Yrityksille

Palvelut yrityksille

Järjestämme erilaisia kokonaisuuksia yrityksille yksittäisistä kuntotestaus tai TYKY/TYHY-päivistä aina pidempiaikaisiin valmennuskokonaisuuksiin.

Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa pystymme järjestämään suuretkin kokonaisuudet ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti.

Kaikki kurssimme, workshopit ja valmennukset ovat myös saatavissa yrityksellenne räätälöitynä kokonaisuutena. Valmennukset, kurssit ja testaukset voidaan järjestää yrityksen omissa tiloissa, meidän tiloissa, tai yhteistyökumppaneidemme tiloissa.

Alta löydät esimerkkejä palveluistamme yrityksille, ryhmille ja seuroille.

JM Syke kuntokartoitus

Hinta alkaen 80€/hlö + alv / Yrityksen tiloissa 100€/hlö + alv (Henkilömäärä 20-50)

Sisältö:

•Polkupyöräergometritesti
•InBody 720 -kehonkoostumusmittaus
•UKK – 30 s. lihaskuntotestit (jalat, ylävartalo, vatsa, selkä)
•UKK – liikkuvuustestit
Testin kesto noin 45min + suullinen ja kirjallinen palaute n. 15 min

Inbody 720 kehonkoostumusmittaus

Hinta alkaen 25€/hlö + alv / Yrityksen tiloissa 30€/hlö + alv (Henkilömäärä 20-50)

Mittaus tarjoaa monipuoliset ja yksityiskohtaiset tulokset kehon koostumuksesta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on erittäin motivoivaa ja mielenkiintoista. Yrityksille mittaus tarjoaa kustannustehokkaan ja helpon tavan pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista.

InBody 720 on helppokäyttöinen ja luotettava. InBody720 ei käytä tuloksia laskiessaan oletuksia sukupuoleen tai ikään liittyen, vaan ilmoitetut tulokset perustuvat 100%:sti mittaukseen. Tämä on tärkein mittauksen validiuteen vaikuttava ominaisuus. Mittaaminen InBody720:llä on nopeaa, se tapahtuu minuutissa. Mittauksen jälkeen laite tulostaa monipuolisen ja selkeän A4-raportin, jonka asiakas saa mukaansa valmentajamme kehitysehdotuksien lisäksi.

Firstbeat – Hyvinvointianalyysi

Hinta alkaen 110€/hlö + alv. Mittaus voidaan toteuttaa ympäri Suomen.

Firstbeat – Hyvinvointianalyysi on elämäntapojen terveysvaikutuksia todentava työkalu terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisille. Hyvinvointianalyysin  avulla opitaan tunnistamaan yksilöllisiä hyvinvointia tukevia sekä kuluttavia elämäntapoja, jotta asiantuntijan on helpompi kohdentaa toimenpiteet asiakkaan auttamiseksi. Tarkoituksena on löytää kullekin yksilölle parhaiten soveltuvia tapoja hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi.

Privaattitunnit alkaen 150€/h

Viikkotunnit yritykselle joko meidän tiloissa tai yrityksen omissa tiloissa.
Satsaa laatuun ja ammattitaitoon. Hyvät tunnit, joilla saavutetaan tuloksia vetää myös henkilöstön mukaan.

Valmiit Workshopit

Toimistoduunarit kuntoon / Kesto n. 3h / Hinta 990€ + alv / Yrityksen tiloissa 1200€ + alv. (Maksimi osallistujamäärä 15)

Toimistoduunarit kuntoon -workshopin ohjaajina toimivat fysioterapeutti Sini Tirkkola ja personal trainer Suvi Mattila. Workshopin aikana opit ryhdin ja kehonhallinnan merkityksestä töissä ja harrastuksissa. Saat ohjeita monipuoliseen, helposti toteutettavaan ja toimintakykyä parantavaan harjoitteluun sekä vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Workshop on käytäntöpainotteinen, ja sen aikana opetamme sinua välttämään yleiset sudenkuopat ja näkemään asiat uudella tavalla.

Lantio Haltuun / Kesto n. 3h / Hinta 990€ +alv / Yrityksen tiloissa 1200€ + alv.
(Maksimi osallistujamäärä 15)

Lisää tietotaitoasi ja tule innostumaan lantion ja keskivartalon voiman, hallinnan ja liikkuvuuden harjoittelusta asiantuntevassa ohjauksessa! Tule hiomaan tekniikkasi tehokkaaksi ja turvalliseksi! Ohjaajina toimivat fysioterapeutti Sini Tirkkola ja personal trainer Suvi Mattila.

Käymme läpi perinteisiä pakaroiden ja keskivartalon harjoituksia ja opetamme sinua välttämään yleiset virheet. Hyödynnämme myös tämän hetken uusinta tutkimustietoa ja tuoreita ideoita maailmalta, jotta saisit harjoitteluusi uusia näkökulmia ja lisää tehoa. Korostamme harjoittelussa yksilöllisyyttä ja ohjaamme kaikki harjoitukset juuri sinun kehoasi kuunnellen.

Pömppö Piukaksi / Kesto n. 4h / Hinta 1200€ + alv / Yrityksen tiloissa 1500€ + alv.
(Maksimi osallistujamäärä 15)

Pömppö piukaksi -workshopin ohjaajina toimivat fysioterapeutti Sini Tirkkola ja personal trainer Suvi Mattila. Workshopin aikana pääset testaamaan mm. ultraäänikuvantamisen avulla oman keskivartalosi ja lantionpohjan lihastesi toimintaa ja saat paljon ohjeita harjoitteluun – olipa kyseessä oireiden ennaltaehkäisy tai kuntoutus. Tämän workshopin jälkeen ymmärrät paremmin, mistä ongelmat johtuvat, ja miten niitä voidaan hoitaa. Opit tekemään sinulle sopivat harjoitukset oikein ja tehokkaasti, ja kehonhallinnan parannuttua huomaat eron varmasti niin kotona, töissä kuin harrastuksissakin!

Ryhmä- ja yksilöohjauksen yhdistämisen ansiosta saat tarkkaa tietoa omasta kehostasi ja oikeat harjoitukset juuri sinulle, mutta hyödyt myös muiden kokemuksista, kysymyksistä ja ideoista.

Pömppö piukaksi -workshop sopii erityisen hyvin raskaana oleville ja synnyttäneille, mutta siitä hyötyvät kaikki, jotka tietävät tai epäilevät kärsivänsä lantionpohjan tai vatsan alueen lihasten toimintahäiriöistä. Workshop sisältää testauksia ja ohjausta sekä ryhmässä että yksilöllisesti. Saat workshopista kirjallisen materiaalin, jonka vinkkien avulla pystyt hyödyntämään saamiasi oppeja vielä pitkään jatkossakin.

Kaikkiin workshoppeihin liittyy myös kattava materiaali, joka jaetaan kaikille osallistujille. Workshopit sopivat näppärästi esim. hyvinvointipäivään tai tapahtumaan työpäivän aikana. Pidä huolta työntekijöistä ja varaa ajankohtaiset workshopit tai testit omalle työpaikallesi.

Jätä alle yhteystietosi ja toiveesi, niin olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.