Toimistoduunarit kuntoon -workshop

  • Ovatko niska, hartiat tai selkä jumissa?
  • Eikö pelkkä sähköpöytä tai satulatuoli auta kipuihin ja jäykkyyteen?
  • Kaipaatko vinkkejä ryhtiin tai harjoitteluun?
  • Toivotko helppoja ideoita hyvinvointisi ylläpitoon työpäivän aikana?

…Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lisää tietotaitoasi selän, rintakehän ja hartiaseudun liikkuvuuden, hallinnan ja lihaskunnon harjoittelusta asiantuntevassa ohjauksessa! Opi parantamaan ja ylläpitämään fyysistä hyvinvointiasi ja huomaa, kuinka se parantaa myös työpäiviäsi!

Toimistoduunarit kuntoon -workshopin ohjaajina toimivat fysioterapeutti Sini Tirkkola ja personal trainer Suvi Mattila-Uusinarkaus. Workshopin aikana opit ryhdin ja kehonhallinnan merkityksestä töissä ja harrastuksissa. Saat ohjeita monipuoliseen, helposti toteutettavaan ja toimintakykyä parantavaan harjoitteluun sekä vaivojen ennaltaehkäisyyn.

Workshop on käytäntöpainotteinen, ja sen aikana opetamme sinua välttämään yleiset sudenkuopat ja näkemään asiat uudella tavalla.

Toimistoduunarit kuntoon -workshop koostuu lyhyestä teoriaosuudesta ja monipuolisesta käytännönosuudesta. Saat workshopista kirjallisen materiaalin, jonka vinkit pystyt siirtämään heti omaan harjoitteluusi.

Ps. Jotta voimme auttaa juuri sinua mahdollisimman hyvin, kuulemme mielellämme jo etukäteen toiveistasi, haasteistasi tai mietteistäsi työhyvinvointiin, ergonomiaan ja mahdollisiin vaivoihin liittyen. Voit lähettää kysymyksesi ja/tai tarinasi osoitteeseen sini.tirkkola(at)fysionova.fi.

Varaa siis paikkasi ja ota askel kohti kivutonta arkea!

Seuraava workshop järjestetään 2017

JM Syke Studio:
Malmin raitti 17 (B-rappu, 4.krs)
00700 Helsinki

Hinta 85 €/osallistuja 

Jätä yhteystietosi ja ilmoittaudu mukaan.

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!