JM Syke valmentaja: Suvi Mattila

Kuka minä olen?

Olen 40- vuotias kolmen lapsen äitisuvi mattila ja personal trainer. Liikunnasta tuli ammatti oman harrastuneisuuden kautta, ensin ryhmäliikuntaohjaajan muodossa. Vuonna 2010 valmistuin FAF:n lisensoiduksi personal traineriksi. Nyt kymmenen vuoden ajan olen oppinut itsestäni ja muista ihmisistä valtavasti.
Vuosiin on mahtunut paljon vastoinkäymisiä, jotka ovat saaneet minussa itsessäni aikaan muutosprosessin, sekä mahdollistaneet itsetutkiskelun siitä kuka minä oikeastaan olen?

Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. Usein muutamme ulkoisen olemuksen rinnalla asiakasta sisältä käsin koska vain silloin muutos on pysyvää. Onkin mieletöntä huomata henkinen kasvu omissa asiakkaissa ja olla ylpeä heidän saavutuksistaan.

Oma treenaaminen on muuttunut vuosien varrella radikaalisti. Aikaisemmin liikuin paljon enemmän kun ohjasin ryhmäliikuntatunteja. Pakonomainen tarve liikkumiseen, jotta näyttäisin hyvältä tai painoni pysyisi kurissa on melkein selätetty. Tällä hetkellä liikun ja teen sitä mikä minusta tuntuu hyvältä ja mistä nautin. Edelleen ohjaan jumppia ja käyn salilla. Näiden kaikkien edelle kuitenkin menee oma jaksaminen ja hyvinvointi. Kaikkein ihaninta on itse päästä hyvän ohjaajan tunnille jossa musiikki ja jalat vie ja pääsee hieman irroittelemaan!

Pyrin kouluttautumaan koko ajan lisää. Viimeisin iso kokonaisuus on suomalaisten fysioterapeuttien kehittelemä ProMethod ja FasciaMethod-konseptit. ProMethod antaa työkaluja asiakkaan kokonaisvaltaiseen, tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen. Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet.
FasciaMethod on kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan ja lisätyökalu yksilövalmennukseen. FasciaMethodissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.

Tämän lisäksi osaamisalueena on vatsalihasten, lantionpohjan ja koko lantion alueen ongelmat.

“Kaikki on mahdollista, sinä itse päätät miten”

Jos haluat valmentajan joka valmentaa sinua pintaa syvemmältä, ota rohkeasti yhteyttä.
Ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton!

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!