SuperSarja tulee. Oletko valmis? Junnaako sun salitreenit paikallaan, oletko treenannut jo vuosia saman ohjelman, samojen liikkeiden ja ohjeistusten kanssa? Kaipaisitko harjoitteluusi muutosta, boostia tai ripauksen lisää motivaatiota?

Oletko kuullut koskaan SUPERSARJASTA? Supersarja on yksi erikoistekniikoista, joilla tehostetaan lihaskuntoharjoittelua. Meillä SUPERSARJA on uusi pienryhmä, jossa kehität oman harjoittelusi seuraavalle tasolle. Tässä valmennuksessa yhteiset tapaamiset ovat aina keskiviikkoisin klo 18:30, jolloin harjoitellaan tehokkaasti koko kroppa läpi. Tämän lisäksi osallistujat saavat omatoimiseen harjoitteluun harjoitusohjelman, sekä yhden henkilökohtaisen tapaamisen valmentajan kanssa, jonka avulla voidaan suunnitella juuri sinun harjoittelua paremmin. Meillä JM Sykkeellä omatoimiharjoitteluun voi varata koko salin käyttöön aina sunnuntaisin omaan tai vaikka perheen kanssa treenaamiseen.

Lihaskuntoharjoittelu vaatii kehitykseensä pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta ja erilaisia ärsykkeitä. Harjoittelun lisäksi kehityksen tärkein kulmakivi on oikeanlainen ravinto ja riittävä proteiinin saanti. Tässä pienryhmässä suunnitelmallisen harjoittelun lisäksi ryhmäläiset saavat ohjeet harjoittelua ja kehitystä tukevaan ravitsemukseen.

Oletko valmis potkimaan itsesi seuraavalle tasolle?

Ryhmä on suunnattu juuri sinulle, kenen treenit näyttää viikosta toiseen samalta ja kehitys sen myötä pysähtynyt jo aikapäivää sitten.

Supersarja sisältää 1 yhteiset treenit aina keskiviikkoisin klo 18:30. Oman harjoitusohjelman omatoimiharjoitteluun, ravitsemusohjelman harjoittelun tueksi, 3 kehonkoostumusmittausta koko valmennuksen aikana, jonka avulla seurataan kehittymistä. Näiden lisäksi ryhmään kuuluu myös 1 henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa, jolla voidaan hieroa esim. ruokavaliota tarkemmin kuosiin.

SuperSarja ryhmä alkaa.
Keskiviikkona 17.1.2024 klo 18:30

Ryhmään kuuluu myös toinen vapaavalintainen tunti treeniryhmän kalenterista. Näin treenaat 2 krt viikossa ohjatusti valmentajan silmien alla. Monipuolisesta kalenterista voit valita itselle sopivan toisen viikkotunnin. Treeniryhmän tunneilla voit myös korvata tunteja, mikäli oman ryhmän tunneista joku jää välistä.

Ryhmävalmennus kestää 20 viikkoa jonka aikana yhteisiä tapaamisia on 20.
Harjoitukset pidetään kaikki huippuunsa viritetyllä yksityisellä JM Syke Studiolla Malmilla.
Inbody mittauksilla pidetään huolta siitä, että kehitys jatkuu oikeaan suuntaan.

Alustava viikko-ohjelma. Lopullinen suunnitelma tarkentuu ryhmän tarpeiden mukaisesti. 

Viikot 1-4: Valmistautuminen ja omien tavoitteiden asettelu

 • Liikkuvuus- ja kehonkoostumusmittaukset
 • Henkilökohtainen tavoitteiden asettaminen
 • Ohjelman esittely ja ryhmän sitouttaminen
 • Harjoittelun perusteet ja tekniikkakorjaukset

Viikot 5-8: Voimaharjoittelun syventäminen

 • Yksilölliset voimaharjoitusohjelmat
 • Progressiivinen kuormitus ja harjoitustehon optimointi
 • Ravitsemuksen merkitys voimantuotossa
 • Palautumisen edistäminen

Viikot 9-12: Kestävyyskunnon parantaminen

 • Intervalliharjoittelun (HIIT) ja kestävyysharjoittelun yhdistäminen
 • Sykkeen hallinta ja harjoittelun monipuolistaminen
 • Ravitsemus energiantarpeen mukaan
 • Stressinhallinta ja lepopäivät

Viikot 13-16: Liikkuvuuden ja Tasapainon Kehittäminen

 • Liikkuvuusharjoitukset ja niiden integroiminen harjoitusohjelmaan
 • Tasapainoharjoittelun merkitys loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä
 • Henkinen valmistautuminen haasteisiin ja epäonnistumisiin (kiputilat, loukkaantumiset jne.)

Viikot 17-20: Huipentuma ja Jatkosuunnitelmat

 • Viimeiset tehokkaat harjoitukset
 • Arviointi ja vertailu alkutilanteeseen
 • Jatkosuunnitelmat ja ylläpitävä harjoittelu

Ryhmän ohjaa Sanni Telaranta

30- vuotias entinen vauhdin ja vaarallisten tilanteiden päivystyksen sairaanhoitaja, nykyinen liikunta-alalla yrittävä! Oma ura on vaihtunut liikuntaan tylsällä perinteisellä tarinalla; olen aina harrastanut liikuntaa ja liikunta tuntuu omalta elämältä. MUTTA, erityistä omassa uranvaihdoksessa kuitenkin on se, että vahva hoivaviettiä ei sammutettu sairaalan parrasvaloissa, vaan tyydytystä tuo enemmän ihmisten auttaminen sairauksien ehkäisyssä ja terveyden edistämisessä.
Harrastukset: Lätkää pelaavana poikatyttönä, etsin itseäni fitnesslavoilla tekorusketuksen ja öljyn peitossa, joka lopulta toi minut tasapainoisen hyvinvoinnin pariin. Lätkänpelaajasta koville ruoan punnitus dieeteille ja sieltä armolliseen, hyvinvoivaan liikuntaan.
Kaikkea on koettu, mutta mikä tärkeintä, olen löytänyt sitä kautta intohimoni työskennellä elämän tasapainoa etsivien ihmisten kanssa. Ruoka, nukkuminen ja palautuminen on omia lemppari lapsia, joista riittäisi höpöteltävää, vaikka mullan alle saakka. Kohtuudella kaikkea on mun slogan, johon myös kaikki SISUkas valmennus perustuu.

SuperSarja ryhmä alkaa.
Keskiviikkona 17.1.2024 klo 18:30

Hinta 149€/kk = 745€. Tai vaihtoehtoisesti 179€/kk = 895€,  joka sisältää rajattoman oikeuden treeniryhmän tunteihin valmennuksen ajaksi.

Ryhmään otetaan vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu pikaisesti niin varaat oman paikkasi ryhmän mukana.
Vain sitovat ilmoittautumiset. Noudatamme yleisiä peruutusehtoja.

Ilmoittautuminen Sanni

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.