Kesän kovin BootCamp Fallkullassa

Haluatko polttaa rasvaa, kasvattaa voimatasoja ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta mukavassa seurassa? Hyvä, nimittäin tämän kesän ylivoimaisesti paras Bootcamp on täällä!

Mitä?

 • Neljän viikon Bootcamp ulkotreenit pidetään yhteistyössä Power&go gymin Fallkullan tiloissa ulkoterassilla. Osittain katetulla terassilla pystytään yhdistämään raikas ulkoilma ja monipuolinen välinekattaus hyvästä hengestä tinkimättä. Ohjauksesta vastaa
  JM Sykkeen tutut valmentajat.
 • Harjoitukset sisältävät reipasta ulkotreeniä hyvässä hengessä: toiminnallista kehonpainoharjoittelua, lihaskuntoa, liikkuvuutta ja räjähtävyyttä tehostavaa treeniä, sekä intensiivistä rasvanpolttoa.
 • Kesän aikana järjestämme 2 ryhmää
 • Ryhmä 1 aikataulu 14.5- 6.6  (8 kertaa)
  Treenit aina tiistaisin & torstaisin klo 17:00-18:00

 • Ryhmä 2 aikataulu 11.6- 4.7  (8 kertaa)
  Treenit aina tiistaisin & torstaisin klo 17:00-18:00

Boot Camp Hinta
99€/hlö /ryhmä

Paikkana toimii Power&Go salin ulkoterassi
Osoite:
Jäkälätie 12
00730 Helsinki

JM Sykkeen ulkotreenit ja Pakusalin ohjatut ulkojumpat ovat jo käsite alueella. Nyt yhdistämme parhaat elementit ja välineet ulkotreenien muodossa terassitreenien muodossa. Ei hiekkaa, ei mutaa, ei rämpimistä ja mikä parasta, vessaankin pääsee ennen treenejä :).
Tuomme terassille tutut välineet JM Sykkeen ulkotreeneistä. Kahvakuulat, pallot, köydet ja erilaiset pienvälineet otetaan mukaan ja treeneistä saadaan monipuoliset sekä haastavat kuntotasosta riippumatta.

Korvausmahdollisuus!
Jäikö treeni välistä? Ei hätää. Pääset korvaamaan väliiin jääneet treenit JM Sykkeen treeniryhmän tunneilla Malmin studiolla. Näin et missaa mitään, vaikka joku treenikerta jäisikin välistä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Ryhmät toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10

Boot Camp odottaa sinuakin!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen!

Ilmoittautuminen

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.