Street Workout harjoittelu

Treenit aina perjantaisin klo 17:30 – 19:00

ILMAISET TUTUSTUMISTREENIT 28.8. & 4.9.

Tunneille pääset mukaan kertahinnalla 15€/krt, tai ostamalla 10 – kortin, hinta 120€.

Kurssilla käydään läpi ja opetellaan sekä kerrataan niin Street Workoutin perusteita, kuin haastavampiakin liikkeitä. Viimeistään kurssin jälkeen tiedät varmasti mitä Street Workout on, ja olet saanut paljon ideoita myös omiin koti- ja ulkotreeneihin. Kurssi sopii sinulle erityisen hyvin, jos sinulla jonkin verran treenitaustaa esimerkiksi kuntosalilta. Kurssille ovat kuitenkin tervetulleita kaikki, joilla tavoitteena on ollut esimerkiksi leuanveto, vaikka ensimmäinenkään ei vielä ennen kurssia menisi!

Mitä Street Workout on?

Street Workoutin perusajatuksena on, että koko maailma on yhtä kuntosalia. Halusitpa siis tutustua lajiin paremmin, ideoita koti- tai oheistreeniin tai saada vinkkejä kehonpainotreenaamiseen ja esimerkiksi leuanvetoihin, punnerruksiin tai käsilläseisontaan ja muihin Street Workout -liikkeisiin, sopii tämä kurssi sinulle.

Syksyn kurssilla käydään läpi leuanvetojen, punnerrusten ja dippien erilaisia variaatioita niin, että jokainen kurssilainen löytää varmasti itselleen sopivat tavat treenata. Kurssilla tutustutaan myös muihin yleisimpiin Street Workout liikkeisiin ja käydään läpi, kuinka näitä voi lähteä treenaamaan. Kurssilla myös aloitetaan treenaamaan myös haastavampia liikkeitä kohti!

Kurssilla ohjaajana toimii Fysioterapeutti, Physiotrainer & Street Workout -kilpailija Enni Rautiola (Instagramissa @ennirautiola), joka pitää huolen, että liikkeet tehdään järkevillä suoritustekniikoilla ja jokaisen kurssilaisen taitotasoon tarvittaessa eriyttäen.

 

Kurssin jälkeen:

  • Tiedät mitä Street Workout tarkoittaa ja olet päässyt tutustumaan lajiin.
  • Ymmärrät hyvien suoritustekniikkojen merkityksen harjoittelussa.
  • Saat pohjan, jolla voit lähteä harjoittelemaan myös itsenäisesti, esimerkiksi ulkotelineillä, kotona tai kuntosalilla.
  • Opit Street Workoutin perusliikkeistä ja löydät itsellesi ehkä useammankin uuden tavoiteliikkeen.
  • Olet päässyt harjoittelemaan kehonhallintaa monipuolisesti ja saat lisää voimaa ja kehonhallintaa, jolloin harjoittelu on jatkossa entistäkin mielekkäämpää!

Syyslomaviikolla (vko 42) ei treenejä!

Max. ryhmäkoko on 10 hlö.

Varaa oma paikkasi tunnilta kalenteristamme.

Kaikki tunnit järjestetään Studiollamme Malmilla tai mahdollisuuksien ja säiden mukaan ulkona läheisissä puistoissa.
Osoite:
JM Syke Studio
Malmin raitti 17 | B-porras | 4krs.
00700 Helsinki

Street Workout kurssi