Aktiiviloma Kyproksella
6.-13.5.2024

Nyt on aika taas avartaa maailmaa matkailun silmin. Suvi ja Sanni suuntaa seuraavaksi Kyprokselle ohjastamaan aktiivista lomailuviikkoa. Treeniloma vailla vertaa on taas edessä. 

Kreikan saaria on koluttu vuosia, ja toinen toistaan mahtavia reissuja on päästy siellä toteuttamaan. Nyt vaihdetaan kohdetta ja kevään 2024 retki suuntaakin ensimmäistä kertaa aktiiviloman merkeissä Kyprokselle.
Nyt tämä treeniloma on virallisesti myynnissä. Kannattaa siis pistää loma-anomukset tai pitämättömät sairaslomat nyt vetämään. Tulee TAAS todella kova reissu jota ei kannata jättää väliin.

Aktiivilomia on vedetty eri yhteistyökuvioiden kanssa jo vuosia (nopeasti laskettuna 9) ja tämäkin kerta toteutetaan yhteistyössä Tjäreborgin kanssa. Vain vimpan päälle reissu kelpaa, kuitenkin järkevällä kustannuksella.
Tärkeimmät kriteerit saatiin taas kohdalleen, hieno kohde, hinta ja tietysti hyvät treenimahdollisuudet sekä sijainti.
Ilmasto keväällä on täydellinen aktiivilomailijalle. Ei liian kuuma, eikä kylmä. Ruoka ja juoma ei petä koskaan ja ihmiset on varsinkin kauden alussa vielä innolla palvelemassa turisteja :).

Suvi ja Sanni vetävät yhdessä ohjelmakattauksen. Luvassa on vesitreeniä, salitreeniä, kehonhuoltohommia ja ties mitä muuta.

Ayia Napassa sijaitseva hotelli on lähellä kaupunkia, joten silloin tällöin voi käydä kartsalla lounaalla tai päivällisellä. Nyt ei siis ole pakko sitoutua All inclusiveen, vaan voi ottaa esim. Tjäreborgin Sunprime Inclusiven, ja valita itselleen sopiva kombinatsuuni ruokailujen suhteen.

Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa asutaan keskeisellä paikalla ja lähellä Callisto Beachiä. Hotellin lähellä on muutamia kauppoja ja useita ravintoloita. Mikäli kaipaat lisää vaihtoehtoja, voit lähteä kävellen tutustumaan Ayia Napan keskustaan, jossa on paremmat ostosmahdollisuudet ja runsaasti ravintoloita. Tai lähde iltakävelylle valaistulle ja hienolle rantakadulle.

Ajankohta tällaiselle reissulle on täydellinen. Kukaan täyspäinen ei lähde treenaamaan keskellä kesää näihin maisemiin, kun kaikki on auringonpolttamaa erämaata. Keväällä nurtsi on vihreetä ja luonto kauneimmillaan. Lämpötila suomalaisille sopiva 20-30 astetta.

Treeniloma ajankohta:

Lähtö Helsinki 6.5.-13.5.2024 Sunprime Ayia Napa Suites, Kypros 

Hinta: 1 270€/henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa/ilman aterioita (Myös muita majoitusvaihtoehtoja tarjolla kun kaivaa lompakkoa syvemmälle)

TÄMÄ KAIKKI KUULUU MATKAN HINTAAN:

* Suorat lennot Helsinki-Kypros-Helsinki
* Ruokailu lentokoneessa
* Ruumaan menevä matkalaukku
* Lentokenttäkuljetukset
* Viikon majoitus Sunprime Ayia Napa
* Eri vaihtoehtoja ateriapaketteina (lisämaksu pakettien mukaan)
* Treenit JM Sykkeen Suvi Mattilan sekä Sanni Telarannan kanssa
* Tjäreborgin matkaopaspalvelut

Lisämaksusta:

  • Huone omaan käyttöön Alk. 300,-/vk
  • Aamiainen 64,-/vk
  • Sunprime Inclusive ilman lounasta 169,-/vk
  • Sunprime Inclusive sisältäen lounaan 240,-/vk
Tarkemmat kuvaukset eri ateriapaketeista löytyy alta Tjäreborgin ilmoittautumislinkin kautta.

Hotelli Sunprime Ayia Napa Suites ****

Hotelli on vain aikuisille!

Sunprime Hotels -hotellikonseptin perusajatus on se, että ilman lapsia matkustavat aikuiset voivat lomailla kaikessa rauhassa ja nauttia olostaan. Mitään ei ole pakko tehdä, jos itse niin haluat. Kuten kaikissa muissakin Sunprime Hotels -hotelleissamme, myös Sunprime Ayia Napa Suites -hotellissa huoneet ovat tyylikkäät ja kauniisti sisustetut. Treeniloma tässä hotellissa sopii kuin nenä päähän.

Hotellilla pääset nauttimaan tarkkaan valikoiduista viineistä ja hyvin valmistetuista ruuista, sillä sama omistaja pyörittää myös useita Ayia Napan parhaimmista ravintoloista. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla etukäteen jonkun suosituista ateriapaketeistamme – olet sen arvoinen.

Ilmoittaudu Tjäreborgin sivujen kautta:
https://www.tjareborg.fi/aktiivilomat/kuntoilu-ja-hyvinvointi/treeniloma-kyproksella

Suuntaa antava viikko-ohjelma.

Päivä 1: Saapuminen Helsingistä, päivällä vapaata tutustumista kohteeseen
Päivä 2: Aamulla FasciaMethod kehonhuoltotunti, illalla ohjattu lihaskuntoharjoitus kuntosalilla tai hotellin ympäristössä
Päivä 3: Aamulla ohjattu vesitreeni, illalla kehonhuoltoa ja rentoutumisharjoitus
Päivä 4: Aamulla ohjattu lihaskuntoharjoitus kuntosalilla tai hotellin ympäristössä, illalla FasciaMethod kehonhuoltotunti
Päivä 5: Vapaata oleskelua
Päivä 6: Aamulla herättelevä aamutreeni hotellin ympäristössä/kuntosalilla, illalla ohjattu vesitreeni
Päivä 7: Aamulla ohjattu lihaskuntoharjoitus kuntosalilla tai hotellin ympäristössä, illalla rentouttava mentaaliharjoitus/kehonhuolto
Päivä 8: Paluu Helsinkiin
*Huom! Viikko-ohjelma on alustava ja muutokset ovat mahdollisia.
Jos ei lomaa meinaa herua, näytä tämä ilmoitus pomolles ja ilmoittautukaa kummatkin mukaan ?.