Aktiiviloma Teneriffalla

14.11. – 21.11.2023

Marraskuu on tietysti ihanaa aikaa kotosuomessa. Vettä, räntää, ja pimeyttä riittää ahdistuneeseen mielialaan jokaiselle. Jos haluat saada viikon valonpilkahduksen alkutalven harmauteen, tulee tässä valmis ratkaisu. Lähde liikkumaan ja lataamaan aurinkoa sekä mieltä meidän kanssa Teneriffalle
Aktiivilomia on keväisin järjestetty jo kohta kymmenen vuoden ajan. Nyt on ensimmäistä kertaa mahdollista lähteä meidän matkassa myös alkutalven reissulle Teneriffalle.

Puitteet ja hotelli on valittu taas sen mukaan, että pystytään treenaamaan monipuolisesti, myös painojen ja kunnon vastuksen kanssa. Kehonhuoltoa ajatellen löytyy hotellin terassilta upea tila jossa päästään vetämään palauttavat treenit ilta-aurinkoon.

Luvassa on siis taas aimo annos luksusta, rentoutumista, hyvää meininkiä, vaihtelevia harjoituksia ja aktiivista elämäntapaa. Näistä treeneistä koostuu JM Sykkeen ja Tjäreborgin yhteistyössä järjestämä aktiiviloma. Yhdistämme ohjelmassa hikisiä treenejä kuntosalilla/altaalla sekä hotellin omalla kattoterassilla. Pidämme huolta palautumisesta rennoilla kehonhuoltotreeneillä eri teemoilla viikon aikana.

Ohjaajana toimii JM Sykkeen Suvi Mattila.

Valmentajana otan ennen kaikkea huomioon asiakkaan kokonaisuuden. Keho ei toimi ilman mieltä, mieli taas saattaa olla musta ilman toimivaa kehoa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Olen tarkka ja osittain myös vaativakin liikkeiden tekniikoista ja haastan asiakkaan tekemään treenin puhtaasti, mutta ennen kaikkea itsensä ylittäen. Vuosien kokemus eri liikuntapaikoissa, erilaisten ihmisten kanssa, sekä oma tausta ja historia ovat vahvasti muovanneet minua valmentajana ja se näkyykin vahvasti myös ohjaamisessa.

Minun kanssani toimitaan myös ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata, että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen ja fyysinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan.

Tämä matka sopii sinulle, joka haluat päästää hetkeksi irti arjesta ja nauttia hyvästä seurasta, ruuasta, treeneistä ilman hampaiden kiristelyä.

Hotelli on aikuiseen makuun tuunattu Sunprime Ocean View

Sunprime Ocean View on raikas ja moderni aikuisille suunnattu hotelli suositussa Playa de las Américasin lomakohteessa, lähellä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Lyhyen kävelymatkan päässä on myös rantakatu sekä suosittu uimaranta.

Hotellin huoneistoissa ja sviiteissä on moderni sisustus ja tyylikäs design. Kuten aina Sunprime-hotelleissa, myös tässä hotellissa hintaan sisältyy WiFi, kylpypyyhkeet ja ihanat kylpytakit, jotka lisäävät viihtyvyyttä ja mukavuutta lomailuusi.

Aktiiviloman ohjelma on suunnattu aktiivista elämäntapaa noudattaville. Viikon aikana pääset kokemaan erilaisia treenejä niin vedessä, sisällä kuin ulkonakin. Treenaamme monipuolisesti erilaisia välineitä sekä omaa kehoa hyödyksi käyttäen. Hikitreenien vastapainoksi huollamme kehoa monipuolisesti eri kehonhuoltomenetelmillä. Ammattitaitoinen valmentaja pitää huolen, että treenit tehdään turvallisesti, mutta myös itsesi ylittäen. Viikkoon mahtuu yhteensä 10 treeniä ja 1 kokonainen vapaapäivä, jonka voit viettää parhaiten valitsemallasi tavalla, joko rentoutuen, spa-hoitoja nauttien tai vaikkapa kaupungilla ostoksia tehden.

Treenit pidetään aamupäivisin sekä alkuillasta, yhden treenin kesto 45-75 min.

Mukaan lomalle tarvitset sisä- sekä ulkoliikuntaan sopivat kengät, liikuntaan sopivat vaatteet, juomapullon ja hikipyyhkeen. JM Syke toimittaa jumppamatot kaikille osallistujille.

Mukaan voit lähteä yksin, kaksin tai vaikkapa yhdessä isommankin seurueen kanssa. Ikäraja hotelliin on 16 vuotta.

Paikkoja tälle matkalle on vain 15, joten kannattaa tehdä varaus pikaisesti niin varmistat oman paikkasi. 

Esimerkki aktiivilomapäivästä

klo 9.00 Lihaskuntoharjoitus ulkona ja/ tai kuntosalilla
klo 17.30 FasciaMethod kehonhuoltotunti hotellin kattoterassilla

Aktiiviloman tarkempi päiväkohtainen ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua.

Matkan hinta

Kahden hengen huone 1 345,- hlö (Classic studio, 1 huone, parveke ympäristön suuntaa)
Kahden hengen huone yhdelle 1 685- hlö (Classic studio, 1 huone, parveke ympäristön suuntaa)

Jos olet lähdössä yksin matkalle, tulee sinun varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneessa.

Hintaan sisältyy:

  • Edestakaiset lennot Helsingistä Teneriffalle / Asiallinen lentoaikatulu: 7:45 lähtö = koko päivä vielä edessä kohteessa, ja paluu lähtö puolen päivän aikaan. Ehtii rauhassa nauttia aamupalan ja illaksi kotiin.
  • Ateriat lennoilla (Sunclass menu)
  • Matkatavarat lennolla (25 + 5 kg)
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Majoitus 7 vrk valitussa huonetyypissä
  • Monipuolinen viikko-ohjelma Suvin ohjastamana
  • Hyvä meininki
  • Rutkasti enemmän valoa kuin Suomessa

Lisämaksusta:

Jos etsit varauslomaketta, se löytyy Tjäreborgin sivuilta KLIKKAA TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan taas viimesen päälle reissulle!