Terhakka tarakka -workshop

Haluatko pyöreyttä ja poweria peppuun?

Eivätkö nykyiset pakara- tai keskivartalotreenisi tunnu tepsivän?

Aiheuttaako harjoittelu kipuja alaraajoissa tai selässä?

Toivotko uusia ideoita, vinkkejä tai motivaatiota harjoitteluun?

…Kiinnostuitko?

Lisää tietotaitoasi ja tule innostumaan pakaran ja keskivartalon voiman, hallinnan ja liikkuvuuden harjoittelusta asiantuntevassa ohjauksessa! Tule hiomaan tekniikkasi tehokkaaksi ja turvalliseksi!

Terhakka tarakka -workshopin ohjaajina toimivat urheilufysioterapeutti Sini Seppälä ja personal trainer Suvi Mattila. Workshopin aikana opit lantion merkityksestä harjoittelussa ja saat eväitä tehokkaaseen, monipuoliseen ja turvalliseen treeniin.

Käymme läpi tehokkaita pakaroiden ja keskivartalon harjoituksia ja opetamme sinua välttämään yleiset virheet. Workshopissa opit myös itsellesi sopivia tukiharjoitteita, jotta saisit harjoitteluusi lisää tehoa ja tekniikan kuntoon. Korostamme harjoittelussa yksilöllisyyttä ja ohjaamme kaikki harjoitukset juuri sinun kehoasi kuunnellen.

Terhakka tarakka -workshop tarjoaa siis uutta kaikille: sunnuntailenkkeilijöille, urheilijoille sekä urheiluvammoista tai kivuista kärsiville.

Terhakka tarakka -workshop koostuu lyhyestä teoriaosuudesta ja monipuolisesta harjoitteluosuudesta. Saat workshopista kirjallisen materiaalin, jonka vinkkien avulla pystyt hyödyntämään saamiasi oppeja vielä pitkään jatkossakin.

Ps. Jotta voimme auttaa juuri sinua mahdollisimman hyvin, kuulemme mielellämme jo etukäteen toiveistasi, haasteistasi tai mietteistäsi lantion alueen ja keskivartalon harjoitteluun liittyen. Voit lähettää kysymyksesi ja/tai tarinasi osoitteeseen sinikrista.seppala@gmail.com. Ota yhteyttä myös, jos olet epävarma workshopin sopivuudesta tilanteessasi ja jätä puhelinnumerosi, jos toivot Sinin soittavan sinulle.

Varaa siis paikkasi ja ota askel kohti parempia treenejä! Pistä kalenteriin:

Su 20.5.2018 klo 10-13

JM Syke Studio:
Malmin raitti 17 (B-rappu, 4.krs)
00700 Helsinki

Hinta vain 89€/osallistuja, Early bird -hinta (4.5. asti) 69€!

Ilmoittaudu mukaan heti. Paikkoja on erittäin rajoitetusti.