Valmentajaesittely Miikku

Heippa!

Olen Miira-Mari, mutta Miikkuna minut tunnetaan. Olen Imatralta lähtöisin ja Savonlinnan kautta Helsinkiin päätynyt ilopilleri, jolle liikunta ja terveelliset elämäntavat sopivan rennolla fiiliksellä ovat intohimo sekä elämäntapa. Tämän vuoksi päädyinkin työskentelemään liikunnan ja hyvinvoinnin saralla ja taskustani löytyvät lähihoitajan, liikunnan ammattitutkinnon sekä personal trainerin todistukset. Olen energinen taskuraketti, joka puhuu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta ja tunnetaan positiivisesta elämänasenteesta.

Koko pienen ikäni olen urheillut ja harrastanut monia eri lajeja, jopa useita samaan aikaan. Lentopallo nousi kuitenkin päälajikseni ja sitä pelasinkin aina 16 – vuotiaaseen saakka, kunnes kuntosaliharjoittelu vei sydämeni. Tänä päivänä liikun hyvin monipuolisesti omaa kehoa vahvistaen ja kuunnellen. Tällä hetkellä nautin itseni haastamisesta kuntosalilla sekä akrobatiavoimistelun ja kehonpainoharjoittelun parissa.

Valmentajana olen vaativan kannustava ja aina asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet huomioon ottava. Haluan auttaa asiakkaita pääsemään tavoitteisiinsa ja ennen kaikkea nauttimaan liikunnasta ja löytämään oman kokonaisvaltaisesti paremman hyvinvoinnin. Turvallinen ja tehokas harjoittelu, asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja ripaus huumoria ovat valmennukseni perusta.

Tervetuloa tapaamaan minut Malmille JM Syke Studiolle.

  • Toivottu ajankohta tapaamiselle

Valmentajaesittely Miikku