Syksyllä tapahtuu

Vielä ei luovuteta kesän suhteen vaan nautitaan lämpimistä keleistä niin pitkään kun niitä meille suodaan.

Nyt on kuitenkin hyvä hetki olla hereillä ja miettiä mitä lomien jälkeen tapahtuu.
Syksyn aikana meillä tapahtuu enemmän kuin koskaan aikaisemmin, joten olethan tarkkana ja liityt myös Facebook – tykkääjiimme mikäli et sitä vielä ole tehnyt?

Karista kesäkilot

Karista kesäkilot alkaa elokuun 16. ja 17. päivä kahdella ryhmällä. Toinen ryhmä on jo täyttynyt ja vielä löytyy paikkoja 17.päivä alkavalle 3kk kurssille. Varaa oma slottisi pikapuolin niin varmista oman paikkasi kurssilla.

Ryhmävalmennus

Hyvän vastaanoton saanut ryhmävalmennuskonseptimme jatkuu laajennetun ohjelman mukaisesti syksyllä. Kesän aikana tunneille oli tunkua enemmän kuin osasimme etukäteen odottaa. Syksyyn tulemme kalenteriin lisäämään tunteja tarpeen vaatiessa.

Oletko itse kyllästynyt tahkoamiseen ilman tuloksia? Tervetuloa testaamaan, miltä tuloksiin tähtäävä treeni tuntuu, vaikka joka päivä!

Fat Fighters Club starttaa uudella ryhmällä 26.9. 
Lähde pudottamaan painoa tehokkaalla ja järkevällä tavalla.

 

Näiden lisäksi on syksyllä tulossa Suvin ja fysioterapeutti Sinin workshoppeja:

  1. Toimistoduunarit kuntoon, (27.8. klo 10-13) jossa paneudutaan yleisimpiin päätetyötä tekevien ongelmakohtiin, sekä niiden omatoimiseen hoitoon ja harjoitteluun.
  2. Lantio haltuun, (1.10. klo 10-13) joka paneutuu nimenomaan lantion/pakaran ongelmiin ja niiden hoitoon. Edellinen lantio haltuun workshoppi sai loistavan palautteen ja nyt Suvi ja Sini ovat vielä hioneet sisältöä, joten luvassa on varmasti kovaa settiä!
  3. Pömppö piukaksi, (5.11. klo 10-14) jossa keskitytään vatsalihasten ja lantionpohjan lihasten toimintahäiriöihin ja harjoitteluun. Mukana myös ultaäänikuvantaminen!

Kaikki workshopit järjestetään alkaen lauantai aamupäivisin. Kesto 3-4h/workshop.

Ilmoitamme workshoppien päivämäärät elokuun alkuun mennessä. 

Mikäli haluat jo ilmoittautua tai kysellä workshopeista lisää, voit olla Suviin yhteydessä
suvi(at)jmsyke.fi tai 040-5343343