Starttikurssi – Kick Start

Starttikurssin avulla pääset aloittamaan turvallisesti omatoimisen saliharjoitelun vapailla painoilla tai voit hypätä suoraan mukaan ryhmävalmennukseemme, jossa pääpainona lihaskuntoharjoittelu, kehonpainoharjoittelu sekä kehonhuolto ja liikkuvuus. Kurssi ei ole edellytys ryhmävalmennukseen osallistumiselle, mutta suosittelemme sitä kaikille joille harjoittelu vapailla painoilla ei ole tuttua, tai tiedät että tarvitset päivitystä omaan suoritustekniikkaan perusliikkeissä.

Kurssi kestää 4 viikkoa ja 8 harjoituskertaa sekä sisältää 2 viikon harjoitteluoikeuden ryhmävalmennuksessa kurssin jälkeen.

Starttikurssilla käydään läpi kaikki perusliikkeet levytangolla ja vaihtoehtoisia liikkeitä oman kehon painolla sekä käsipainoilla. Painotamme kurssilla myös erityisesti keskivartalon hallintaa sekä keskivartalon lihasten vahvistamista.

Kurssin aikana saat hyvän perustiedon kuinka oikeaoppinen harjoittelu tapahtuu kehoa säästävästi mutta tehokkaasti. Kurssin ohjaavat valmentajamme Pasi Koivukari sekä Miira-Mari Muukkonen. Vaikka kurssi on tekniikkapainoitteinen, vedetään loppuun myös aina treeni jolla viimeistään vedetään hiki pintaan joka tunnilla.

Kurssi sopii kaikille perusterveille.

Seuraavat Kick Start Starttikurssit:

Syksy 2018

Starttikurssin hinta 149€/hlö

Kurssin jälkeen voit vapaasti käydä kaikilla ryhmävalmennustunneilla 2 viikon ajan. Mikäli tämän jälkeen haluat jatkaa mukana ryhmävalmennuksessa, on hinta 99€/kk.

Kick Start – Starttikurssin ajan saat myös edulliseen hintaan lisäopastusta esim. ravitsemukseen tai  henkilökohtaiseen harjoitteluun valmentajiltamme tai ravitsemusterapeutilta.
Yksi tapaaminen ravitsemusterapeutin tai valmentajamme kanssa maksaa 75€

Ilmoittaudu mukaan starttikurssille:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Starttikurssi sinulle?

Kurssi sopii kaikille jotka haluavat:

  • Aloittaa monipuolisen harjoittelun meillä tai omatoimisesti kuntosalilla
  • Aloitteleville
  • Päivittää tai tarkistaa oman tekniikan perusliikkeissä vapailla painoilla
  • Tutustua kehonpainoharjoitteluun
  • Ymmärtää kehoa huoltavien harjoitusten merkityksen