Street Workout harjoittelu

UUSI KAUSI ALKAA TORSTAINA 5.9.2019 klo 16:30

ILMAISET NÄYTETUNNIT 22.8. sekä 29.8. klo 16:30 alkaen.

UUSI KAUSI, UUSI OHJAAJA SEKÄ TÄYSIN UUDET HARJOITUSMETODIT!

Syyskaudella 2019 jatkamme Street Workoutia nuorten kanssa (11-15 vuotiaat). Tähän luovaan harjoittelumuotoon voidaan yhdistää elementtejä parkourista, voimistelusta ja kehonpainoharjoittelusta. Yleensä tämä monipuolinen harjoittelu mielletään ulkona tehtäväksi, mutta meidän ilmasto asettaa harjoittelumuodolle lieviä haasteita. Nyt tuomme omalle Studiollemme Malmille tämän loistavan harjoittelumuodon todella monipuolisella kattauksella.

street workout

Street Workout sopii kaikille

Monipuolinen harjoittelu sopii hyvin täydentäväksi harjoitteluksi muille lajeille, sekä antaa hyvän pohjan viedä muuta harjoittelua myös seuraavalle tasolle. Aktiivinen lihashuolto on myös hyvä aloittaa nuoresta iästä lähtien ja painotamme harjoittelun lisäksi myös kehoa huoltavia harjoituksia.

Mitä tunneilla tapahtuu?

Kurssilla tutustutaan erilaisiin rekkitangoilla, puolapuilla, nojapuilla ja maassa tehtäviin liikkeisiin, sekä opitaan kehonpainoharjoittelun perusteita. Tunnit koostuvat lämmittelystä, eri välineillä tehtävistä harjoitteista ja Street Workout -liikkeistä sekä lyhyestä loppuverryttelystä. Tunneilla opetellaan myös kehonpainoharjoittelussa käytettävien voimaliikkeiden tekniikoita. Street Workout on laji jossa tehdään näyttäviä dynaamisia ja staattisia liikkeitä. Tällä kurssilla pääset tutustumaan lajiin ja oppimaan näitä liikkeitä sekä kuinka haastavampia liikkeitä kannattaa lähteä treenaamaan. Kurssilla opitaan myös toisten kannustamista ja Street Workoutin yhteissöllisyyttä!

Liikunnan “funfactor”

Meidän mielestä kaiken liikunnan pitää olla ensisijaisesti hauskaa. Tätä painotamme kaikessa treenaamisessa meillä. Oli kyse sitten yksilöistä tai ryhmistä uskomme liikunnan positiiviseen vaikutukseen. Ihminen tekee sitä, minkä kokee hauskaksi. Mitä aikaisemmin liikunnasta tulee hauska ja mukava tapahtuma itselle jo lapsena, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se myös jatkuu vanhemmalla iällä.

Harjoittelusta ja tuntirakenteista vastaa Enni Rautiola. Uudistuksen myötä saamme myös lajia pitkään harrastaneen Enni Rautiolan mukaan remmiin ottamaan vastuun jatkossa tuntien ohjaamisesta sekä kehittämisestä.
Enni nappasi Street Workoutin SM-hopeaa kesällä 2019, joten tietoa, taitoa sekä makeita temppuja on varmasti luvassa.
Enni on myös fysioterapeutti, joten treenit tullaan varmasti vetämään myöskin turvallisesti kehoa säästäen ja huoltaen.

Enni Rautiola street workout

Maksimi ryhmäkoko on 14 nuorta!

Syyskausi 2019 alkaa torstaina 5.9.2019 klo 16:30 ja kestää 12.12.2019 saakka.

Syyskauden harjoittelun hinta 249€/hlö.

Varausmaksu 50€, joka maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Varausmaksulla varmistat paikkasi harjoitteluryhmässä.  Varausmaksua ei makseta takaisin! Harjoittelukauden maksu (vähennetään varausmaksu) tulee kauden ensimmäisten viikkojen aikana.

Hinta sisältää kaikki kauden 14 ohjattua treeniä.
Max. ryhmäkoko on 14 hlö.

Kaikki tunnit järjestetään Studiollamme Malmilla tai mahdollisuuksien ja säiden mukaan ulkona läheisissä puistoissa.
Osoite:
JM Syke Studio
Malmin raitti 17 | B-porras | 4krs.
00700 Helsinki

Ilmoita oma lapsesi mukaan hauskaan ja kehittävään harjoitteluun täyttämällä alla oleva lomake:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Street Workout Nuorille