota, liikkuvuutta ja tasapainoa. Välillä vuorossa on sykettä nostavia, hikisiä mutta hauskoja treenejä. Luvassa on siis monipuolisesti treenejä laidasta laitaan, osaavan ja innostavan valmentajan johdolla.

Kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa, jotta valmentajalla on aikaa keskittyä jokaiseen ryhmäläiseen.

14 viikon säännöllisten treenien jälkeen olet oppinut paljon uutta, tuonut urheilun takaisin osaksi viikkorytmiäsi, saanut lisää voimaa, kehittänyt kehonhallintaa ja ryhtiä, päässyt nauttimaan treeniryhmän kannustavasta ilmapiiristä, lisää jaksamista arkeen ja sporttisen olon!

Saat kurssilta:

  • Varmuutta treenaamiseen
  • Vaihtelevat, monipuoliset ja tehokkaat treenit 2 kertaa viikossa (yhteensä 26 treenikertaa!)
  • Opit liikkeiden oikean ja turvallisen suoritustekniikan
  • Variaatiota tutuista liikkeistä ja uusia ideoita
  • Motivaatiota treenien aloittamiseen
  • Valmentajan tuen ja pienryhmän kannustavan tunnelman
  • Hyvän lähtölaukauksen treenien uudelleen aloittamiseen

Seuraava kurssi alkaa 13.9. Kurssin kesto on 14 viikkoa, viimeinen tunti on 20.12. Eli 26 yhteistä treenikertaa!

Tunnit: maanantaisin klo 19.30 ja torstaisin klo 18.00 (huom. viikolla 40 ei yhteistreenejä, pääsy JM Sykkeen treeniryhmän tunneille. Ei tuntia itsenäisyyspäivänä 6.12.)

Kurssin hinta 158€/kk (yht. 632€)

Mikäli joku tunneista jää väliin, voit korvata sen millä tahansa JM Sykkeen treeniryhmän tunneilla. Näin sinulla ei jää yhtään kertaa valmennuksesta käyttämättä sairauden tai työmatkan sattuessa. Monipuolisia korvaavia tunteja löytyy viikon jokaiselta päivältä.

Kurssi pidetään JM Syke Studiolla Malmilla. Osoite: Malmin raitti 17, 00700 Helsinki.

Minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä.

Ohjaajana toimii Personal Trainer Marianne Särkiniemi.

Ohjaajana toimii Personal Trainer Marianne Särkiniemi.

marianne särkiniemi

“Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä. 

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa. 

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus. 

Toivotan sinut lämpimästi mukaan kurssille kohti parempia ja tehokkaampia treenejä!” 

Tässä vielä kommentteja Mariannen kurssien käyneiltä:

“Liikkeet esiteltiin rauhassa. Harjoitustempo sopiva, mutta haastava. Ohjaajalla mielenkiintoa ja aikaa opastaa tunnin aikana henkilökohtaisesti. Tunnit oli suunniteltu etukäteen +++. Liikkuvuustesti ja venyttelyohjeet tärkeä lisä! Olipa hyvä, että tulin kurssille, opin uutta ja tajusin lapa- ja pakara-aktivaation”

“Todella hyvin selitetty liikkeet ja tarkennettu liikkeiden selityksiä yllätyskysymysten jälkeen.”

“Kurssilla oli hyvää erityisesti monipuoliset liikkeet, ohjaajan kannustava ote ja huomion kiinnittäminen siihen, että liikkeet tehdään turvallisesti. Kiitos!”

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan niin varmistat oman paikkasi! 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.