Valmentajaesittely: Pasi Koivukari

Kuka minä olen?

Olen 35- vuotias, päätoiminen valmentaja. Valmistuin vuonna 2005 kisakallion urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi. Siitä lähtien olen toiminut valmennus ja liikunanohjaus tehtävissä. Matkan varrella tullut käytyä useita eri lisäkoulutuksia, mm. personal trainer, kehonpainoharjoittelu, kahvakuula. Henkilökohtaisten- ja ryhmävalmennusten lisäksi toimin myös HSK:n muodostelmaluistelijoiden fysiikkavalmentajana.

Valmennusfilosofiani on kehittynyt vuosien varrella kun kokemusta ja oppia on tullut lisää. Lähden aina asiakkaan kanssa liikkeelle samalla idealla kuin rakennusmestari uudella työmaalla – perustukset ensiksi kuntoon. Kun pohjatyöt on tehty kunnolla, keho kuin myöskin talokin, kestävät kuormitusta huomattavasti paremmin.

Nykyään ihmisillä on vain valitettavan usein erilainen asenne, halutaan kaikkitännehetinyt ja yritetään mennä siitä mistä aita on matalin. Lyhyenä esimerkkinä, jos kehossa on jokin liikkumista / liikettä rajoittava tekijä (vamma, huono liikkuvuus yms.) niin ei pyritäkään korjaamaan sitä vaan tehdä jotain muuta jota pystytään ja ongelma on näin korjattu. Tällä tavalla kun jatketaan tarpeeksi pitkään tulee yleensä vastaan pidempi pakkolepo.

Aina pitäisi muistaa miettiä, miksi mitäkin tehdään? Mikä on harjoituksen tavoite? Eikä vaan tehdä sen takia kuin muutkin tekee tai kun tämä nyt sattuu olemaan muodissa tällä hetkellä. Pystyt kyllä ihan hyvin kehittymään harjoittelussasi vaikka et aloitakaan päivääsi bulletproofkahvilla ja kuusenkerkkäacaimarjasmoothiella :).

Määrä ei korvaa laatua!

Pasi

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle