Onko aika ottaa Fresh Start? Onko edellisestä treenikerrasta jo vierähtänyt ja haluaisit palata nyt treenien pariin? Ehkä olet aloittelemassa treenaamista ensimmäistä kertaa? Haluat löytää uusia ideoita sekä ulkona, että kuntosalilla treenaamiseen?

Tule mukaan FRESH START-tiiviskurssille! Harjoittelemme kattavasti erilaisten kuntosali- ja kehonpainoliikkeiden tekniikkaa, sekä sisällä, että ulkona! Treenaamme yhdessä kerran viikossa ulkona puistossa, sekä toisen kerran upealla studiollamme vapaapainoja hyödyntäen.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille ja tauon jälkeen treenien pariin palaaville, eli voit tulla mukaan myös ilman aiempaa treenitaustaa. Me opettelemme liikkeet pienryhmässä, joten valmentajalla on aikaa katsoa kaikkien tekniikka kuntoon.

Kurssille otetaan vain 9 osallistujaa. Huolehdimme turvaväleistä, sekä hygieniasta. Kaikki käytettävät välineet desinfioidaan.

Saat kurssilta:

· Varmuutta treenaamiseen

· Vaihtelevat, monipuoliset ja tehokkaat treenit 2 kertaa viikossa

· Opit liikkeiden oikean ja turvallisen suoritustekniikan

· Variaatiota tutuista liikkeistä ja uusia ideoita

· Motivaatiota treenien aloittamiseen

· Valmentajan tuen ja pienryhmän kannustavan tunnelman

· Hyvän lähtölaukauksen treeneihin ja kesäkuntoon!

Seuraava Fresh Start kurssi alkaa 26.5. Kurssin kesto on 8 viikkoa, eli viimeinen tunti pidetään torstaina 16.7.

Tunnit: tiistaisin klo 17:30 (tiistain tunnit pidetään ulkona) ja torstaisin klo 17:30 (Kurssin kesto 8 viikkoa, 16 harjoituskertaa)

Hinta: 124,5 €/ kk (yhteensä 249€. Voit valita haluatko laskun 1 vai 2 erässä).

HUOM! Mikäli sinulla jää kertoja väliin sairauden tai loman vuoksi, voit korvata väliin jääneet kerrat treeniryhmän muilla pienryhmätunneilla.

Kurssi pidetään JM Syke Studiolla Malmilla ja ulkotunnit studion lähipuistossa. Osoite: Malmin raitti 17, 00700 Helsinki.

Minimiosallistujamäärä on 6 henkilöä.

Ohjaajana toimii Personal Trainer Marianne Särkiniemi.

marianne särkiniemi

“Haluan auttaa sinua löytämään ilon liikunnasta ja hyvinvoinnista. Treenaavan sinua innostavalla tavalla, turvallisesti ja kivuttomasti, sekä parantaa jaksamistasi arjen ja työn pyörityksessä. 

Valmentajana tehtäväni on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota 100% tuki ja työkalut, jotta onnistut. Asiakkaani saavat valmentajakseen kannustavan ja iloisen, mutta kuitenkin vaativan tsempparin, jonka kanssa treenaaminen on päämäärätietoista ja motivoivaa. 

Tiukkojen sali- ja kestävyystreenien lisäksi sydäntäni lähellä ovat työssä jaksaminen ja työhyvinvointi, palautuminen, jooga ja ravitsemus. 

Toivotan sinut lämpimästi mukaan kurssille kohti parempia ja tehokkaampia treenejä!” 

Ilmoittaudu siis pikaisesti mukaan niin varmistat oman paikkasi! 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.