Extreme Camp ryhmävalmennus

Junnaavatko tulokset salilla paikallaan? Tuntuuko salilla rehkiminen kumiselta pakkopullalta ja koet kaipaavasi jotain uutta? Extreme camp vie suorituskykysi uudelle tasolle erilaisilla harjoitusmetodeilla. Valmennuksen tarkoituksena on hypätä omalle epämukavuusalueelle ja löytää itsestä täysin uusia ulottuvuuksia.

Valmennus on tarkoitettu jo ennestään liikuntaa harrastaville, mutta uutta inspiraatiota kaipaaville liikkujille. Valmennus sisältää yhteiset treenit 1x viikossa sekä yhteiset ulkotreenit 1x kuukaudessa, kaksi henkilökohtaista tapaamista valmennuksen aikana, sekä 2 Inbody kehonkoostumusmittausta. Tämän lisäksi voit vielä valita viikoittain yhden omaan aikatauluun sopivan harjoituksen treeniryhmän kalenterista. Yhteisillä tapaamisilla kartoitetaan liikkujan lähtö ja lopputestit, joiden ympärille on helppo rakentaa omaa kehitystä. Valmennuksen kesto on 16 viikkoa, joka mahdollistaa kevään tullen ulkona treenaamisen ja omien rajojen testaamisen myös isoimmilla laitumilla! Ota haaste vastaan ja lähde viemään suorituskykysi ja harjoittelusi täysin uudelle levelille.

Extreme Camp ohjaaja: Sanni Telaranta

27- vuotias entinen vauhdin ja vaarallisten tilanteiden päivystyksen sairaanhoitaja, nykyinen liikunta-alalla yrittävä! Oma ura on vaihtunut liikuntaan tylsällä perinteisellä tarinalla; olen aina harrastanut liikuntaa ja liikunta tuntuu omalta elämältä. MUTTA, erityistä omassa uranvaihdoksessa kuitenkin on se, että vahva hoivaviettiä ei sammutettu sairaalan parrasvaloissa, vaan tyydytystä tuo enemmän ihmisten auttaminen sairauksien ehkäisyssä ja terveyden edistämisessä.
Harrastukset: Lätkää pelaavana poikatyttönä, etsin itseäni fitnesslavoilla tekorusketuksen ja öljyn peitossa, joka lopulta toi minut tasapainoisen hyvinvoinnin pariin. Lätkänpelaajasta koville ruoan punnitus dieeteille ja sieltä armolliseen, hyvinvoivaan liikuntaan.
Kaikkea on koettu, mutta mikä tärkeintä, olen löytänyt sitä kautta intohimoni työskennellä elämän tasapainoa etsivien ihmisten kanssa. Ruoka, nukkuminen ja palautuminen on omia lemppari lapsia, joista riittäisi höpöteltävää, vaikka mullan alle saakka. Kohtuudella kaikkea on mun slogan, johon myös kaikki SISUkas valmennus perustuu.

Extreme Camp ryhmä alkaa 20.1.2022 klo 16:30.

Hinta 199€/kk = 796€ yht. Kaikki liikuntaetuudet käy myös osana maksua. 

Sisältö:
* 20 yhteistä treeniä 16 viikon aikana (4 ulkotreeniä lauantaina, erikseen sovitussa paikassa)
* Inbody mittaukset x 2
* 1 vapaavalintainen treeniryhmän tunti / vko
* 2 henkilökohtaista tapaamista valmentajan kanssa

Tähän ryhmään otamme max. 12 hlö.

Tervetuloa mukaan matkaan. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä ja vahvistamme vielä osallistumisesi ryhmään.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.